Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון סובארו - 23.10.2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה באסססססססס חודש אחד לפני רק חודש אחדדדד ועדין היה לי את הסובארו "פשע" שלי.. (DL82) ... באס.

חפיף.. העיקר שהיה מפגש טוב 8]

המשך יום נעים!

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לשאלתך

מבין הרבעייה דר וונדורה הוא השמן.

לא קשה לזהות.

בכל אופן, אני הייתי בא רק בשביל הXT, לא ידעתי שתבוא אחת, אולי הייתי מגיע עם שלי.

בתקווה לבוא פעם הבאה.

תוכל ליראות את ה XT במפגש הבא. שיהיה בערך בעוד חודש.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
תוכל ליראות את ה XT במפגש הבא. שיהיה בערך בעוד חודש.

בשמחה

ואני מתכוון לבוא עם הXT שלי גם כן. צבע אדום , יד 2, 99.998 קמ במחוג! יושבת מזה 4 חודש ללא נסיעה.

בקרוב בכבישי ישראל.

פורסם
לשאלתך

מבין הרבעייה דר וונדורה הוא השמן.

לא קשה לזהות.

בכל אופן, אני הייתי בא רק בשביל הXT, לא ידעתי שתבוא אחת, אולי הייתי מגיע עם שלי.

בתקווה לבוא פעם הבאה.

הדוקטור הוא השמן עם החולצה השחורה או השמן עם החולצה הבהירה והמשקפיים?
פורסם
בשמחה

ואני מתכוון לבוא עם הXT שלי גם כן. צבע אדום , יד 2, 99.998 קמ במחוג! יושבת מזה 4 חודש ללא נסיעה.

בקרוב בכבישי ישראל.

בהצלחה.

Moshe Azulay

פורסם

בקשר למגשי סובארו שבועיים

אני מגיע בקביעות למפגשי מועדון ה-5 עם הסובארו שלי, מי שמתכוון להגיע שישלח לי הודעה פרטית ונעמוד יחד .רק בבקשה לא עים ליאונות (85-93) אימפזות לגאסי ובקיצור לא עים סובארו שרואים כל יום בכביש מהסיבה שזה נוגד את עקרונות מועדון ה-5 (למרות שיש כמה חברי מועדון שמתעלמים מבקשות המועדון!)

תודה על ההבנה משה.

Moshe Azulay

פורסם
בקשר למגשי סובארו שבועיים

אני מגיע בקביעות למפגשי מועדון ה-5 עם הסובארו שלי, מי שמתכוון להגיע שישלח לי הודעה פרטית ונעמוד יחד .רק בבקשה לא עים ליאונות (85-93) אימפזות לגאסי ובקיצור לא עים סובארו שרואים כל יום בכביש מהסיבה שזה נוגד את עקרונות מועדון ה-5 (למרות שיש כמה חברי מועדון שמתעלמים מבקשות המועדון!)

תודה על ההבנה משה.

משה שלום,

אני חושב שזו חוצפה ממדרגה ראשונה להדיח בעלי סובארו חדשות יותר מלהגיע למפגשים באמצעות רכבם. להם לא מגיע ללמוד על דגמים יותר ישנים ולהשכיל ?

מדיניות המפגשים של המודעון צריכה להיות פתוחה לכל בעלי סובארו - אלא אם אתם מעוניינים במזיד לשמור את האינפורמציה והידע בין בעלי מכוניות האספנות ולהשאיר את המועדון ריק (והכוונה היא כמובן למועדון סובארו בלבד ולא לכל "מועדון ה-5").

תודה,

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
משה שלום,

אני חושב שזו חוצפה ממדרגה ראשונה להדיח בעלי סובארו חדשות יותר מלהגיע למפגשים באמצעות רכבם. להם לא מגיע ללמוד על דגמים יותר ישנים ולהשכיל ?

