Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר נחת מייל בתיבה ובו ההודעה הרשמית על תחילת שיווק הקליאו RS או בשמה המלא קליאו RS200 EDC

ובכן הסכום לגרסת הבסיס יעמוד על 175,000 שקלים. שזה הרבה כסף לכל הדעות.

זה נמוך יותר מהמספר ממנו חששתי בתחילה, ובאופן פרדוקסלי זה נמוך ממחיר המחירון של הדור היוצא כחדש בזמנו.

אבל במחיר הזה היא עדיין ביקרות שבקבוצה.

ידיעה מפורטת אודות הדגם וגרסאותיו תעלה מן הסתם בהמשך היום.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

175,900 ש"ח, ליתר דיוק.

מעניין, פתאום המחיר של ה-208GTi לא נראה כל כך גבוה. תוסיפו לזה את העובדה שב-180 אלף ש"ח כנראה שכבר אפשר למצוא GT86/BRZ חדשות או משומשות קלות...

בקיצור, לו הייתי רוטשילד...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פספוס!!

אכזבה רצינית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
בעוד שנה ב-130 אלף עם 0 ק"מ ויד שניה...מפגרים

יהיו שיקנו,

תמיד יש אנשים שיקנו במחיר מופקע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שיהיה להם בהצלחה עם התמחור הזה. למה להעדיף אותה ולא את ה208? או את ה OPC? מה כבר יש לה ששווה תוספת תמחור של 20K-30K ? לא ברור.

פורסם

מענין איך קרסו שוב מחמיצים ( או שאולי בכוונה ??) את סגמנט הספורט בתמחיר הזוי, ואילו בשאר המוצרים שלהם הם יודעים להיות תחרותים ??

אין לי הסבר אחר מעבר לזה שקרסו פשוט לא מעונינים למכור את מותג הספורט של החברה מהסיבות השמורות אצלם, במחיר הזה אין שום סיבה לרכוש את הקליאו הנ"ל, פשוט יקר ללא סיבה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מניח שתיבת הילוכים אוטומטית (רובוטית כפולת מצמדים) היא הסיבה הרשמית.

בפועל, לדעתי זה פחות קריטי למי שמחפש רכב ספורטיבי hardcore ולכן אני מאמין שההפרש במחיר אכן מעמיד אותה בנקודת פתיחה בעייתי משהו.

אבל כמו שכתב קרמבו בשרשור אחר, רק אחרי שנוהגים ברכבים אפשר להחליט אם היא שווה את ההפרש או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי המחיר של הRS וה208 החדשות כבר כולל את המס הגבוה (אולי אם תרכשו בשבוע הקרוב תקבלו הנחה של כמה אלפים), מעניין מה זה יעשה למחיר של הפולו GTI והקורסה OPC.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לי דג'ה וו מאוד חד, זה בדיוק מה שהיה בקליאו הקודמת, והפלא ופלא הם לא מכרו אפילו יחידה אחת במחיר מלא, ולבסוף מכרו אותן במחיר שוק.

מה שכן ייאמר בתור השוואה לדור הקודם, קרסו חסכו על הלקוחות והפשיטו עד כמה שניתן את הרכב וכך היה מרווח עצום להנחות (מעיד על מתח הרווחים במידה לא המתקחתם), וכיום אין הרבה מקום למיקוח והרכב מגיע ברמות האיבזור הכי גבוהות (כך קרה בהשוואה בין מגאן 225 ל250/265).

המחיר מופקע לכל הדעות, וכנראה שלא ימכרו יותר מיח' בודדות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מדובר על הפרש של יותר מ-100K מעל הדגם הבסיסי ביותר של הקליאו (1.2 ליטר, ידני ב-74,900).

או במילים אחרות, אפשר לקנות 2 וחצי קליאו בסיסיות במחיר הזה.

זה קצת מטורף.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אוי אכזבה, חשבתי לבדוק אותה בעוד שנה.

נו נו נראה מה ייקרה במהלך השנה, לי יש זמן וסבלנות לחכות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
מדובר על הפרש של יותר מ-100K מעל הדגם הבסיסי ביותר של הקליאו (1.2 ליטר, ידני ב-74,900).

או במילים אחרות, אפשר לקנות 2 וחצי קליאו בסיסיות במחיר הזה.

זה קצת מטורף.

באנגליה המחירים הם 11K לישט לבסיסי ו19 לספורט

עכשיו כל אחד יעשה את החישוב בראש ויבין כמה קרסו חמדנים...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
באנגליה המחירים הם 11K לישט לבסיסי ו19 לספורט

עכשיו כל אחד יעשה את החישוב בראש ויבין כמה קרסו חמדנים...

זה רק אומר כמה תימחרו את הקלאו הבסיסית גבוה באנגליה= 11*5.6= 61,600 ש"ח ועוד עם המיסים שלהם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...