Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אנחנו בתהליך בחינה של רכב לקניה מליסינג ולקחנו אותו לבדיקה.

התוצאות היו די בסדר, לפי הבדיקה הרכב לא עבר תאונה, ועדיין עולות לנו שאלות לגבי כמה מהסעיפים:

שילדה ומרכב:

משמעות שולית:

- תיקון פגוש -קדמי ואחורי

משמעות נמוכה:

- תיקון מכסה מנוע,

- תיקון כנף קדמי ימין המחוברת עם ברגים

- תיקון כנף קדמי שמאל המחוברת עם ברגים

- תיקון דלת קדמית - ימין ושמאל

- תיקון תיקון דלת אחורית - ימין ושמאל

- תיקון כנף אחורית - ימנית ושמאלית מולחמת

- לחיצות פח ושריטות בצבע + פגמים

בלמים:

לפרק גלגלים לבדיקה

על פניו נראה כי מי שנהג ברכב לא ממש דאג לשמור עליו - יש גם קרעים בריפוד אחת הדלתות, ופלסטיק שבור על דלת אחרת.

וכל התיקונים האלו שנעשו (לא ברור לי כמה הם גדולים, ועדיין...) גם מעידים על זלזול. מצד שני כמה רכבים מליסינג נקיים לגמרי מדפיקות פה ושם? (הרכב בן 3).

בנוסף - חברת הליסינג לעיתים עושה טיפולים במוסכים שלה ולאו דוקא במוסך מורשה, אבל ע"פ הוראות היצרן.לא ברור עד כמה זה רע ואם לא כולם עושים את זה...

ולגבי חלק מהסעיפים:

למה הכוונה בכנף המחוברת עם ברגים, ולכנף אחורית מולחמת?

בעניין הבלמים - מה המשמעות?

מעבר לזה - מנסיונכם - האם עם כל התיקונים הנ"ל כדאי ללכת על הרכב ואולי לנסות להוריד עוד במחיר - או לעבור לרכב הבא?

תודה

פורסם

חבל שאנשים כמוך עוד נופלים בפח

תגיד לי אתה באמת לא רואה שהרכב עבר תאונה?

חוץ מהגג החליפו את כל הפח של הרכב מה נסגר איתך?

אם אתה אומר שהרכב נראה מוזנח אז למה בכוח?

אני מבין ששילמת את מחיר הבדיקה וזה מבאס, לא ציינת את סוג הרכב ולכן לא ניתן לדעת אם זה רכב שקשה להשיג ביד שנייה, למרות שאם הוא מילסינג מה זה כבר יכול להיות?

בכל מקרה הייתי ממשיך לרכב הבא אפילו שלא כתבו כלום על השילדה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

עוד לא נפלנו בפח - אני מקווה. זו פעם ראשונה שאנו מנסים לקנות רכב יד 2, ולחלוטין לא בקיאים בשטח, גם לא במשמעות התוצאות שקיבלנו. זו הסיבה שיש את הפורום, לא?

גם בחברת הליסינג, גם בבדיקה - אמרו לנו חד משמעית שהרכב לא עבר תאונה... :? , והראו לנו היסטורית תיקונים מינוריים (לדבריהם).

i30 CW

פורסם

אני אף פעם לא אבין את הנהירה למגרשי חברות הליסינג,יש מספיק רכבים פרטיים שננהגו וטופלו בצורה הרבה יותר טובה מההתעללות שעוברים רוב רכבי הליסינג(לא כולם),יש מספיק רכבים פרטיים שבעליהים מוכנים לפשרות כואבות במחיר והם עדיפים עשרות מונים על רכבי הליסינג.

ועוד לא דיברתי על מנגנון הליסינג שבכל קנייה ממנו אנחנו מנפחים אותו למימדים מפלצתיים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
עוד לא נפלנו בפח - אני מקווה. זו פעם ראשונה שאנו מנסים לקנות רכב יד 2, ולחלוטין לא בקיאים בשטח, גם לא במשמעות התוצאות שקיבלנו. זו הסיבה שיש את הפורום, לא?

גם בחברת הליסינג, גם בבדיקה - אמרו לנו חד משמעית שהרכב לא עבר תאונה... :? , והראו לנו היסטורית תיקונים מינוריים (לדבריהם).

i30 CW

איך לא עבר תאונה ?

