Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון סובארו - 23.10.2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיפגש ה-1 ?

היום (שבת) קמתי בובקר ניגבתי ת הסובארו מהאבק (שהיצטבר ב-3 ימים) קצת סקאי מיבפנים (כדי להוסיף ברק מיבפנים) בדיקת מים ושמן, הנעתי את הרכב ונסעתי למפגש, הגעתי לאיצטדיון בשעה- 10:40 בערך החנתי את הסובארו שלי וחיכיתי לאנשים נוספים. לאחר מיספר דקות הגיע סובארו GFT

אדומה ומדהימה נהוגה בידי אלון שותפי לרעיון :idea: מועדון לסובארו ישנות. אחריו הגיע מיקי עם סובארו פורוסטר לבנה, וכך החלו לטפטף עוד ועוד אנשים, דודו עים XT בצבע תכלת משנת 86, גידי עם סטיישן צהובה משנת 79, מרק שהגיע מהקריות עם סטיישן GL 4X4 משנת 89,אלעד הגיע עם טנדר פתוח יפיפה משנת 81, רון עים GLF 83 שרק ליפני שבוע קנה (במיוחד למפגש ?) ,עוד היו הרד-טופ 79, קופה 87, DL 84 ועוד כמה רכבים.(מוסטאנג, BMW של שמוליק עים צבע חדש, מר דר' ואנדורה הגיעה עים הלנטיס, ועוד)

בסך הכול היה מפגש קטן מהנה וללא אנשים שעשו רעש (פרפורים והשתוללויות מיתרות). היה שקט ומהנה לכל המשתתפים .

והוחלט פה אחד ליפעול למען מיפגשים נוספים בעתיד הקרוב (תאריכם יפורסמו פה בהמשך) ופעילויות נוספות

לסיכום : מי שלא בא הפסיד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תמונות בקרוב!

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על חוויה מוטורית שכזו לא הייתי מפספס בעד שום הון שבעולם :wink:

לקראת תחילת המפגש, (בשעה 11:05 אם אני זוכר נכון) נכנסו בשורה ה-XT טורבו ועוד מיצובישי סופר לאנסר. ועמד שם בחור מבוגר עם כובע קש-בוקרים כזה, שכאשר ראה את הXT ביקש ממנה לא לחנות במקום שהוקצה למפגש. עד שמישהו (נראה לי זה היית אתה, משה) שהסביר לו שזה בסדר, והרכב הזה הוא גם סובארו.

לא יודע אם הוא עשה את זה בצחוק או ברצינות, אבל בהחלט היה קטע משעשע :roflmao:

והGLF שנת 83 (זאת בצבע בורדו עם מגנזיום סובארו מקורי?), זוהי איננה GLF (קופה) אלא סובארו סדאן רגילה (אבל שמורה ומושקעת: אוטומטית, צבע מדהים ביופיו ומצב טוב, מגנזיום וחלונות חשמל!).

לדברי רון הוא קנה את הרכב לאחותו.

בסה"כ מאוד נהנתי, פגשתי כמה אנשים שעד היום דיברתי איתם רק דרך המחשב (ואפילו ישבתי במושב הנהג של הבראט 4X4 ששייכת לאלעדי :multi: ), ומפגש די נחמד ואינטימי עם מספר חברים מצומצם - וטוב שכך.

בתקווה שנתראה שוב בעתיד (אבל בפעם הבאה תהיה לי פושעת מודל 82 :wink:),

עידן.

פורסם

תמונות בקרוב!

לא כ"כ הייתי מסכים עם זה, חוץ מ7 מכוניות טוטל כולל אותי (לא הזכרת אותי...די.אל לבנה 89) לא כ"כ התרשמתי מהמפגש אבל היה מעט מעניין, לא כ"כ נורא למפגש ראשון מסוגו שמתקיים ב11 בבוקר באמצע חור שנקרא החניה האחורית של אצטדיון רמת גן.

