Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמרטפון Hisense U2, למישהו יש במקרה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי בשרשור השני, כנראה שאצטרך להתגמש ולקחת S3 מיני.

ה SONY גדול מידי בשבילי, לא רוצה מקרר בכיס. ה S3 מיני הוא בול למה שאני צריך (4" מסך) - ויש לו מפרט סבבה (מעבד כפול ליבה, מצלמת וידאו HD, מצלמה 5MP, וגם 1GB RAM). המחיר סביר גם כן.

אחד החסרונות הגדולים בדפיי שיש לי היום הוא המסך - אומנם "על הנייר" הוא 3.7" וזה נשמע טוב, אבל במציאות ה 8 מ"מ הנוספים הם משמעותיים. כשהיה לי את ההייסנס (מסך 4") ההבדל היה גדול.

מצלמה טובה זה חשוב, כי אני מצלם הרבה (גם עבודות שאני עושה ללקוחות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחנות שאני עובד אנחנו מוכרים את הסמארטפון של MAG

Helios SP401

אחלה מכשיר, הטאצ' שלו מאוד מספק, יש גם מספר משחקים שעובדים עליו הרבה יותר טוב מאשר על האייפון 4 שלי,

כגון טמפל ראן 2 (סתם לצורך השוואה),

הוא מגיע עם מעבד 2 ליבות.

אם המחיר שלו טוב לך, אני מאוד ממליץ.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
בחנות שאני עובד אנחנו מוכרים את הסמארטפון של MAG

Helios SP401

אחלה מכשיר, הטאצ' שלו מאוד מספק, יש גם מספר משחקים שעובדים עליו הרבה יותר טוב מאשר על האייפון 4 שלי,

כגון טמפל ראן 2 (סתם לצורך השוואה),

הוא מגיע עם מעבד 2 ליבות.

אם המחיר שלו טוב לך, אני מאוד ממליץ.

לכאורה, מדובר במכשיר עם מפרט טוב (מעבד כפול ליבה, גרסת אנדרואיד 4.1 וכל יתר הדברים הסטנדרטיים) . לגבי איכות המצלמה ואיכות המכשיר - אינני יודע, זה אתה יכול לספר (רק אם יש לך ניסיון מעשי ארוך טווח עימו). המחיר בזאפ, החל מ 880 ש"ח.

מחר אני הולך לראות את הגלקסי S3 מיני, ואם אראה כי טוב, אעדיף ללכת כבר על משהו ממותג ולא להתעסק עם הזולים (מה גם שלסמסונג יש אחריות של שנתיים - ובמכשירים כאלה אלמנט האחריות הוא משמעותי).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גלקסי 3 מיני אין לו סים כפול, שזו הייתה דרישת MUST שלך.

אם וויתרת על ים כפול, לדעתי, תפסיק ללכת סחור סחור ותקנה מכשיר באמת טוב, גלקסי 2-קניתי אותו מתנה לאבא שלי והוא מרוצה עד הגג. הם ההורים של אשתי משתמשים בו- באמת אחלה של מכשיר.

המחיר שלו זהה לגלקסי 3 מיני.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הבנתי שבשביל מצלמה נורמלית ומכשיר נורמלי אצטרך להתגמש, אז אין ברירה - אתגמש בעניין הזה.

בנוגע לגלקסי 2 - בדקתי את מה שאמרת ואכן נראה שהמפרט שלו טוב יותר כמעט בכל תחום ביחס ל S3-מיני, והמידות החיצונית דומות מאוד (הבדל של כ-4 ממ לאורך ו-2 ממ לרוחב) כך שלמרות המסך המעט יותר גדול, ההבדלים לא קריטיים ברמה הפיזית.

המחיר ב KSP (על S2 פלוס) עומד על 1560 שח (עד 6 תש' ללא ריבית). הבדל של בערך 100 שח סה"כ בינו לבין ה S3 מיני.

יש חנויות שמוכרות גם בפחות (100-150 שח פחות) אבל אני לא מכיר אותן ובחלק מהמקרים רק הנסיעה (והדלק) יעלו יותר מההפרש.

בנוגע לאחריות, יש עליו רק שנה אחריות (ה S3 מיני מקבל שנתיים).

יש הבדל בין ה S2 הרגיל ל S2 פלוס מבחינה מעשית ? על הנייר יש הבדלים בצ'יפסט (מה שגורם לו להיות קצת יותר חסכוני בצריכת החשמל שלו).

