Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול ברכב בירדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

יש לי מרצדס 230E שנת 87 אין הרבה מוסכים בארץ שמטפלים ברכב זה וגם כשיש אין חלפים הבנתי שבירדן מומחים לרכבים ישנים והרבה חלפים האם מישהוא פעם טיפל ברכב בירדן ויכול לספר קצת

פורסם

היי

בירדן לא כדאי אבל בעקבות מלחמת האזרחים בסוריה צנחו משמעותית מחירי החלפים לרכב לכן כדאי לך לנסות שם, בעיקר באיזור אל-בוכמאל וג'סר א-שורור שם מתרכזים רוב הקרבות

מה שבטוח אל תקנה בארץ

פורסם

העלית בי נשכחות. בשנת 1988 כשלמדתי בתיכון, היה איתי בכתה בחור אמריקאי שאבא שלו הגיע לארץ לתקופה והביא איתו פורשה 911 טורבו. אז כמובן לא היה יבוא סדיר של המותג פורשה לישראל וזה היה מחזה נדיר לראות את הרכב, שכמובן היה מדוגם ומושקע עם הרבה מאוד תוספות.

אני זוכר שאת הטיפולים השוטפים הוא עשה במוסך פורשה ברבת עמון, האמת, שגם לא היתה לו בעיה כי היה לו דרכון אמריקאי.

יחד עם זאת, לא צריכה להיות לך בעיה. בזמנו, לפני מס' שנים ראיתי סרט תעודה על בחור ירושלמי תפרן שרצה לשפץ פולקסווגן חיפושית, קיבל הצעות מחיר יקרות מאוד ממוסכים כאן בישראל ונסע לשבוע לירדן, שם שיפצו לו את הרכב ברמה גבוהה מאוד.

בהצלחה

פורסם

בתור אחד שלמדתי בירדן , זה אפשרי ואין שום בעיה היו הרבה אנשים מהכפר באים לרבת עמון ומתקנים את הרכבים שלהם , בעבר בימי הלימודים הייתה לאבא אודי a6 2600 בארץ אף מוסך לא עלה על התקלה בסוף הוא הביא את הרכב לירדן וציק צאק פתרו לו את הבעיה , גם בימים אלו יש לי חבר עם במוו 730 2005 רוב החלקים היקרים הוא מביא משם בשליש מחיר אפילו לפעמים פחות ומניסיון שלו עם במוו בארץ כבר 13 שנה הוא אומר לי ששמה הרבה יותר מקצוענים בכל מה שקשור למכוניות הגרמניות , יש הבדל מחירים עצום , תשמע סיפור לפני חצי שנה הוא התעניין בסלון שלם לרכב שלו כי כסא הנהג שלו פשוט נשחק הצעת מחיר ממוסך במוו על כסא נהג לבד היה בסביבות 7000 לא כולל מע״ם כמה טלפונים לירדן והנה מצאנו סלון קומפורט חדש בניילון ב1500 דינר זה בערך משהו בערך 7500 ₪ לכל הסלון כסאות קדימה אחורה דפוני דלתות הכל חוץ מלוח השעונים אז בלי להסס נסע ליומיים וחזר עם סלון חדש . אז אם אתה שואל בקשר לכדיאות זה מאוד כדאי .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

צריך לקחת בחשבון שיש תשלומי כניסה ברכב וגם בדיקות לרכב כשהוא חוזר לארץ לא?

ABDSAMARA, אתה יכול לפרט כמה עולה להיכנס ברכב לשם, ואיזה בדיקות האוטו עובר כשהוא נכנס שוב לישראל?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

ב 1988 אני חושב שלא התאפשר מעבר לירדן ישירות מישראל גם לאזרחים זרים.

מבחינה תעבורתית לא ידוע לי על בדיקות מיוחדות בחזרה לארץ. בכל מקרה אני מניח שלא מדובר על שיפורים.

אני גם חושב שהחוק שאוסר לטפל בשטחי הרשות לא חל על ירדן.

פורסם

כן בכיף אני יכול להסביר , בגבול ישראל אתה משלם דמי כניסה 90₪ לאדם + 400₪ ביטוח ממסי + 100 תרגום רשיונות . בגבול ירדן אתה משלם לאדם 20 דינר + 80 דינר ביטוח לרכב והחלפת לוחיות רישוי . ובחזרה בגבול ירדן משלמים 15 דינר לאדם + 20 דינר עבור הרכב . בסה״כ פחות או יותר עולה 1000₪ להיכנס עם האוטו זה לא זול אבל שווה אם זה משהו רציני כי לפעמים אתה חוסך אלפי שקלים . מקווה שעזרתי . אם יש עוד שאלות אני אשמח לעזור .

פורסם

היי אתה יכול לברר אם חבר שלך שגם בימים האלה מטפל ברכב שלו בירדן לגבי פרטים על המוסך (כתובת,טלפון,יחס לישראלים במוסכים בירדן מסוכן או לא)

פורסם

כן אני אברר איתו ואעדכן .

אבל מבחינת מסוכן לפי דעתי אין שום סיכון .

פורסם

אל תשכח שכשאתה עם תיקונים/חלפים בירדן , יש אפשרות מסויימת שהמכס יעלה עליך (הם בודקים גם מכוניות) ותצטרך לשלם מכס על חלפים (וזה עוד לפני מע"מ).

פורסם

איך המכס בדיוק יכול להוכיח שהוחלף שמן, או בוצע טיפול?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...