ממני גם ביקשו לא להחנות ליד כל הענתיקות המרשימות שחנו שם, אז הזזתי את האוטו למקום קצת יותר מרוחק וחניתי ליד סופר לנסר שחצצה ביני לבין סטיישן 4X4.

אם היה שווה לקום במיוחד ב10 בשבת בבוקר כדי להספיק למפגש ב11? על זה ניתן להתווכח.

אבל בכל זאת הייתי רוצה לבוא למפגש נוסף ואני מקווה שבפעם הבאה יהיו יותר סובארואידים על סובארו ממודלים מיושנים ורכבי אספנות, אין כמו לראות יצירות פאר שמורות (ציון לשבח לסובארו האדומה שחנתה שם! רק בשבילה היה שווה לבוא!).

נ.ב - משה, תדאג למחוק את המספרים מהמכוניות...:smile: , במיוחד משלי אם תחליט להעלות אותה:arrow: .

מצפה בהחלט למפגש נוסף, (הביקורת כאן היא בונה כמובן ולא בשום אופן מכוונת לפגוע במארגנים).

יוסי.

משה אזולאי, יש איסיקיו\מסנג'ר לשמירת קשר בנוגע למפגש נוסף?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ערב טוב ,

1.סחתיין על המפגש ובהצלחה לכם בעתיד.

2.שמוליק , מה לעזאזל איבדת במועדון סובארו?! מועדון הבימרים לא מספיק לך? :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ממני גם ביקשו לא להחנות ליד כל הענתיקות המרשימות שחנו שם, אז הזזתי את האוטו למקום קצת יותר מרוחק וחניתי ליד סופר לנסר שחצצה ביני לבין סטיישן 4X4.

אבל בכל זאת הייתי רוצה לבוא למפגש נוסף ואני מקווה שבפעם הבאה יהיו יותר סובארואידים על סובארו ממודלים מיושנים ורכבי אספנות, אין כמו לראות יצירות פאר שמורות (ציון לשבח לסובארו האדומה שחנתה שם! רק בשבילה היה שווה לבוא!).

מצפה בהחלט למפגש נוסף, (הביקורת כאן היא בונה כמובן ולא בשום אופן מכוונת לפגוע במארגנים).

יוסי.

בסך הכל לא הייתה מאוד מרוחק ליד הסובארו 79 סטיישן עמד עץ ואתה עמדתה 2מכוניות מימנו.

בקשר למיפגשים הבאים צור איתי קשר באחד מהמיספרים הרשומים בהודעות קודמות ונעדכן אותך טלפונית.

Moshe Azulay

פורסם

יוסי.

בסך הכל לא הייתה מאוד מרוחק ליד הסובארו 79 סטיישן עמד עץ ואתה עמדתה 2מכוניות מימנו.

בקשר למיפגשים הבאים צור איתי קשר באחד מהמיספרים הרשומים בהודעות קודמות ונעדכן אותך טלפונית.

אין לי בעיה להתעדכן טלפונית, אבל במקרה שיהיה מפגש ואני לא אתעדכן תוכל לפרסם את התאריך והשעה בפורום? אני בטוח שאחרים שירצו להגיע היו שמחים לראות כאן את מועד המפגש...ופרסומת לא ממש חסרה לנו...

יוסי.

פורסם

דר' ואנדורה כתב

[על חוויה מוטורית שכזו לא הייתי מפספס בעד שום הון שבעולם :wink:

לקראת תחילת המפגש, (בשעה 11:05 אם אני זוכר נכון) נכנסו בשורה ה-XT טורבו ועוד מיצובישי סופר לאנסר. ועמד שם בחור מבוגר עם כובע קש-בוקרים כזה, שכאשר ראה את הXT ביקש ממנה לא לחנות במקום שהוקצה למפגש. עד שמישהו (נראה לי זה היית אתה, משה) שהסביר לו שזה בסדר, והרכב הזה הוא גם סובארו.