מדיניות המפגשים של המודעון צריכה להיות פתוחה לכל בעלי סובארו - אלא אם אתם מעוניינים במזיד לשמור את האינפורמציה והידע בין בעלי מכוניות האספנות ולהשאיר את המועדון ריק (והכוונה היא כמובן למועדון סובארו בלבד ולא לכל "מועדון ה-5").

תודה,

איציק

אף אחד לא מודח. מהסיבה שלמיפגש ה-1 הגיעו מספר מועט של אנשים כרגע יתקיימו רק מפגשים חודשיים. כשתיהיה היתעניינות גדולה למועדון ניפגש יותר מאחת לחודש.

מי שקורא את הקלאסיקון והאבטומוביל של מועדון ה-5 קורא גם את הבקשות של לא להכניס רכבים חדשים בין רכבי האספנות!

בינתים כולם מוזמנים להציע מקומות מפגש למפגש הבא.{מי שחושב על מיסעדה או פאב שיבדוק קודם עים הבעלים של אותו מקום ולדאוג שתיהיה חניה מסודרת בקרוב.}

Moshe Azulay

פורסם

מפגש סובארו השני.מפגש סובארו ה-2 יתקיים בשבת ה-20 או ה-27 לנובמבר למי שיש הצעות למקום מפגש בבקשה לציין כאן. מקום וליפנות אלי בה"פ כדי שניראה ביחד אם המקום מתאים והבעלים מסכים.

בבקשה בשלב זה באיזור ת"א

בבקשה רק אנשים שמתקוונים להגיע ולא כל אחד שמשעמם לו! לא כמו כל האנשים שכתבו שיגיעו למפגש ה-1 ולא הגיעו.(הפסד שלהם)

Moshe Azulay

פורסם
מפגש סובארו השני.מפגש סובארו ה-2 יתקיים בשבת ה-20 או ה-27 לנובמבר למי שיש הצעות למקום מפגש בבקשה לציין כאן. מקום וליפנות אלי בה"פ כדי שניראה ביחד אם המקום מתאים והבעלים מסכים.

בבקשה בשלב זה באיזור ת"א

בבקשה רק אנשים שמתקוונים להגיע ולא כל אחד שמשעמם לו! לא כמו כל האנשים שכתבו שיגיעו למפגש ה-1 ולא הגיעו.(הפסד שלהם)

מקום המפגש שעבר (מתחם אצטדיון ר"ג) הוא הכי טוב לדעתי והכי מוכר, חבל סתם לסבך את האנשים במקומות לא מוכרים ובחניות של פאבים או מתחמים אחרים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מקום המפגש שעבר (מתחם אצטדיון ר"ג) הוא הכי טוב לדעתי והכי מוכר, חבל סתם לסבך את האנשים במקומות לא מוכרים ובחניות של פאבים או מתחמים אחרים.

מסכים איתך פשוט אנשים חשבו על פאב או מסעדה כדי שיהיה מקום לשבת בו.

Moshe Azulay

פורסם
מסכים איתך פשוט אנשים חשבו על פאב או מסעדה כדי שיהיה מקום לשבת בו.
גם ככה היה בלאגן לארגן את הנוכחי, אנשים לא הגיעו, ובדר"כ מי שהולך למפגשי מכוניות מכיר טוב מאוד את המפגש ברמת גן וכנראה הולך אליו, אז לך תסביר לבן אדם על פאב יונייטד ברחוב הראשונים בחולון שלוקחים ברמזור השלישי ימינה בדיוק אחרי האנדרטה של הרצל (סתם המצאתי מקום).

מה יותר פשוט מלומר שהמפגש במתחם קניון איילון בר"ג? ואני חושב שדווקא הבאולינג שם פתוח בשבתות ויש שם מקום טוב שאפשר לשבת בו (עם מחירים מופרזים כרגיל).

בכל זאת מפגשים בימי שבת הם קצת בעייתיים, בבוקר אנשים לא קמים (כולל אני) בגלל מה שעשו בערבי שישי, ואחרי הצהריים יש כדורגל, דבר שאני ורוב הגברים בישראל כנראה לא מוכנים לוותר עליו.