תודה

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גלקסי 2 פלוס עם מסך יותר מתקדם טבל מגיע רק עם 8 גיגה זיכרון, בניגוד ל2 הרגיל שמגיע עם 16 גיגה. כמובן שיש אפשרות להוסיף כרטיס זכרון חיצוני בשניהם והעלות היא נמוכה.

לאבא שלי קניתי בksp באילת, לדעתי הם הכי זולים.

לאמא של אישתי קנינו ברמי לוי. משום מה גלקסי 2 נעלם מהאתר שלו. הם מביאים תוך יומים את המכשיר אליך ונותנים אחריות. המחירים שלהם גם טובים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
גלקסי 2 פלוס עם מסך יותר מתקדם טבל מגיע רק עם 8 גיגה זיכרון, בניגוד ל2 הרגיל שמגיע עם 16 גיגה. כמובן שיש אפשרות להוסיף כרטיס זכרון חיצוני בשניהם והעלות היא נמוכה.

לאבא שלי קניתי בksp באילת, לדעתי הם הכי זולים.

לאמא של אישתי קנינו ברמי לוי. משום מה גלקסי 2 נעלם מהאתר שלו. הם מביאים תוך יומים את המכשיר אליך ונותנים אחריות. המחירים שלהם גם טובים.

אצל רמי לוי אזל מהמלאי ה S2 פלוס - הוא מופיע בגוגל אם תחפש ממש טוב ;-) . המחיר היה 1550 שח (ב KSP נמכר כיום ב 1560, אין ממש הבדל).

לפחות לפי נתוני היצרן, אין הבדל במסכים בין 2 הדגמים - רק בצריכת החשמל, צ'יפסט, וגרסת מערכת ההפעלה שבאה מהיצרן (בפלוס יש את ה- 4.1.2 JB אבל גם ברגיל אפשר לעדכן בקלות, לפי מה שאומרים).

אבדוק היום את ה S2 פלוס ואעדכן בהמשך.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרגיל גם מתעדכן. קיבלתי עכשיו אחד כזה מאורנג׳ והוא מייד התעדכן דרך האוויר ל 4.1.2 (שהעפתי ושמתי ציאנוגן, אבל זה רק אני...)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אל תטעה. 2 מילימטר לפה ולשם זה אולי לא נשמע לך הרבה,אבל זה ההבדל בין שימוש נוח ביד אחת לבין אחד שלא. מנסיון רחב עם מכשירים, ה 4 אינץ הוא הכי נוח לשימוש ביד אחת. 4.3 הוא כבר לא נוח ובאותה מידה כבר אפשר לקחת מקרר כי זה לא באמת משנה.

הגלקסי אס 3 מיני הוא נחמד אבל עדיין קצת מרגישים איטיות עם מעמיסים עליו(תמרון בין אפליקציות ואינטרנט זה נקרא עומס).

הייתי מציע לך ללכת על האופציות הסיניות . אין לי נסיון עם ה xiaomi אבל על פי מפרט נטו הוא אמור להביא בעיטה בתחת לכול הסמסונגים למניהם בטווח המחיר הזה.

פורסם

ממבחני ביצועים ברשת, הS2 הרגיל עדיף על הפלוס. ביחוד שמחירם דומה אז לדעתי אין כאן התלבטות.

לראייה "First off, while the Broadcom chip may not be offering a performance advantage over the the Exynos found in the Galaxy S II, it delivers anything but a bad midrange experience for the Galaxy S II Plus, particularly under Jelly bean. Looking forward, the potential cost reduction of the Galaxy S II Plus could make it quite enticing indeed, particularly if the Galaxy S II was to no longer be available.

With both devices still on the market and currently priced the same, however, you'd be crazy not to go with the original Galaxy S II. The formula that worked for Samsung two years ago still works today, and Jelly Bean has brought some extra value to the experience. You get the better-performing Exynos chipset and double the flash memory for the same price (there's a 32GB model available as well)."

זה מה שכתבו עליו באתר GSMARENA.COM

הקישור http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_plus_review-review-878p10.php

פורסם

תסתכל על המכשירים האלה

אני מוכר את ה-GS202 ב-880 ש"ח כולל מגן מסך ומגן פלסטי עם מסך 4.3 ואנדרואיד 4.0.4 אני משתמש בו כחודשיים וחצי ומכרתי כבר לא מעט מכשירים כאלה - עד כה ללא תקלות / בעיות / החזרות כלשהן.

