Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה: לאחר שנסדקה לי שמשה קדמית החלפתי אותה במסגרת הביטוח בנהריה, מאז אני צריך לרוץ אליהם כל שבוע כי הדבק שלהם פשוט לא מחזיק בחום את המראה האחורית (דבוקה לשמשה). אני היום נוסע מאשדוד חזרה לצפןן איפה אני יכול לקנות דבק מקצועי בלי לסבך לי את הדרך יותר מידי (לא מרכז ת"א וכו'.) תודה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני נדבקתי את המראה לשמשה הקדמית , עם דבק 3 שניות , פשוט החלקים הנצמדים צריכים להיות לגמרי חלקים , תוריד כל לכלוך מהחלק הנצמד לשמשה , שים דבק 3 שניות , ותלחץ אותו כ דקה עד שייתפס , בהצלחה.

פורסם

מניסיון שלי עם דבק 3 שניות בתנאי רכב הוא פשוט לא מחזיק בחום! לפני כמה זמן הדבקת?

פורסם

מנסיון שלי, שום דבק לא מחזיק מעמד לאורך זמן. גם לא דבק מקצועי שיש אצל זגגים.

ובוודאי לא דבק 3 שניות. חלק מהדבקים יכולים לפורר לך את השמשה ותצטרך להחליף שוב.

הדבר היחיד שמחזיק זה מדבקה מקורית של היצרן - מה שהיה שם במקור.

תנסה לרכוש כזאת במחסן החלפים של יבואן הרכב שלך.

פורסם

דבק 3 שניות מפוצץ את המראה. להזהר יש סוגי סיליקון שונים כמו סופר 7 וכו. בכל מקרה כנס לכל מקום אחר אני בטוח שידביקו לך בחינם.רק צריך לנקות טוב את הבסיס של המראה ליטוש עדין

פורסם

קודם כל לא להשתמש בדבקים המכילים חומצות כמו הסופר 7 או סיליקון רגיל . החומצה "אוכלת" את המראה בחלק שנדבק .

יש דבקים שלא על ביסיס סיליקון שמתאימים . לדעתי כדאי שתגש לזגג שמתקין מראות ותבדוק איתו שידביק לך את המראה עם החומרים שלו. הם מדביקים מראות כבדות על מראות קיימות כלומר זכוכית על זכוכית וזה מחזיק שנים.

פורסם

התקדמות קניתי היום אפוקסי "gti" שאלתי את המוכר אם האפוקסי הזה גודש אך לצערי ההומור שלי לא התקבל. בכל מקרה מצוין על האריזה בין היתר שזה מיועד לחום גבוה,ויברציות, וזכוכית. הכל מהכל. בינתיים הדבקתי עושה רושם טוב.

פורסם
אני נדבקתי את המראה לשמשה הקדמית , עם דבק 3 שניות , פשוט החלקים הנצמדים צריכים להיות לגמרי חלקים , תוריד כל לכלוך מהחלק הנצמד לשמשה , שים דבק 3 שניות , ותלחץ אותו כ דקה עד שייתפס , בהצלחה.

אם זה דבק 3 שניות, למה צריך ללחוץ דקה?

• תוכן חדש...