אי הבנה קטנה [שכן המיפגש בבסיסו היה לסובארו ישנים ומיוחדים ורק לאחר ההיתעניינות והדרישה הרבה הוחלט שזה יהיה מפגש לכול אוהבי הסובארו באשר הם!(ופה ניכנס הסדר שבו יחנו סובארואים במקום אחד וכל השאר במקום אחר)]

חבל מאוד שלא הגיעו כל האנשים שכתבו שיגיעו . וחבל שהביתשימושי (הכוונה למיצובישי שכך ניקראת בשפת בעלי המקצוע בענף הרכב ) החנתה בין הסובארואים ולא בצד כמו הBMW והאזדה ורכבים אחרים שהגיעו,

Moshe Azulay

פורסם

אין לי בעיה להתעדכן טלפונית, אבל במקרה שיהיה מפגש ואני לא אתעדכן תוכל לפרסם את התאריך והשעה בפורום? אני בטוח שאחרים שירצו להגיע היו שמחים לראות כאן את מועד המפגש...ופרסומת לא ממש חסרה לנו...

יוסי

תיהיה בטוח שכל פעילות נוספת תיתפרסם בפורום הזה {מפגש סובארו}.

בהזדמנות זו אני מבקש לירשום כול מה שרוצים על סובארו בפורום זה.

1) יוזמה למפגשים .

2) הצעות לטיולים .

3) פעילויות מעניינות.

4) סובארו שניצפו במקומות שונים.

5) וסובארואים למכירה.

נ.ב

אני מקווה שאני לא זורם נגד תקנות הפורם!

משה.

Moshe Azulay

פורסם
[על חוויה מוטורית שכזו לא הייתי מפספס בעד שום הון שבעולם :wink:

אי הבנה קטנה [שכן המיפגש בבסיסו היה לסובארו ישנים ומיוחדים ורק לאחר ההיתעניינות והדרישה הרבה הוחלט שזה יהיה מפגש לכול אוהבי הסובארו באשר הם!(ופה ניכנס הסדר שבו יחנו סובארואים במקום אחד וכל השאר במקום אחר)]

חבל מאוד שלא הגיעו כל האנשים שכתבו שיגיעו . וחבל שהביתשימושי (הכוונה למיצובישי שכך ניקראת בשפת בעלי המקצוע בענף הרכב ) החנתה בין הסובארואים ולא בצד כמו הBMW והאזדה ורכבים אחרים שהגיעו,

אני אישית באתי לראות סובארו מיושנות ושמורות, חוץ מ2 3 כאלה לא ממש היה "מפגש"...

התאכזבתי מחוסר ההתעניינות.

אבל עדיין אני מצפה לראות את המפגש ואפילו שיהיה בשבת הקרובה! תנסו לארגן משהו...?

לא הכי נוח לקום בבוקר אחרי לילה של יציאה (ערב שישי) אבל בשביל מפגש של סובארו אני מוכן ומזומן.

מה שטוב במפגש הזה שאין את כל הטמבלים האלה שחורכם צמיגים כל 2 מטר ואין עדרי טומבקרים שכל נעל שם חושב את עצמו נהג מירוצים ראלי דאקר במדבר סהרה.

בקיצור בסך הכל עדיף מפגש קטן ושקט, והייתי רוצה שיהיו מפגשים קבועים בכל סופשבוע, השאלה היא כמה אנשים אחרים מוכנים לבוא?

יוסי.

פורסם
אני אישית באתי לראות סובארו מיושנות ושמורות, חוץ מ2 3 כאלה לא ממש היה "מפגש"...

התאכזבתי מחוסר ההתעניינות.

אבל עדיין אני מצפה לראות את המפגש ואפילו שיהיה בשבת הקרובה! תנסו לארגן משהו...?

לא הכי נוח לקום בבוקר אחרי לילה של יציאה (ערב שישי) אבל בשביל מפגש של סובארו אני מוכן ומזומן.

מה שטוב במפגש הזה שאין את כל הטמבלים האלה שחורכם צמיגים כל 2 מטר ואין עדרי טומבקרים שכל נעל שם חושב את עצמו נהג מירוצים ראלי דאקר במדבר סהרה.

