Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון סובארו - 23.10.2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאיפה למיפגשים אחת לחודש.

ואני מקווה שתבין שזה לא מטרת המפגשים(להישתולל).אני אישית איבדתי ליפני קצת יותר משנה בן דודה (שקטן מימני ב3 חודשים שנינו נולדנו בשנת 81) בתאונה בדרך לאילת כשהוא נסע עים החברה שלו לסוף שבוע הוא איבד שליטה וניכנס במשאית כבדה שבה נהג הדוד של החברה שלו! על פי בוחני תנועה התאונה המזעזעות שהיתה בארץ! גם איבדתי חבר ליפני כ3 שנים שיצא לאומן ובדרך הנהג איבד שליטה (על הטויוטה קרינה) וטרנזית ניכנסה בהםבצד ימין הוא נהרג במקום ו3 הנוסעים הנוספים לעומתו יצאו בפגיעות קלות (מקות יבשות ופצעי קלים)

אני לא מאחל לאף מישפחה ולאף בן-אדם ליראות ו\או לרגיש אובדן של בן\בת בתאונת דרכים!

מקווה שהעמדה שלי ברורה להבא!

אני מצטער לשמוע על מה שקרה ושלא תדע עוד צער.

ככה זה (אצלי) בגיל צעיר שההורמונים משתלטים על הדעת ועושים שטויות.

אני אשתדל לגלות יותר בגרות בכבישים בעתיד, אני בדר"כ לא כזה שמשתולל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על חוויה מוטורית שכזו לא הייתי מפספס בעד שום הון שבעולם :wink:

לקראת תחילת המפגש, (בשעה 11:05 אם אני זוכר נכון) נכנסו בשורה ה-XT טורבו ועוד מיצובישי סופר לאנסר. ועמד שם בחור מבוגר עם כובע קש-בוקרים כזה, שכאשר ראה את הXT ביקש ממנה לא לחנות במקום שהוקצה למפגש. עד שמישהו (נראה לי זה היית אתה, משה) שהסביר לו שזה בסדר, והרכב הזה הוא גם סובארו.

לא יודע אם הוא עשה את זה בצחוק או ברצינות, אבל בהחלט היה קטע משעשע :roflmao:

והGLF שנת 83 (זאת בצבע בורדו עם מגנזיום סובארו מקורי?), זוהי איננה GLF (קופה) אלא סובארו סדאן רגילה (אבל שמורה ומושקעת: אוטומטית, צבע מדהים ביופיו ומצב טוב, מגנזיום וחלונות חשמל!).

לדברי רון הוא קנה את הרכב לאחותו.

בסה"כ מאוד נהנתי, פגשתי כמה אנשים שעד היום דיברתי איתם רק דרך המחשב (ואפילו ישבתי במושב הנהג של הבראט 4X4 ששייכת לאלעדי :multi: ), ומפגש די נחמד ואינטימי עם מספר חברים מצומצם - וטוב שכך.

בתקווה שנתראה שוב בעתיד (אבל בפעם הבאה תהיה לי פושעת מודל 82 :wink:),

עידן.

glf - הכוונה לרמת גימור, ולא לסוג המרכב.

הרכב של רון אכן יפה, וללא חלודות נראות לעין ונחשב לGLF למהדרין.

תא המנוע היה עמוס לעייפה (3 רצועות מנוע שונות!) ועדיין מסודר למופת.

המפגש עצמו היה נחמד ביותר:

גולת הכותרת הייתה ללא ספק ה"הרד טופ" של אלון, אולם הייתה נציגות בכירה גם לדגם שלאחר מתיחת הפנים (שנים 78' 79') במגוון גרסאות, וכמובן הXT היפהפיה של דודי, שמורה בצורה שלא ראיתי XT כזאת כבר שנים.

סה"כ , כמו שאמרו קודמיי, מפגש אינטימי ויפה.

מילה טובה מגיעה גם למשה אזולאי על הארגון, ועל הכל, בעצם. יישר כח.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

אלעד, תפסת אותנו במצב לא נוח לצילום :wink:

בדיוק הסברתי ליוסי שספר היינס של סובארו ששכב בתוך ה79' של משה יכול איכשהו גם להתאים לסובארו שלו - פתאום אני שומע תקתוק של מצלמה.

