Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון סובארו - 23.10.2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר לשאול בכמה קנית??

ראיתי פעם בעירי אחת למכירה, יד 11 (אם אני לא טועה) אבל נראית שמורה.

הבחור רצה 11 (אלפייה על כל יד)

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:wink: אהלן עוזי!!!

קודם כל הרבה מזל טוב על הקניה ועל הצטרפותך למשפחה .

אם אתה יכול לפרט רק אם הרכב הוא דגם"קסטום"-ארבע דלתות,או"הרדטופ"-שתי דלתות יהיה קל

יותר לייעץ ולעזור.

לפני שנתיים קניתי הרדטופ מאותו מודל פירקתי פרטים בודדים ממנה וזרקתי אותה -אני צריך לדעת מאתה מחפש,ולבדוק מה יש ברשותי.בכל אופן אני אשתדל לעזור לך במה שאוכל

פורסם

צהריים טובים לכנופיית מחזיקי רכבי הסובארו באשר הם:

לאור היעדרות ארוכה ממפגשי סובארו,וחוסר תנועה בפורום,החלטנו משה אזולאי ואנוכי כי

הגיע הזמן ל"מפגש סובארו" מספר 2 שע"פ בקשת רבים מכם ועל סמך העדפותינו ייערך

באצטדיון ר"ג,יום שבת ה- 19/02/05 ,זאת במידה ונקבל שבת יפה וקיצית,ובמידה ותהיה עירנות

רבה לנושא.

ברצוננו להפוך את מפגשי הסובארו לעיקביים הרבה יותר,ואם מספר החברים יגדל,ויהיה משמעותי,

נוכל להתחיל ליזום גם נסיעות סופי שבוע ברחבי גבולותינו.

נשמח לשמוע תגובות ורעיונות על העניין-לטוב ולרע,בציפייה להיענות ותנועה רבה בפורום.

פורסם

באצטדיון ר"ג,יום שבת ה- 19/02/05 ,זאת במידה ונקבל שבת יפה וקיצית,ובמידה ותהיה עירנות

רבה לנושא.

ברצוננו להפוך את מפגשי הסובארו לעיקביים הרבה יותר,ואם מספר החברים יגדל,ויהיה משמעותי,

נשמח לשמוע תגובות ורעיונות על העניין-לטוב ולרע,בציפייה להיענות ותנועה רבה בפורום.

אלון ידידי הרשה לי להזכירך.

מאז המפגש האשון התקיימו עוד שני מפגשים משותפים עם מועדון סובארו נוסף למען איחוד המועדונים. בשל מחלוקת לגבי הפעילות אנו נמשיך לקיים את מיפגשינו (השאיפה אחת לחודש.) כמו במפגש הראשון.

בהצלחה והמשך פעילות פוריה.

מקוה לראות את כול הנוכחים מהמפגש הראשון במפגש זה.

להתראות

משה אזולאי.

050-736-00-67

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אלון ומשה שלום.

להזכירכם, קיים כבר מועדון סובארו שטח ופנאי (www.subaru4x4.net) אשר כולל בתוכו סובארו ישנות ומיוחדות כמו סטיישנים 4X4, טנדרים 4X4, קופה למיניהן, XT טורבו, SVX ועוד... אשר אני עצמי הקמתי ומנהל אותו, ובקרוב יחגוג שנה להיווסדו.

אלון, בהמשך למה שאמרתי למשה, אני חושב, ואני מאמין שיהיו עוד אנשים שיסכימו איתי, אין טעם שיהיו מס' מועדונים של סובארו ישנות אם אפשר שכולם יהיו תחת קורת גג אחת עם כמות נכבדה יותר של רכבים.

תחשבו על זה, אם כל אחד ימשיך לקיים פעילויות בנפרד ולא במשותף, אף אחד לא ירוויח מהסיפור אלא רק יפסיד, מה גם שבסוגי רכבים אלה, שאין הרבה בארץ, עדיף שיהיה מועדון מאוחד ומגובש עם מס' רב של חברים ולכן יש לו יותר כוח להשפיע בכל מיני נושאים ולא כמה קטנים שכביכול "מתחרים" אחד בשני כשבעצם אין טעם לכך ואין סיבה לעשות זאת.

אז נכון, לא תמיד כולם יוכלו להגיע בימי שישי ולא כולם יוכלו להגיע בימי שבת, אבל!!! ניתן ורצוי לגוון את הפעילויות ואת הימים שבהם המפגשים נערכים ולא צריך לפרק את החבילה (איחוד של שני המועדונים) בגלל שלעמים התאריכים לא מסתדרים עם כולם. מניסיון של הרבה פעילויות עם המועדון שלי, לא תמיד לכולם מסתדר להגיע למפגש מסוים או לפעילות מסוימת, אז לא נורא, במפגש או בפעילות הבאה הם יגיעו ויתלו חלק.

לסיכום, בכדי שמטרות ויעדי המועדון יעמדו בציפיות, דרוש איחוד ושיתוף פעולה של שני המועדונים למועדון אחד מסודר, מאורגן וגדול, ולא מס' מועדונים קטנים שמשיגים ההפך ממה שקיוו להשיג.

