Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון סובארו - 23.10.2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צחוק צחוק.....אבל אני חושב שזו תהיה חוויה מוטורית מדהימה להיות שם!

אני רק מדמיין את עצמי בין כל הסובארו פשע רשע המקוריות משנות ה70 שאני מקווה שיהיו שם!

ואני מקווה שבאמת יהיה מפגש ראוי מאורגן וגדול, ושבכלל יהיה מפגש כזה.....אני כבר קבעתי עם אנשים לבוא לשם!

יוסי.

:hihi::roflmao:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לקראת המיפגש בשבוע הקרוב תמונות של GSR לפני / בשלבי שיפוץ.

וכנראה שהוא לא למכירה.(הרכב לא מהארץ)

אפשר עוד פרטים.......... שנה........ מיקום....... תמונות יותר ברורות............................

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שלום.

תמונות,אין עוד וחבל...

את התמונה הורדתי דרך אתר שהגעתי אליו דרך GOOGLE הרכב שייך לאיזה בחור אמריקאי שעוד לא הבנתי מה מיתכוון לעשות איתו.

פורסם

אנשים שמגיעים למיפגש מוזמנים לכתוב כאן:

א) דגם

ב) שנה

ג) כול מה שעובר בראש

Moshe Azulay

פורסם

שלשום קניתי סובארו gl 1300 מודל 82.

הרכב יד ראשונה עם 140 אלף קילומטר עשיתי לו טיפול שמנים ופלאגים ופילטרים, החלפתי מצבר, הרכב התניע בלי בעיה נוסע ומעביר הילוכים כמו מרגרינה, אבל אני לא יגיע איתו למפגש כי גם אני בשלילה כרגע וגם הוא מלא חלודה וחורים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אנשים שמגיעים למיפגש מוזמנים לכתוב כאן:

א) דגם

ב) שנה

ג) כול מה שעובר בראש

א) DL 1600.

ב) 1989.

ג) כרגע היא נראית סטנדרטית למדיי, אני מתכנן לה מהפך בחודשים הקרובים.

יוסי, (תמונות בחתימה).

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אגב סובארו פשע, נצפתה היום סובארו פשע 4 דלתות, נראית מודל 73-74 במצב די גרוע, אבל נוסעת.

היא נצפתה בקרית מלאכי ליד בסיס קסטיה בבניינים הגבוהים של חב"ד.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
שלשום קניתי סובארו gl 1300 מודל 82.

הרכב יד ראשונה עם 140 אלף קילומטר עשיתי לו טיפול שמנים ופלאגים ופילטרים, החלפתי מצבר, הרכב התניע בלי בעיה נוסע ומעביר הילוכים כמו מרגרינה, אבל אני לא יגיע איתו למפגש כי גם אני בשלילה כרגע וגם הוא מלא חלודה וחורים.

קודם כול מזלטוב.

אני מאחל לך שתהנה מהרכב.

עצה שלי לא להיכנס לבורות בכביש ולא לעלות מדרכות עקב נטיה של הציריות להישבר.

פסי האטה(במפרים) לעלות במהירות אפסית כדי לישמור על ההגה והתפוחים (מומלץ לכל הרכבים)

לגבי החלודות והחורים מומלץ ליבדוק ליפני כניסת הרכב לפחח את עבודתו (את הפיאט 850 ספיידר שלי עשיתי אצל מישהו שטוען שהוא פחח לפי הגלים שיש ברכב אים נסים עליו את הטיטאניק היא תיטבע בין הגלים ושלא נדבר על עבודת הצבע!!!!!!!!!)

מאחל לך נסיעה מהנה

משה

Moshe Azulay

פורסם
א) DL 1600.

ב) 1989.

ג) כרגע היא נראית סטנדרטית למדיי, אני מתכנן לה מהפך בחודשים הקרובים.

יוסי, (תמונות בחתימה).

בהצלחה !!!!!!!

דעה אישית שלי היא לא לצעצע יותר מידי את המכונית

ספויילרים וחצאיות עדינים יראו טוב יותר מאשר בהגזמה. עוד דבר עדיף לישמור את המכונית נקיה ממדבקות ואו חלונות שחורים.

Moshe Azulay

פורסם

:-x אתמול (יום שלישי) התחלתי להכין את הסובארו (79 1600 אוטומאטית כחולה) שלי למפגש. לקחתי את הנסיכה לרחיצה יסודית ב"אוטו רונית" באזה"ת ישן בראשון. כדי שמחר (יום חמישי) אני יעביר סמרטוט על הרכב ויעשה לה "פוליש-ואקס". היום הלכתי לעבודה לעבודה (שם הנסיכה חונה כ-10 מטרים ממני ואני שומר עליה מכל צרה) ופיתאום אני רואה בחור יושב עליה כאשר שתי רגליו על הפגוש הקדמי!!!!!!!!!!! הערתי לו (יותר נכון העפתי אותו באלימות מהרכב) והמשכתי בעבודתי.

