Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

בזמן שישנתם, אלון דאי, שנוהג ב- FIA GT Series , השלים סוף שבוע נהדר וניצח במירוץ שהתקיים במסלול זנדוורט, הולנד. דאי שנוהג מכונית Mercedes SLS AMG GT3 הקדים את צמד מכוניות ה- Audi R8 LMS, שסיימו במקומות השני והשלישי בלמעלה מ-6 שניות.

בלינק המצורף ניתן לראות את תוצאות המירוץ:

http://www.fiagtseries.com/images/results_2013/FIA_GT_Series_Main_Race_ResultList_1.0.pdf

לאלון - ברכות חמות לרגל הניצחון וכן יירבו ! :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

בחור שרוצה, מאמין, אוהב את מה שהוא עושה והכי חשוב משקיע מעל המקסימום. מי שקצת מכיר את התחום יודע עד כמה קשה להתחרות בלי ספונסרים ולהגיע לדרגים גבוהיים. אני מקווה שבגלל שמתחיל הספורט המוטורי בארץ להיכנס למודעות וכך היו יותר ספונסרים והנהגים מוכשרים יוכלו לצמוח. כבוד למדינה ובכלל מאוד מרגש לשמוע בפודיום אמנון של מדינת ישראל.

החיים הם כמו....

פורסם

יפה במת כבוד לאלון

אבל אני כבר פטכתי נוסה על אלון ובכול הפורומים ידעה שלא פוטכים עצים או דיונים כפולים

אינה הנוסה שלי אולי האנלה טשנה לו את אסם הנוסה זה טוב !

תודה חברים

" אקזוטיקה עולמית "

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3972157#post3972157

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם
יפה במת כבוד לאלון

אבל אני כבר פטכתי נוסה על אלון ובכול הפורומים ידעה שלא פוטכים עצים או דיונים כפולים

אינה הנוסה שלי אולי האנלה טשנה לו את אסם הנוסה זה טוב !

תודה חברים

" אקזוטיקה עולמית "

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3972157#post3972157

טשנה לו את השם שלו תודה

פורסם

ניר,

1. כפל השרשורים היה נמנע אם היית פותח את השרשור המקורי עם כותרת עניינית. לפיכך, אל נא תטיף לי על כללי פורום. אין לך להלין אלא על עצמך.

2. יפה אם תביא דברים בשם אמרם. בכך אני מתייחס להודעה מספר 10 בשרשור "אקזוטיקה עולמית" בה הבאת מילה במילה את הודעתי הפותחת בשרשור זה, מבלי לציין כי זה ציטוט שלי.

3. אמנם הנך דילסקט גאה ואני מכיר במוגבלותך, אבל גם לכך יש גבול וראוי היה שהודעתך דלעיל (מספר 6 בשרשור זה) היתה עוברת הגהה טובה יותר שכן היא אינה קריאה.

בברכה,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לאלון - ברכות חמות לרגל הניצחון וכן יירבו ! :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

+1

מזל טוב אלון!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ניר,

1. כפל השרשורים היה נמנע אם היית פותח את השרשור המקורי עם כותרת עניינית. לפיכך, אל נא תטיף לי על כללי פורום. אין לך להלין אלא על עצמך.

2. יפה אם תביא דברים בשם אמרם. בכך אני מתייחס להודעה מספר 10 בשרשור "אקזוטיקה עולמית" בה הבאת מילה במילה את הודעתי הפותחת בשרשור זה, מבלי לציין כי זה ציטוט שלי.

3. אמנם הנך דילסקט גאה ואני מכיר במוגבלותך, אבל גם לכך יש גבול וראוי היה שהודעתך דלעיל (מספר 6 בשרשור זה) היתה עוברת הגהה טובה יותר שכן היא אינה קריאה.

בברכה,

דניאל

צודק סלחה שלא ציטתי אותך

אבל ביגלל הדיסלקציה שלי אני עוסה העתק הדבק לימה שמוטוקאר נתנו לזה !

פורסם

הזוי שזו פעם ראשונה שאני שומע על הילד הזה (בפאקין 2013). מראה כמה "יחס" זה מקבל פה בארץ.

כל הכבוד לו ולאבא שלו שתמך והאמין שגם מישראל והפיגור המוטורי שלה אפשר להגיע לגדולה.

שיהיה בהצלחה וכן ירבו, אין לי ספק שהוא מגיע לפורמולה 1, במיוחד לאור העובדה שעכשיו אין יותר בעיה של חסות, והוא נוהג על רכבים מהשורה הראשונה.

תהיתי מתי יקום ישראלי שיצליח לעשות היסטוריה. 8)

פורסם

עכשיו קלטתי גם שהוא התחרה נגד לוקאס אורדונז, הבחור הספרדי שזכה באקדמיה של סוני ל gran turismo והפך לנהג מירוצים אמיתי.

• תוכן חדש...