דילמה קצת קשה, לדעתי אם המפגש הבא יהיה כמו הקודם באותה מתכונת זה יהיה מצוין וכל הצדדים יהיו מרוצים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
גם ככה היה בלאגן לארגן את הנוכחי, אנשים לא הגיעו, ובדר"כ מי שהולך למפגשי מכוניות מכיר טוב מאוד את המפגש ברמת גן וכנראה הולך אליו, אז לך תסביר לבן אדם על פאב יונייטד ברחוב הראשונים בחולון שלוקחים ברמזור השלישי ימינה בדיוק אחרי האנדרטה של הרצל (סתם המצאתי מקום).

מה יותר פשוט מלומר שהמפגש במתחם קניון איילון בר"ג? ואני חושב שדווקא הבאולינג שם פתוח בשבתות ויש שם מקום טוב שאפשר לשבת בו (עם מחירים מופרזים כרגיל).

בכל זאת מפגשים בימי שבת הם קצת בעייתיים, בבוקר אנשים לא קמים (כולל אני) בגלל מה שעשו בערבי שישי, ואחרי הצהריים יש כדורגל, דבר שאני ורוב הגברים בישראל כנראה לא מוכנים לוותר עליו.

דילמה קצת קשה, לדעתי אם המפגש הבא יהיה כמו הקודם באותה מתכונת זה יהיה מצוין וכל הצדדים יהיו מרוצים.

יוסי.

בפעם הקודמת שעת המפגש נבחרה מהסיבה שאנשים בעלי רכבים שאוהבים להישתולל יהיו עסוקים בשינה בגלל שבילו עד שעות הבוקר המוקדמות. ולא יגיעו ויחרכו צמיגים בזמן המפגש כדי לישמור על אופי מפגש רגוע וללא היתערבות אנשי החוק שיבואו בגלל שנהגים מסויימים היתלוננו. לדעת כמה מעמיתי היה שווה לקום מוקדם לאחר בילוי ליל שישי כדי לראות את המפגש (אפשר ליראות בתגובות למפגש.)

להיתראות במפגש הקרוב.

Moshe Azulay

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קצת באיחור אבל:

ראשית עלי לציין לטובה את ההיענות למפגש שמשה ואני יזמנו> האמת הופתעתי

למפגש ראשון הגיעו מספר מכובד של חברים שאיכפת להם ואם זאת ישנם כמה

פרטים טכניים המפריעים לי אישית:

על מנת שניראה כמועדון הולם, בעלי הסובארו, שלדעתי אוהבים ואיכפת להם מרכבם

כדאי שנדאג למראה מרשים יותר של רכבנו כי הרי חזותינו היא הצלחתינו.

רכב מסוג סובארו לא דורש השקעה של עשרות אלפי שקלים ורוב חלקיו המכניים

הם ברי הישג וכלל לא יקרים.

דבר נוסף שמאוד מפריע לי הוא הלקסיקון בו נתקלתי בתגובות ,מילים כמו סובארו פשע

צירוף אנשים מהרשות הפלשתינית למועדון וכול",דבר שלא מוסיף כבוד למועדון.

אני תקווה למפגש שני גדול וטוב אפילו יותר מהמפגש הראשון, תאריך יתואם ויפורסם

בתודה מאלון.....

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

אני עוזי וממש לא מזמן קניתי סובארו פשע 79 קופה או קופשע. ברשיון כתוב דגם איי 33 אל או משהו כזה בכל אופן זה 4 פנסים עם גריל קטן היא אכולת חלודה אבל נוסעת (טפו טפו ) לפחות בנתיים. איפה אפשר להשיג חלקים כמו ניקלים, בקליות ובמיוחד את הקישוטים שיש על הכנף האחורית מאחורי החלון האחורי. כל עזרה תתקבל בברכה

מתי נפגשים שוב??

קופשע 79

(-: החילזון מן השפן

• תוכן חדש...