- תיקון מכסה מנוע,

- תיקון כנף קדמי ימין המחוברת עם ברגים

- תיקון כנף קדמי שמאל המחוברת עם ברגים

- תיקון דלת קדמית - ימין ושמאל

- תיקון תיקון דלת אחורית - ימין ושמאל

- תיקון כנף אחורית - ימנית ושמאלית מולחמת

כמה רכבים אתה מכיר שמחליפים להם מכסה מנוע ככה סתם ?

מי מלחים כנף אחורית בשביל הכיף ?

הרכב עבר תאונה ושלא ימכרו לך סיפורים .

שילמת מחיר לימוד קטן בשביל ללמוד שיש הרבה נוכלים .

האים אתה בחרת את מכון הבדיקה ?

פורסם

כן, בחרנו את מ.מ.מ., מאחר והחברה עושה את הבדיקות בקומפיוטסט...

לגבי הנהירה לליסינג - זה איכשהו נראה קצת פחות פרוץ, ועל פניו נראה שקשה יותר למצוא מוכר פרטי אמין וצריך להיזהר יותר בגלל כל הסוחרים למיניהם...

כאב ראש לא קטן...

פורסם

שלום,

אין לי מה ליעץ לך אבל שאלה לשאר החברים שהגיבו:

האם יש הבדל בין פגיעה לתאונה??

אני גם ראיתי רכב שהיה מצויין בספר טיפולים שהחליפו לו כנף

ימין קדמית ופגוש קדמי... תיקוני צבע נעשו כמעט בכל הרכב..

והשלדה 100%

אז מה בעצם המשמעות של החלפת כנף? והאם זה מוריד מהערך של הרכב??

נשים עשויות גם להתעניין ולהבין ברכבים,

אז נא הפסיקו לפנות אלי בלשון זכר:roll:

פורסם

הי

אני אעשה סדר - מבחינת בטיחות - הרכב לא עבר תאונה רצינית. והכוונה במכון הבדיקה שאמרו לך שאין תאונה הכוונה שאין פה סיבה לירידת ערך.

לרכב היו כנראה מעיכות פה ושם, וחברות הליסינג עושים טיפולים קוסמטיים לפני מכירה לכל שריטה ומעיכה קטנה, תיקונים שמוכר רגיל בגרך כלל לא היה עושה.

נכון שאי אפשר לדעת אם זה מכות חניה או תאונה חזיתית קלה אבל בכל אופן לא נראה משהו שישפיע על התנהגות הרכב בעתיד.

מה שכן - זה עלול לגרום לקושי למכור את הרכב בעתיד, קחו בחשבון.

אם הקילומטראז נמוך וכל שאר הדברים תקיניו הייתי קונה.

פורסם

כל חלק שמחובר עם ברגים- אין משמעות גבוהה ואין ירידת ערך לפחות לא בטיחותית.(מסחרית,העניין תלוי בסוג הרכב).

כנף אחורית מולחמת ולא מחוברת עם ברגים דווקא כן אמורה ברוב המקרים להצביע על פגיעת שילדה ותמוה שמכון הבדיקה לא ציין זאת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום רב,

לא מחייב שהרכב עבר תאונה. אומנם כן בוצעו שם תיקונים אך כיום חברות הליסינג מתקנות שפשופים, שריטות, נקישות בפח וכל דבר אפשרי לכן ליקויים בעלי משמעות נמוכה ופח צבע יש בכל רכב כמעט, רכב בכל זאת נסע 3 שנים בליסינג - וכאשר ישנה פגיעה הכי קטנה שיכולה להיות ישר מדווחים ומתקנים בחברות הליסינג בשונה מבן אדם פרטי.

מה שכן מחשיד אלו החיבורים של הכנפיים.

בכל מקרה אם כל שאר הרכב יצא תקין והמכון מתחייב שהרכב לא עבר תאונה לא הייתי פוסל.

פורסם

רכב בן 3 שעבר תיקון צבע ופחחות בכל חלק שבו, ובאמת נראה לכם שלא עבר תאונה? לא חייב תאונה רצינית גם שיפשופים זה נחשב, אם אתה לא קונה את הרכב בלפחות פחות 40 אחוז מהמחירון אל תחשוב על זה בכלל.

למכור כזה רכב יהיה קשה עד בלתי אפשרי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...