Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שברולט מאליבו משנת 98. ברכב מותקנת אזעקת קליפורד.

הבעיה היא בדריכה האוטומטית של האזעקה אחרי 30 שניות ואז גם הדלתות ננעלות.

הבנתי שצריך לבצע תכנות מספר 4 כדי לבטל את הדריכה האוטומטית, אבל אני לא מוצא את כפתור התכנות. חיפשתי מתחת לדשבורד, בתא הכפפות, בתיבת הפיוזים ובכל מקום אפשרי ולא מצאתי.

קראתי כאן בפורום שאפשר גם עם המפתח של האזעקה. ניסיתי לסובב את המפתח אבל אני לא שומע שום ביפ. אולי משהו בסדר הפעולות שאני עושה לא נכון. מישהו זוכר אולי מה עושים? איך אני מבטל אעת הנעילה המעיקה הזו??

פורסם

היה לי סיפור דומה בדייהטסו אפלאוז שמכרתי לפני כ-7 שנים-שם היה לחצן עם חיווי של מנורה אדומה ,שהיה ממוקם בדשבורד מצד שמאל (מעט מתחת להגה שמאלה),שאחראי על כיבוי /הדלקת המנורה ואם אני זוכר הוא זה שעזר לטפל במערכת.אם אני זוכר נכון,הלחצן אמור להיות כבוי כאשר הרכב לאחר ההתנעה ובנסיעה עצמה ודולק באדום מהבהב עם נעילת הרכב (לאחר כדקה).

בדוק תחילה אם קיים לחצן זהה ברכב שלך-בסמוך אליו מופיעה המילה CLIFORD ובאיזה מצב הוא נמצא.

חזור לעדכן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

יש לי מערכת אזעקה CLIFORD בסובארו שנת 2002 ואני רוצה לנטרל אותה,

אמרו לי שינה אפשרות על ידי הקשה על החיצים באזור של הוסוויצ' (לחצנים של האזעקה),

השאלה היא האם יש משהו שיודע מה הלחיצות שעלי לעשות כדי לבטל את האזעקה?(מבלי לחתוך חוטים)

תודה מראש.

• תוכן חדש...