אם תהיה התעניינות ערה במכשירים אוכל להשיג הנחה של עוד כמה עשרות שקלים.

סקירה בגלובס כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האמת שאני כבר מבולבל.

מצד אחד - לא רוצה להמר שוב על מכשירים עלומי שם שנמכרים בכמויות קטנות יחסית ואין איתם הרבה ניסיון, מצד שני ההתלבטות בין S3 מיני לבין S2 פלוס, כאשר ברור לי שהראשון מספיק לי בהחלט, אבל השני יותר טוב (עם החסרונות של יותר גדול ואחריות קצרה יותר, שנה במקום שנתיים).

האמת, עוד לא הצלחתי למצוא מכשיר עם מצלמה טובה, מסך 4.0" ומפרט סביר. לכל מכשיר יש את החיסרון שלו (ובמכשירים הסיניים, שימו לב, איכות המצלמה נמוכה). דווקא המצלמה ב S2-פלוס טובה מאוד, אבל המכשיר גדול. ב S3-מיני היא סבירה (לפי אתרי ההשוואות, תמונה ליד תמונה, דווקא המצלמה ב DEFY נראית לי הכי פחות טובה, מעליה ה S3 מיני ומעליה ה S2-פלוס).

למרות זאת, בפועל, אני מפיק ב DEFY תמונות מעולות (!), ואת כל הפרוייקטים המצולמים בשנתיים האחרונות ביצעתי איתה והיא היתה פשוט מעולה. אם ה S3 מיני טובה ממנה, אז אני לא רואה כאן "פשרה" כלשהי.

אני יותר נוטה לכיוון ה S3 מיני בגלל מידות המסך והאחריות לשנתיים. בינתיים, הצלחתם לבלבל אותי כהוגן.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם להשוות מהנסיון שלי(בידיים ולא ביקורות) אז המצלמה של האס 3 מיני הייתה ממש בקצת טובה יותר מהמצלמה בגלקסי נקסוס שהיה לי,והמצלמה בנקסוס הייתה יותר טובה מאשר המצלמה באס 2. לגבי האס 2 פלוס אין לי מושג, אבל אני לא חושב שהמצלמה שם שונה מהגלקסי 2 הרגיל..

ומצלמה גרועה זה מושג יחסי, היה לי את הדפיי וכיאה למכשיר שהיה בינוני לפני 3 שנים,המצלמה שלו ממש לא משהו. רוב הסיניים החדשים היום מחברות נורמליות,תהיה להם מצלמה די טובה ובטח שטובה בהרבה מהדפיי

פורסם
גלקסי 3 מיני אין לו סים כפול, שזו הייתה דרישת MUST שלך.

אם וויתרת על ים כפול, לדעתי, תפסיק ללכת סחור סחור ותקנה מכשיר באמת טוב, גלקסי 2-קניתי אותו מתנה לאבא שלי והוא מרוצה עד הגג. הם ההורים של אשתי משתמשים בו- באמת אחלה של מכשיר.

המחיר שלו זהה לגלקסי 3 מיני.

מאחר ובגללך צץ הטוויסט ל S2, אז כדאי שתדע שתמה הסאגה:

החשש שלי מה- S2 Plus היה גודל המכשיר (על המפרט אין מה לדבר, הוא טוב כמעט בכל סעיף מה- S3 Mini).

נסעתי ל KSP אך לא היה להם בתצוגה מכשיר דמה, אך למזלי היה אחד במעבדה שמישהו מסר לתיקון. החזקתי את המכשיר ביד בשביל לראות האם הוא באמת גדול מידי - ולשמחתי, הוא בגודל סבבה ומאוד דק. המחיר היום: 1539 שח (למזומן).

אז זהו, לידי כרגע נמצא S2 Plus מדגם i9105P :lol:

בדרך חזרה ניסיתי לדגום אותו ב WAZE, וזה פשוט לא יאמן המהירות שהוא ננעל על ה GPS, עוצמת הקליטה של ה GPS (למרות שהמכשיר היה מונח במושב לידי, הוא היה מדוייק להפליא - לא דבר ברור מאליו בכל מהכשירים אגב) ומהירות הטעינה של התוכנה והתגובה של המסך.

פשוט תענוג.

תודה רבה לכל המגיבים והמסייעים בהחלטה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...