Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אחי מטייל כבר יותר משנה בהודו ובכל מדינות האזור

היום הוא התקשר ואמר שיש לו הארכה זמנית לדרכון אבל הוא צריך לחדש דחוף (ועוד איזה משהו שמשרד החוץ לא עובד כרגע)

הוא שואל אם אני יכול ללכת עם ייפוי כח ות"ז שלו להוציא לו דרכון ולשלוח לו לשם

אפשרי?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

משרד החוץ בשביתה. הוא ואתה יכולים לדבר ללמפה.

לא יתנו לך לחדש דרכון במקומו.

לא, אין מוצא. אם תמצא, ספר לי.

פורסם

בחו״ל ניתן לחדש דרכונים בשגרירות\קונסוליה במדינה בה שוהים אבל כמו ששמר ציין, משרד החוץ בשביתה כבר הרבה זמן וגם השגרירויות\קונסוליות מונחות לתת שירות רק במצבי חירום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא רק זה, כנראה שמיום ב' השגרירויות ייסגרו לגמרי (כעת עדיין ניתן להגיש בקשות דחופות לוועדת חריגים במשרד החוץ בירושלים. הם מאשרים באמת רק מקרים דחופים ולא "סתם" מישהו שתקוע בלי יכולת לחזור ארצה. מעיק לאללה. החלפתי את חוברות הפורנו בדרכון במהלך שעות השינה...:roll: ).

להערכתי המהלך הזה יגרום לביבי להתקפל, כהרגלו ולהורות לפקידי האוצר לסגור עניין (למען האמת הפעם זו לא אשמת ביבי, אלא סיפור ארוך של תנאי שירות לאנשי משרד החוץ והסגלים הדיפלומטייים, אבל לטעמי, ללא קשר מי צודק הפעם, את ביבי הכי קל לגרור להתערבות לסיום העניין באמצעי לחץ פיזי מתון).

פורסם
אז אין שום מוצא ? מחזיקים בביצים ? אפוסטיל אין שום אפשרות לעשות דרך צד ג אפילו ?

אכן. גם אני מחכה לחותמת אפוסטיל ואין שום דבר שניתן לעשות בנידון.

הבנתי שהשביתה היא מיוני ואין צפי לסיום. אני כולה צריך חותמת אחת קטנה, כדי להתחיל בתהליך כלשהו.

פורסם

נשאלת השאלה - האם אני יכול להשאיר ייפוי כוח לאחי למשל על מנת שייעשה את האפוסטיל במקומי ? פשוט עוד חודש חוזר לחו"ל והביקור הבא רק עוד שנה.

Veni Vidi Vici

פורסם

מישהו הצליח לדבר איתם לפני הסופ"ש?

רציתי לוודא פשוט אם יש טעם לנסוע לירושלים ביום שני מוקדם בבוקר על מנת לעשות את האפוסטיל הזה.

באתר אינטרנט ובמענה הטלפוני, הם עדיין בעיצומים.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...