Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון סובארו - 23.10.2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכמות האנשים הדתיים בפורום שואפת לאפס מלמטה... (או בעצם מלמעלה... אני היחיד...) - אבל למה לא מארגנים מפגשים בימי שישי... הייתי מת לבוא... :-((

א. יש הרבה מסורתייים.

ב. גם ביום שישי להרבה יש חופש (Hopefully...)

יש מפגשים ביום שישי באיצטדיון ר"ג, פשוט רוב המפגשים נמשכים לתוך יום שבת ככה שזה לא יתאים לך. הסיבה שמארגנים לרוב ביום שבת היא שביום שבת לכולם יש חופש וכמעט כולם יכולים לבוא.

פליקס

ROOONEEYY

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל...

אני יודע שכמות האנשים הדתיים בפורום שואפת לאפס מלמטה... (או בעצם מלמעלה... אני היחיד...) - אבל למה לא מארגנים מפגשים בימי שישי... הייתי מת לבוא... :-((

א. יש הרבה מסורתייים.

ב. גם ביום שישי להרבה יש חופש (Hopefully...)

המפגשים הרגילים ה"פתוחים" לכולם ולא רק של סובארו נמצאים מידי שישי באותו מקום, לשם אתה יכול ללכת...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
בעוד אנחנו מדברים על החבר ראנטיסי החבר באשיר דאבש החליט לבטל את השתתפותו במפגש ביום שבת. :twisted:
לא מרופא.....???

לא קונה!!!!!!

:-D

בברכה,

גלעד

פורסם

לכל בעלי העניין :

אפשר להגיע גם עים ג'סטי, לאונה, גרנד לאונה,לגסי, B-4 אימפרזה וטנדרים, ועם כל רכב שרוצים

רק לישמור על סדר מסוים שיערך במקום עלמנת לישמור על יחודו של המפגש כמפגש סובארו !!! ולתאם מראש בפלאפון 0523858080: או ב0507360067

תודה מראש לכל המגיעים

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
לכל בעלי העניין :

אפשר להגיע גם עים ג'סטי, לאונה, גרנד לאונה,לגסי, B-4 אימפרזה וטנדרים, ועם כל רכב שרוצים

רק לישמור על סדר מסוים שיערך במקום עלמנת לישמור על יחודו של המפגש כמפגש סובארו !!! ולתאם מראש בפלאפון 0523858080: או ב0507360067

תודה מראש לכל המגיעים

משה

מה בדיוק צריך לתאם מראש? אי אפשר פשוט להגיע כמו שמגיעים למפגשים הרגילים הסדירים בר"ג בערבי שישי?

פורסם
מה בדיוק צריך לתאם מראש? אי אפשר פשוט להגיע כמו שמגיעים למפגשים הרגילים הסדירים בר"ג בערבי שישי?
התיאום מראש הוא עלמנת שנוכל לסדר את הרכבים לפי דגמים ושנים. ושלא יהיה בין מכוניות משנות ה-70 אימפרזה טורבו 2004!

Moshe Azulay

פורסם
התיאום מראש הוא עלמנת שנוכל לסדר את הרכבים לפי דגמים ושנים. ושלא יהיה בין מכוניות משנות ה-70 אימפרזה טורבו 2004!

טוב, אז הלאונה שלי היא משנת 89', אתה חושב שהיא תוכל להדחף בין כל הסובארו האחרות :wink:?

אני חושב שאני פשוט אחנה בצד ואבוא להביט במה שיש לחברי המועדון להציג....

פורסם
טוב, אז הלאונה שלי היא משנת 89', אתה חושב שהיא תוכל להדחף בין כל הסובארו האחרות :wink:?

אני חושב שאני פשוט אחנה בצד ואבוא להביט במה שיש לחברי המועדון להציג....

פנו אלי עוד כמה בעלי ליאנות ואתם תעמדו ביחד .

Moshe Azulay

פורסם
פנו אלי עוד כמה בעלי ליאנות ואתם תעמדו ביחד .

אני רק מקווה לבוא לראות סובארו "פשע" מקוריות משנות ה70 ולא איזה מפגשון של כמה לאונות.

כי בשביל לראות לאונה היום פשוט צריך לעמוד ברחוב ולחכות שניה וחצי בכדי שאחת תעבור.

לי אישית אין לי בעיה לבוא ולהציג את הלאונה שלי במפגש.

(את הלאונה שלי תוכל לראות בקישור בחתימה למטה).

יוסי.

פורסם
ככה נראית לאונה? :shock:

*(אני מגיע עם טנדר סובארו 4x4. לא ב-100%, אבל עדיין קיימת סבירות)

ביום שסוף סוף תקנה ליאונה

אני אלווה לך את המנוע 3 צילינדרים שלי

בינתיים אני רק שומע על הפשע של איש הרשע

פורסם
ככה נראית לאונה? :shock:

*(אני מגיע עם טנדר סובארו 4x4. לא ב-100%, אבל עדיין קיימת סבירות)

ככה נראית לאונה, נסיכה בדרך להיות מלכה.

ואם לא תגיע עם הטנדר ותצטרך לבוא עם המזדה\באופניים\ברגל בבקשה ממך תחנה בצד כדי לא להרוס את המראה המושלם של 100% נטו סובארו במפגש :king::biggrin2: .

יוסי.

פורסם
אני רק מקווה לבוא לראות סובארו "פשע" מקוריות משנות ה70 ולא איזה מפגשון של כמה לאונות.

כי בשביל לראות לאונה היום פשוט צריך לעמוד ברחוב ולחכות שניה וחצי בכדי שאחת תעבור.

לי אישית אין לי בעיה לבוא ולהציג את הלאונה שלי במפגש.

(את הלאונה שלי תוכל לראות בקישור בחתימה למטה).

יוסי.

הסובארו שלי היא DL מודל 79 4 דלתות . יש גם סובארו GFT מודל 76. טנדר 79 4*4 ועוד כמה רכבים בסביבות ה10 רכבים מ72 עד 79.

Moshe Azulay

פורסם

בבקשה להיתעדכן ביום שישי הקרוב בהודעות האחרונות לקראת המפגש!!!!!!!!!!!!!!

הצעות לפעילויות יש לפרסם כתגובה הודעה זו.

תודה מראש :

m azulay

Moshe Azulay

• תוכן חדש...