Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמרטפון Hisense U2, למישהו יש במקרה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחירה מצוינת. פשוט מכשיר טוב,

למרות "גילו המופלג",

בלי הפשרות השונות של ה-S3 מיני.

כבונוס הוא גם עמיד יחסית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון, תתחדש.

דבר שני, ה S2 PLUS צעיר עד מאוד אפילו, הוכרז בינואר 2013. קרי, בן 7 חודש בסך הכל.

הS2 המקורי לעומת זאת, הוכרז בפברואר 2011, הוא באמת "בגיל מופלג". אז לא להתבלבל :-)

הנה: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5213&idPhone2=3621

אני עדיין דבק בדעתי שאם מחירם דומה, העדיפות ברורה לS2 המקורי :arrow:

פורסם

מעדכן:

אתמול סמסונג החליטה לשדרג את מערכת ההפעלה ("גרסת קושחה") של המכשיר מ 4.1.2 ל- 4.2.2

מחיפוש שעשיתי בגוגל, אכן יצאה לפני יומיים-שלושה גרסה חדשה רשמית ל S2 plus בתאריכים אלו.

היום אישרתי את ההתקנה והכל עבר חלק למעט דבר אחד: אפליקציית המקלדת GO KEYBOARD החליטה להתחרפן אחרי השידרוג, וברגע שהמכשיר עלה מחדש, כל 10 שניות צצה הודעה ש Go keyboard נעצר.

אחרי כמה ניסיונות נוספים של איפוס הגדרות האפליציקה ועוד כמה דברים - החלטתי להסיר אותה מהמכשיר ולהשתמש במקלדת המובנת של סמסונג (שהיא בסדר גמור) - ובא לציון גואל.

עריכה: לאחר התקנת הגרסה החדשה של Go Keyboard (שהיא: 1.9.10), הכל בסדר. הקודמת היתה 1.6.1

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אולי התוכנה לא נתמכת עם 4.2?

ה GO KEYBOARD מעולה אני משתמש בה כבר ב 3 מכשירים.

נ.ב המקלדת של סמסונג עצמה לא רעה כלל.

אבל תשים לב במידה ויוצא עדכון לגו קיבורד.

Opel Adam S 2017

פורסם

איציק, לפי המוצהר ע"י סמסונג לפני כמה ימים - S2 לא יזכה לאנדרויד 4.2.2 (לפחות לא "מקורי"). אני ואבי עם S2 "רגיל" על 4.1.2 והם עובדים פיקס :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

העדכון המדובר, זהו עדכון רשמי של סמסונג שדלף לרשת טרם זמנו.

וכן, הS2 וגם הPLUS יקבלו עדכון לאנדרואיד 4.2.2, לפי מה שפורסם זו הגירסה האחרונה שתצא למכשירים הללו.

אצלנו יש את הGALAXY ADVANCE שגם עליו מותקנת האנדרואיד 4.1.2 והמכשיר עובד סבבה לגמרי.

פורסם
איציק, לפי המוצהר ע"י סמסונג לפני כמה ימים - S2 לא יזכה לאנדרויד 4.2.2 (לפחות לא "מקורי"). אני ואבי עם S2 "רגיל" על 4.1.2 והם עובדים פיקס :-)

עזוב מה אמרו. העובדות מדברות בשטח: למרות הצהרות של סמסונג שלא יהיה שדרוג - יש שדרוג -ר-ש-מ-י !

בנוגע להודעה הקודמת שלי על המקלדת וכד':

יחד עם ה Go keyboard גיליתי היום שגם ה WAZE לא עולה.

ככל הנראה הקושחה החדשה גורמת למחיקה של קבצים מסויימים (האמת, יש הודעה לפני השידרוג שמודיעה על מחיקה מסויימת של קבצים ויש לבצע גיבוי).

בכל מקרה, בכל התופעות שנתקלתי, הסרה של האפליציקה והתקנה מחדש (של אותה הגרסה במקרה של WAZE) פתרה את הנושא לחלוטין והכל עובד מצויין. זה לא ממש עניין של תאימות גרסאות, כנראה עניין של קבצים חסרים או משהו כזה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ:

היום צץ עדכון נוסף ל 4.2.2 ולטענת המלל מדובר בעדכון לצורך "שיפור יציבות המערכת". נפח העידכון היה כ 20MB כמדומני.

הגרסה עדיין נשארה 4.2.2 אבל גרסת הליבה שודרגה מיום מסויים ביולי 2013 ל- 2/9/2013.

הטלפון מרגיש קצת יותר מהיר.

האם יש איזשהו מקום שאפשר לראות בפירוט רחב יותר מה בדיוק שידרגו בגרסה הזו ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...