:wink:

עידן.

פורסם

בדיוק הסברתי ליוסי שספר היינס של סובארו ששכב בתוך ה79' של משה יכול איכשהו גם להתאים לסובארו שלו - פתאום אני שומע תקתוק של מצלמה.

עידן.

הי דוק'

מי מבין הרביעיה שבתמונה זה אתה?

פורסם

אני מציע לכל האנשים שמתלוננים שהמפגש היה מצומצם להתאפק קצת. ככה זה תמיד מפגש הראשון, גם אצלנו במועדון אופל היה מפגש ראשון מצומצם אבל אנחנו בתקווה שהמצב ילך וישתפר.

בכלל הקמת מועדון זה לא דבר קל, זה תהליך שלוקח שנים למי שאין מספיק כסף לפרסם מודעות בעיתון ובטלוויזיה.

ולכל האנשים שהרימו את המפגש הזה אני מאחל בהצלחה בהמשך הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עידן.

על הספר נירשם למעלה שהוא מתאים לכל הסובארואים שבין 1979-1972. (וזה מה שבילבל אותי כשכתבתי שהמיפגש מיועד לבעלי סובארואים מהשנים 72-79 למרות שסובארו החלו פעילותם כבר ב1968 בארץ).בספר ישנם תצלומים של מיכלולים של כל הדגמים כולל שירטוטי חשמל ועוד. הדבר המצחיק בספר הוא שראיתי אותו באוטו דיפו ב100 ש"ח. וחשבתי שזו הוצאה גבוהה לי באותה תקופה ולאחר חודש נימכרו כל סיפרי היינס בהנחה של 70%.:multi: :multi: :multi::onfire: :onfire: :wave:

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
בספר ישנם תצלומים של מיכלולים של כל הדגמים כולל שירטוטי חשמל ועוד. הדבר המצחיק בספר הוא שראיתי אותו באוטו דיפו ב100 ש"ח. וחשבתי שזו הוצאה גבוהה לי באותה תקופה ולאחר חודש נימכרו כל סיפרי היינס בהנחה של 70%.

ספרי Haynes, כי כל מילה נוספת מיותרת.

ביום שישי קיבלתי מחבר הפורום דרור (תיווך שעבר דרך גב' בורג) ספר Haynes לפורד טרנזיט. אפילו שזה בשביל רכב כזה (מה לי ולטרנזיט? :wink:), אני מתפעל מכמות הידע והפירוט שיש בספרים האלה.

באמאזון רצים המון ספרים כאלה(של סובארו), במחירים של שערורייתים (לטובה)

לדוגמא:

ספר רכב לסובארו 79 - ספר במצב הכי טוב עולה 7$ וקצת (אם תבדוק את רשימת הספרים שיש), שזה בחישוב מהיר יוצא בערך 40 שקלים, תוסיף את עלות המשלוח וכל הבירוקרטיה מסביב.

ספר היינס לסובארו (כמו זה ששכב לך במושב האחורי במפגש): ישנם 53 ספרים במלאי שהזול בינהם (במצב "טוב" כהגדרתם) עולה דולר ומשהו וספר במצב טוב (Collectible - שאומר שהספר יכול לנוח במדף בכבוד ליד "כתבי הרצל" וכל מיני ספרי עבי כרס של סופרים רוסיים עם סיומת "סקי" בשם המשפחה :wink: ) בדברים כאלה לא כדאי להתקמצן ולקנות ספר במצב טוב, במיוחד אם זה עניין פעוט של כמה דולרים.

ספר היינס לסובארו 83: ספר במצב הכי טוב שיש עולה 6$, אין צורך להרחיב.

כמובן שזה חוזר על עצמו והייתי יכול לתת עוד ועוד שמות - אבל אני חושב שהעניין הובן.

מחיר הספר עולה לפעמים פחות מהמשלוח - אבל זו השקעה משתלמת בעתיד, וגם לא מזיק ללמוד.

