Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד ונגד קיה סיד 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש באפשרותי לרכוש את הקיה סיד מהיבואן במסגרת מבצע חבר בהוזלה של 10,000 שקל

בנוסף מקבלים תוספות של קודן, חיישני רוורס.

רציתי לשמוע מכם את דעתכם על היתרונות והחסרונות שברכישת הרכב בתנאים האלו.

לסבר את האוזן:

אני מחפש רכב משפחתי שיסיע ברווחה 1-3 אנשים

הרכב יהיה ברשותי כנראה כ 5 שנים.

חשוב לי נוחות נסיעה, בטיחות, אמינות ואחזקה נמוכה.

מבקש לא להתייחס לרכבים אחרים, רק הקיה על השולחן..

תודה לעוזרים

פורסם

איזה דגם ? דיזל ? בנזין ?

בגדול קיה עשו קפיצת מדרגה משמעותית והן לא הזבל שהיו פעם , אני מאוד מתחבר לרכב הזה ומאמין ביכולות שלו.

הוא רכב משפחתי לכל דבר וגם יש סטיישן(אם אני לא טועה) שזה מעולה למשפחה

תוסיף את ענין הבטיחות המעולה , רמת בטיחות טובה מאוד (5 כוכבי בטיחות כמדומני) , נוחות מעולה אבזור מלא ( בקרת שיוט , EBD , BAS, מראות חשמל , מערכת אם חיבורים ל USB וIPOD , מערכת דיבורית מקורית שהיא התקנה בחול ולא מקומית שזה מצויין ) תוסיף לכל העובדה ביצועים מתקבלים על הדעת בהחלט ו7 שנות אחריות וקיבלתה את אחת ההצעות היותר טובות שיש בשוק הישראלי בקטגוריה הזאת .

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

קיה סיד החדשה היא מכונית טובה, אפילו טובה מאוד.

מבחינת נוחות היא לא רכה ומפנקת, אבל בסך הכל די בסדר.

בטיחות - 5 כוכבי בטיחות במבחן האירופאי + אבזור בטיחותי מלא - אי אפשר לבקש יותר מזה.

אמינות - הדגם הזה חדש יחסית, אף אחד לא ידע לענות לך על זה. במיוחד לא על שאלת הגיר הרובוטי כפול המצמדים, שהוא חדש יחסית. אם זה מעודד אותך, יש 7 שנות אחריות על הגיר כך שבגדול - זאת לא בעיה שלך.

עלויות אחזקה - שוב, רכב חדש עם מנוע יחסית חדש אז אף אחד לא יודע בע"פ מה עלויות האחזקה הצפויות שלו. באופן כללי, האחזקה של רכבי קיה לא נחשבת ליקרה במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני גם כן הזמנתי את הסיד החדשה בגרסאת הSW.

לגבי אמינות אי אפשר לדעת מדובר בשילוב של גיר חדש שבעצם זה הדגם הראשון של קיה בעל גיר כפול מצמדים. שוב כמו שקודמי אמרו מקבלים 7 שנות אחריות ככה שאין מה לדאוג.

מבחינת אבזור וכן מבחינת ביצועי מנוע אין הרבה מתחרות בצי המשפחתיות לסיד החדשה.

שיהיה בהצלחה,

פורסם

מנהיגה על הסיד - הבעיה העיקרית היא הגיר הרובוטי.

נהיגה על I30 הוכיחה את ההבדל בחלקות ונעימות בין גיר אוטומטי רגיל לרובוטי.

בדוק את הפורטה על גיר אוטומטי רגיל.

פורסם
מנהיגה על הסיד - הבעיה העיקרית היא הגיר הרובוטי.

נהיגה על I30 הוכיחה את ההבדל בחלקות ונעימות בין גיר אוטומטי רגיל לרובוטי.

בדוק את הפורטה על גיר אוטומטי רגיל.

הגיר כפול המצמדים של הקיה סיד נותן חסכון גדול בדלק לעומת היונדאי i30 (עשו לאחרונה מבחן השוואתי באתר רכב אחר).

חסרון גדול בקיה סיד הוא שהיא לא מגיעה כסטנדרט עם מערכת מולטימדיה, ביונדאי i30 והמתחרות החדשות כדוגמת הגולף, הקורולה והמאזדה 3 החדשות היא מגיעה כסטנדרט.

הסיד רכב מצויין, מהמובילים בקטגוריה, אני הייתי רוכש אותה רק בגירסת ה- cw (שאז יש לה גם יתרון מובהק על המאזדה 3 ועל הטויוטה קורולה החדשות שאינן מוצעות בגירסה זאת) ורק במסגרת המבצע של ״חבר״ או מבצע אחר, אבל רק אם הייתי מצליח גם לקבל מערכת מולטימדיה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...