בקיצור בסך הכל עדיף מפגש קטן ושקט, והייתי רוצה שיהיו מפגשים קבועים בכל סופשבוע, השאלה היא כמה אנשים אחרים מוכנים לבוא?

יוסי.

המפגש תוכנן תחילה ליהיות באיזה יום שישי אבל מהסיבות שהוזכרו העדפנו לעשות אותו ביום שבת השעה היתה שעה 11 שכן שעה זו היא שהע "פרווה" לא בוקר ולא צהריים. המטרה היתה שכל נהגי המרוצים וחורכי הצמיגים ישנו ולא יוכלו להגיע. שכן רעש הוא מקור לצרות וביקורי שוטרים (שמיתוקף תפקידם יוכלו לבטל\לפזר את המפגש) אנחנו מעדיפים אנשים שפויים להמשך מיפגשים רגועים גם במחיר של היענות מועטה.

Moshe Azulay

פורסם
המפגש תוכנן תחילה ליהיות באיזה יום שישי אבל מהסיבות שהוזכרו העדפנו לעשות אותו ביום שבת השעה היתה שעה 11 שכן שעה זו היא שהע "פרווה" לא בוקר ולא צהריים. המטרה היתה שכל נהגי המרוצים וחורכי הצמיגים ישנו ולא יוכלו להגיע. שכן רעש הוא מקור לצרות וביקורי שוטרים (שמיתוקף תפקידם יוכלו לבטל\לפזר את המפגש) אנחנו מעדיפים אנשים שפויים להמשך מיפגשים רגועים גם במחיר של היענות מועטה.

הגיוני לגמרי!

ושוב אני אומר, הייתי רוצה להגיע למפגשים קבועים שיהיו כמו היום רק כל שבוע.

שיהיה ברור שכל שבת בבוקר יש מפגש של סובארו ב11 בבוקר ממש כמו שיש בימי שישי.

אני לא מדבר על הסדר גודל, אלא על זה שיהיה ממש מפגש ואנשים יגיעו באופן קבוע.

וכנראה לא ראית מה עשיתי כשיצאתי מהמפגש, בדיוק בפניה שמאלה לכיוון הרמזור....

יוסי :).

פורסם
הגיוני לגמרי!

ושוב אני אומר, הייתי רוצה להגיע למפגשים קבועים שיהיו כמו היום רק כל שבוע.

שיהיה ברור שכל שבת בבוקר יש מפגש של סובארו ב11 בבוקר ממש כמו שיש בימי שישי.

אני לא מדבר על הסדר גודל, אלא על זה שיהיה ממש מפגש ואנשים יגיעו באופן קבוע.

וכנראה לא ראית מה עשיתי כשיצאתי מהמפגש, בדיוק בפניה שמאלה לכיוון הרמזור....

יוסי :smile:.[/QUOT

שאיפה למיפגשים אחת לחודש.

ואני מקווה שתבין שזה לא מטרת המפגשים(להישתולל).אני אישית איבדתי ליפני קצת יותר משנה בן דודה (שקטן מימני ב3 חודשים שנינו נולדנו בשנת 81) בתאונה בדרך לאילת כשהוא נסע עים החברה שלו לסוף שבוע הוא איבד שליטה וניכנס במשאית כבדה שבה נהג הדוד של החברה שלו! על פי בוחני תנועה התאונה המזעזעות שהיתה בארץ! גם איבדתי חבר ליפני כ3 שנים שיצא לאומן ובדרך הנהג איבד שליטה (על הטויוטה קרינה) וטרנזית ניכנסה בהםבצד ימין הוא נהרג במקום ו3 הנוסעים הנוספים לעומתו יצאו בפגיעות קלות (מקות יבשות ופצעי קלים)

אני לא מאחל לאף מישפחה ולאף בן-אדם ליראות ו\או לרגיש אובדן של בן\בת בתאונת דרכים!

מקווה שהעמדה שלי ברורה להבא!

Moshe Azulay

• תוכן חדש...