Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת אוטו. נערך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקר ברמת העבודה :-)

אפשר למצואנצביעה בחצי מזה ואפשר בכפול מזה. אני ממליץ לראות עבודות צבע כללי קודמות לפני שאתה מחליט על בעל מקצוע.

פורסם

תלוי באיזה אוטו יש לך, מה מצב הצבע שלו, מה מצב הפחחות שלו, ולאיזה מצב אתה רוצה להביא אותו.

בקיצור, תלוי בכל מה שלא ציינת, אבל לא כולם פה מכירים אותך אישית, ואת האוטו שלך, ולכן - תלוי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תגידו כמה עולה בערך לצבוע את האוטו? לי הציעו ב 5 אלף האם זה מחיר טוב או שאפר למצאו יותר זול?

השאלה האם צובעים אותו רק מבחוץ? או מפרקים דלתות, תא מטען ואת הרבי של הרכב כדי לצבוע בצורה מקצועית?

כי במידה והצביע חיצונית בלבד תהיה מודע לכך שתהיה לך ירידת ערך (בעיני העם) כי הרכב יראה מצועצע.

המחיר שציינת הוא זול מידי בשביל צביעת כל הרכב בשלמותו כולל פירוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אין תיקוני פח ומעיכות שצריך לתקן והצביעה היא רק חיצונית ללא פירוקים זה נחשב יקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי ממש כמה מעיכות קטנות אין לי מכות או משהו

השאלה היא גם אם שווה להשקיע באוטו ישן( יש לי הונדה סיוויק שנת 98)

או שכבר עדיף להשקיע באוטו חדש.

וסתם שאלה מוסך חיבה הוא אמין?

פורסם

אתה שואל שאלות יותר מדי כלליות.

גם לי יש רכב שנת 97 אבל אני מעדיף לצבוע את כולו מאשר לקנות חדש.

למה זה? כי לקנות חדש עם צבע תקין (בין היתר) יעלה לי באיזור 30K, תוסיף לזה עוד יישור קו של עוד כמה אלפים.

אני אישית מעדיף להשקיע כמה אלפים בתיקון רכב שמצבו המכני טוב ויחזיק לעוד שנים.

Opel Adam S 2017

פורסם
י

וסתם שאלה מוסך חיבה הוא אמין?

אני טופלתי שנים במוסך חיבה (מכונאות ולא פחחות) והייתי מאוד מרוצה. הם אמינים.

• תוכן חדש...