Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לשמוע המלצות לרכב עד 50K ( אולי 60 אם ממש יהיה שווה את זה, )

לנסיעות יומיומיות של כ 40-60ק"מ בין עירוני בעיקר וקצת עליות בהר הכרמל

הדגש הוא על אמינות ... שיהיה בסגנון של תדלק וסע , רק לעשות טיפולים בזמן ולהיות בראש שקט

אם אפשרי בתקציב הזה גם שיהיה יחסית "מפנק" מבפנים ומראה חיצוני לא רע אם אפשרי גם רכב מהנה לנהיגה בתקציב הזה

ושאלה אחרת לגבי דגם ספציפי

האם רנו קליאו החדשה עם המנוע 900סמ"ק טורבו בנזין יכולה לענות על הדרישות האלו ? מנוע קטן כזה יכול לעמוד בדרישות ? ומנגד איך הדגם הספציפי מבחינת אמינות ואחזקה שוטפת וטיפולים?

תודה לעוזרים.

אין חשיבות ידני / אוטומט / רובוטי הכל מתקבל

פורסם

ב-50K בדיוק רכשתי לפני שבוע וחצי קורולה 2008 רובוטית מרמת אבזור GLI.

חסכונית מאוד, מנוע חזק והדגם הספציפי יחסית מאובזר.

הגיר הרובוטי מסב לי הנאה במצב ידני ללא ספק.

אין צורך להכביר במילים על האמינות של טויוטה.

פורסם

להוציא 50K על רכב בן 5 לא נשמע לי חכם יותר מדי (בעיקר עם גיר שמועד לפורענות)

אני בטוח שהרנו תענה לך הדרישות, לגבי אמינות אין יותר מדי מידע כי הדגם חדש אבל לא הייתי דואג - יש אחריות של 3 שנים...

פורסם
הייתי רוצה לשמוע המלצות לרכב עד 50K ( אולי 60 אם ממש יהיה שווה את זה, )

לנסיעות יומיומיות של כ 40-60ק"מ בין עירוני בעיקר וקצת עליות בהר הכרמל

הדגש הוא על אמינות ... שיהיה בסגנון של תדלק וסע , רק לעשות טיפולים בזמן ולהיות בראש שקט

אם אפשרי בתקציב הזה גם שיהיה יחסית "מפנק" מבפנים ומראה חיצוני לא רע אם אפשרי גם רכב מהנה לנהיגה בתקציב הזה

ושאלה אחרת לגבי דגם ספציפי

האם רנו קליאו החדשה עם המנוע 900סמ"ק טורבו בנזין יכולה לענות על הדרישות האלו ? מנוע קטן כזה יכול לעמוד בדרישות ? ומנגד איך הדגם הספציפי מבחינת אמינות ואחזקה שוטפת וטיפולים?

תודה לעוזרים.

אין חשיבות ידני / אוטומט / רובוטי הכל מתקבל

רנו חדשה ב 50 אלף?

פורסם

לא אבל אולי בקרוב יתחילו לצוץ למכירה ואם הרכב משתלם יהיה אפשר למתוח את התקציב.. למרות שאם הוא כזה מוצלח אני לא אמצא הזדמנות בקרוב ... בכל זאת רוצה לשמוע על הרכב אולי כדאי לעשות מאמצים בשבילו ?

• תוכן חדש...