Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני עובר רשת מאורנג לפלאפון וצריך עכשיו להחליף את הספריט

אם אני פשוט אביא רק את המכשיר ספיריט מרשת פלאפון ואחבר את החוטים כמו שזה במכשיר שלי מאורנג זה יעבוד?

תודה

ערן

פורסם

1. השאלה איזה מכשיר היה לך קודם ברשת אורנג' (כך שיתאימו הפלאגים של המיקרופון הרמקול והאנטנה. מחבר המתח הוא אוניברסלי אאל"ט).

2. ספיריט ברשת פלאפון - יש לצרוב למספר שלך (אין שם SIM). כ"כ יש לקשרו בפלאפון כמובן.

alfa 156 2.5.

פורסם

פלאפון אמרו שבגלל הניוד הם יצרבו לי בחינם אם אני ארצה- לא ממש מתנה אבל מילא, בעיקרון אם כל החיבורים מתאימים אז זה אמור לעבוד?

פורסם

הטלפון לרכב שפלאפון מספקת לאחרונה הוא אלקטל הפועל ברשת ה-HSPA..

מה מקור מכשיר ה-CDMA? אני מניח שפלאפון ירצו לבצע העברת בעלות (אלא אם המכשיר ברשותך מסיבוב קודם ברשת).

כמוכן - חשבתי שפלאפון כבר לא מוכנים לחבר מכשירים לרשת ה-CDMA. מה שסיפרת כאן די מפתיע אותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהצלחה ברשת פלאפון, כשאני עברתי אליהם נתנו לי מבצע מטורף ומשתלם ביותר ולאחר 3 חודשים התחילו חיובים מטורפים במאות שקלים יותר, אם לא הייתי שם לב זה היה ממשיך אז תבדוק את החשבוניות החודשיות שלך כל הזמן

פורסם

לאשתי יש קו בפלאפון (שריד לימים של קו ע"ח המעסיק) עם קו משני ברכב. תוכנית unlimited כולל 1 ג"ב עולה לי 105 ש"ח בחודש כמו שעון, בלי הפתעות.

העניין הוא שבעוד כחודשיים המחיר אמור לעלות ב-20 ש"ח בחודש ואיני יודע אם יסכימו לוותר לי. הצד השני הוא שהטלפון ברכב נעול לפלאפון (למרות שנרכש אחרי התקנת התקנות של מכשירים פתוחים), ופלאפון משתמטים מפתיחתו. נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא להעביר אותה ל-012 או גולן עם תוכנית במחיר סביר אבל תוך ויתור על המכשיר ברכב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פלאפון מחברת מכשיר CDMA לשלוחה בלבד. כי אלה הספיריטים שקיימים. גם אין צורך בהעברת בעלות במקרה של מכשיר ברזל לא מקושר.

לגבי תוכנית חדשה, יש לנו כרגע תוכנית ב109 ללקוחות קיימים. הכל חופשי עם 350 דקות שיחה לחו"ל. המחיר לשנה.

אז תוסיף עוד 4 ש"ח וזהו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

העניין הוא שאצל המתחרים המחיר הוא חצי\ והאמת היא שאין לי שום בעיה עם ניודים, בשנים האחרונת ביצעתי לפחות 15 ניודים עם בעיות מינימליות.

אבל, אם אתה איש פלאפון, אולי אתה יודע איך משחררים אלקטל ל-SIM free?

• תוכן חדש...