כאשר הגעתי לביתי החנתי את הנסיכה ניכנסתי לביתי ופתאום אני שומע בוווום! :shock::-o כאשר הסתכלתי מהחלון ראיתי GMC סיירה (דאבל ג'נט) בתוך הסובארו! ניגשתי לבחור (רוסי חסר שכל שהיה לו 10 מטר קדימה והוא החליט לינסוע רוורס!) צרחתי עליו לקחתי את הפרטים שלו וכניראה שאצטרך להגיע למפגש עים רכב שלא ראוי להישתתף בו!

הנסיכה סובלת מ:

גריל קדמי שבור! (שהיה במצב חדש)

פנס וינקר/חניה קדמי שמאלי מרוסק!

כנף קידמית שמאל מעוכה!

פגוש קידמי מעוך!

ורצון עז להרוג מישהו!!!!!

מחר אני אפגוש שמאי (שאני מקוה שידע להעריך נכון את הנזק הפיזי והנפשי של הנסיכה ושלי.) כדי שאוכל לתקן את הרכב ולכבל פיצוי מהביטוח של חסר השכל.:-x

אני רוצה לציין שאני לא גזען יש לי כמה חברי ומכרים ממוצא רוסי שהם אנשי יותר חכמים ממני!!!!!

Moshe Azulay

פורסם
:-x אתמול (יום שלישי) התחלתי להכין את הסובארו (79 1600 אוטומאטית כחולה) שלי למפגש. לקחתי את הנסיכה לרחיצה יסודית ב"אוטו רונית" באזה"ת ישן בראשון. כדי שמחר (יום חמישי) אני יעביר סמרטוט על הרכב ויעשה לה "פוליש-ואקס". היום הלכתי לעבודה לעבודה (שם הנסיכה חונה כ-10 מטרים ממני ואני שומר עליה מכל צרה) ופיתאום אני רואה בחור יושב עליה כאשר שתי רגליו על הפגוש הקדמי!!!!!!!!!!! הערתי לו (יותר נכון העפתי אותו באלימות מהרכב) והמשכתי בעבודתי.

כאשר הגעתי לביתי החנתי את הנסיכה ניכנסתי לביתי ופתאום אני שומע בוווום! :shock::-o כאשר הסתכלתי מהחלון ראיתי GMC סיירה (דאבל ג'נט) בתוך הסובארו! ניגשתי לבחור (רוסי חסר שכל שהיה לו 10 מטר קדימה והוא החליט לינסוע רוורס!) צרחתי עליו לקחתי את הפרטים שלו וכניראה שאצטרך להגיע למפגש עים רכב שלא ראוי להישתתף בו!

הנסיכה סובלת מ:

גריל קדמי שבור! (שהיה במצב חדש)

פנס וינקר/חניה קדמי שמאלי מרוסק!

כנף קידמית שמאל מעוכה!

פגוש קידמי מעוך!

ורצון עז להרוג מישהו!!!!!

מחר אני אפגוש שמאי (שאני מקוה שידע להעריך נכון את הנזק הפיזי והנפשי של הנסיכה ושלי.) כדי שאוכל לתקן את הרכב ולכבל פיצוי מהביטוח של חסר השכל.:-x

אני רוצה לציין שאני לא גזען יש לי כמה חברי ומכרים ממוצא רוסי שהם אנשי יותר חכמים ממני!!!!!

מצטער לשמוע.

באמת ראיתי את הרכב שלך לא מעט פעמים ואין מה להגיד - הוא שמור ברמה טובה מאוד (אולי, למעט הטאסות-שלפי דעתי צריך להיות ניקל סובארו)

אני מקווה שהסיפור יסתדר ושתמצא את כל החלפים מהר.

עידן.

פורסם
מצטער לשמוע.

באמת ראיתי את הרכב שלך לא מעט פעמים ואין מה להגיד - הוא שמור ברמה טובה מאוד (אולי, למעט הטאסות-שלפי דעתי צריך להיות ניקל סובארו)

אני מקווה שהסיפור יסתדר ושתמצא את כל החלפים מהר.

עידן.

קודם כל תודה על התמיכה

התחלתי לחפש חלקים הבוקר אך לשווא.

הטסות הן של קונטסה 1300 (היפנית ה-1 בארץ) משנות השישים.ולדעתי הן מאוד מוסיפות לרכב.רק חבל שיש לי רק 3 טאסות.(אים למישהו יש נוספות אני מעונין ליקנות [במחיר ריאלי])

Moshe Azulay

• תוכן חדש...