ב"ה אני מקווה להזמין לפחות 4-3 ספריי הינס עד דצמבר (מאחר ואין לי ולו שמץ של מושג איך מזמינים באינטרנט דברים, במיוחד לא בחו"ל - וזה שאמור להזמין לי מצא זמן להתחפף לתאילנד, זה יצטרך לחכות :-o )

פורסם
על הספר נירשם למעלה שהוא מתאים לכל הסובארואים שבין 1979-1972. (וזה מה שבילבל אותי כשכתבתי שהמיפגש מיועד לבעלי סובארואים מהשנים 72-79 למרות שסובארו החלו פעילותם כבר ב1968 בארץ).בספר ישנם תצלומים של מיכלולים של כל הדגמים כולל שירטוטי חשמל ועוד. הדבר המצחיק בספר הוא שראיתי אותו באוטו דיפו ב100 ש"ח. וחשבתי שזו הוצאה גבוהה לי באותה תקופה ולאחר חודש נימכרו כל סיפרי היינס בהנחה של 70%.:multi: :multi: :multi::onfire: :onfire: :wave:

היי משה,

תגיד ידוע לך במקרה אם ממשיכים למכור את ספר הרכב של סובארו באוטו דיפו? ואם בכלל יש עדיין את המבצע הזה? 100 שקל באמת נשמע קצת מוגזם לספר, אבל 30 שקלים נשמע נהדר!

פורסם
היי משה,

תגיד ידוע לך במקרה אם ממשיכים למכור את ספר הרכב של סובארו באוטו דיפו? ואם בכלל יש עדיין את המבצע הזה? 100 שקל באמת נשמע קצת מוגזם לספר, אבל 30 שקלים נשמע נהדר!

מאז שקניתי את הספר אני כבר לא רואה על הסטנד של הספרים והעיתונים שום ספר של היינס. (לדעתי הייתה זו מכירת חיסול). הסניף היחיד שאני מבקר בו הוא הסניף בצומת ביל"ו, ולא ידוע לי כלום לגבי הסניפים האחרים (הספר אצלי מעל לשנתיים!)

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מאז שקניתי את הספר אני כבר לא רואה על הסטנד של הספרים והעיתונים שום ספר של היינס. (לדעתי הייתה זו מכירת חיסול). הסניף היחיד שאני מבקר בו הוא הסניף בצומת ביל"ו, ולא ידוע לי כלום לגבי הסניפים האחרים (הספר אצלי מעל לשנתיים!)

תרשה לי להעיף בו מבט במפגשון הבא שהבנתי שיהיה של סובארו?:beerchug::rolleyes:

תמיד טוב שיש ספר כזה במיוחד ברכבים ישנים.

אני לא מתכנן תיקונים\ טיפולים לסובא בעצמי, אבל תמיד טוב שיש ספר כזה בבית! אפילו אם סתם מסקרן לראות ולדעת מה קורה לך מתחת למכסה מנוע!

למרות שזה באנגלית, זה בשפה גבוהה? אני נמצא בממוצע גבוה בכיתה יב' ב4 יח' אבל עדיין יש גבול לאוצר מילים שלי באנגלית....

שוב משה, הייתי רוצה לראות מפגשון נוסף של סובארו בשבת הקרובה, זה תלוי בכם....

פורסם

משה תודה רבה על ארגון המפגש.

היה מאוד נחמד ולדעתי גם מאוד מוצלך למפגש ראשון.

אמנם אנני נחשב לאחד עם סוברו ישנה (אלא אם פורסטר 99 נחשב :) )

תמשיך בפעילות המבורכת ולמפגש הבא אשתדל להגיע עם משהו יותר ישן

מיקי

מיקי

פורסם
הי דוק'

מי מבין הרביעיה שבתמונה זה אתה?

לשאלתך

מבין הרבעייה דר וונדורה הוא השמן.

לא קשה לזהות.

בכל אופן, אני הייתי בא רק בשביל הXT, לא ידעתי שתבוא אחת, אולי הייתי מגיע עם שלי.

בתקווה לבוא פעם הבאה.

• תוכן חדש...