אלון, מקווה שקראת את הכול ומסכים עם מה שאני אומר, כי אם אתה חשוב כמוני בנושא של מועדון סובארו ישנות, אני מאמין שתגיע לאותן מסקנות.

משה, גם אם לפעמים יש חילוקי דעות בנוגע ליום ושעת המפגש, תמיד אפשר לפתור זאת בדרכים רציונאליות ולא להחליט שמפרקים את שיתוף הפעולה שהחל במפגש האחרון שעליו גם דיברנו בעבר.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

גל אהלן!:wink:

ראשית עלי לברך על הרצון והיוזמה שאתה נוקט על מנת לשמור ולשמר את השם והמושג "סובארו".

לתגובתך רציתי לציין,כי אין ולא היה שום רעיון להתמודד על ירושה כלשהי,אינני יודע ולא שמעתי ממשה

על חילוקי דיעות ביניכם על קיומם של מפגשים,כל שמשה ואני מעוניינים הוא לא לשכוח,את אותם בעלי

הסובארו שהגיעו מתוך רצון טוב למפגש בר"ג,והעדיפו את המקום,לקיום מפגשים נוספים.

באופן כללי,אני מעדיף ומעוניין בקיום מפגשים כיחידה אחת ,שהרי כמו שציינת זה לטובת הכלל,ואין לא לי

ולא למשה רצון שהחברים בעלי הסובארו יכנסו לשירשור,ויבחינו ויבינו כי יש התמודדות כלשהי לגבי

המפגשים.

לדעתי מה שצריך לעשות זה להיפגש(ולא על גבי הפורום),ולהגיע למטרה שתשרת את רצון כל חברי

רכבי הסובארו.

בכל אופן הלוואי ונראה כמות גדולה יותר של רכבי סובארו במפגשים הבאים(לאן נעלמו הסובארו משנות

ה-70 ?).

פורסם

אלון,

כוונתי מראש לא הייתה להתנצח ראש בראש מעל דפי הפורום ולגרום את אשר רשמת, ממש לא! ואם נראה כך, אני מצטער מראש.

בכל מקרה, ביום שישי הקרוב, ביקום, צמוד לתחנת הדלק דור בכביש תל אביב-חיפה יערך מפגש המועדון בשעה 16:00. עידכנתי על כך את משה.

אשמח לראותך אלון ומשה, נוכחים במפגש זה, ובנוסף אשמח לראות את כל בעלי הסובארו הישנות והמיוחדות וגם את החברה שאתם מכירים מהמפגש שהיה לכם, נוטלים חלק באירוע זה.

אנא אשרו השתתפותכם טלפונית אצלי: 052-8724711 גל.

פורסם

גל -שוב שלום!!!

אני מצטער אם לא הגדרתי את דברי נכון.כוונתי לא הייתה לומר כי אתה מתנצח-להיפך,אני חושב שאתה

עושה עבודה נפלאה ורצינית וכולי הערכה אליה.

מה שאני כן מנסה לומר הוא כי ישנם חברים שהמפגש בר"ג יותר נראה להם,וכל שאני רוצה הוא שלכל

החברים תהיהי היענות.

בכל מקרה אני מתכוון להגיע למפגש ביקום,זאת במידה ומזג האוויר יאפשר,אשמח אם תוכל להגיע למפגש

שיתקיים בשבת עוד שבועיים באיצטדיון ר"ג בשעה 11 .

נתראה

פורסם
זה אומר שהמפגש בשבת הבאה מבוטל?

לא!!!!!!!!!!!!!!!

המפגש לא מבוטל פרטים בהמשך...

אם זכרוני אינו מטעה אותי לא יכלת להגיע למפגש הקודם ביקום בגלל המרחק...

לי לא נוח בימי שיש כי אני עובד עד שעה 14:00 ויש לי עוד כמה סידורים כך שביום שישי אני מגיע הביתה בסביבות 18:00. ומסיבות דומות גם חברים אחרים שדיברתי איתם.

שני המועדונים יפעלו בשיתוף פעולה מלא וללא תחרות ומה שיוצר זה יותר מפגשים. ההבדל היחידי הוא בימי המפגשים. (דרך אגב אני לא רואה סיבה להיתחשב בשומרי המצוות בימי החורף. שכן שעת המפגש סמוכה מאוד לכניסת השבת... בימי הקיץ אני בעד השתתפות שומרי המצוות ועריכת המפגשים ליפני מועד כניסת השבת).

משה.

Moshe Azulay

פורסם

רבה לנושא.

אפשר בבקשה לקבל כתובת מדויקת ? לא ממש הבנתי איפה זה "באצטדיון ר"ג"

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
אפשר בבקשה לקבל כתובת מדויקת ? לא ממש הבנתי איפה זה "באצטדיון ר"ג"

שגיא.

לייד שער 3 אם אינני טועה מול הבאולינג. איפו שמתקימים בימי שישי המפגשים הרגילים של הרכבים המעניינים.

רק אלה (הרכבים) שיותר מעניינים יש להם מועד משלהם.

Moshe Azulay

פורסם

לגבי שומרי שבת, בשעון חורף הם לא יכולים ליטול חלק בגלל כניסת שבת בשעה מוקדמת.

בקיץ, שומרי השבת נוטלים חלק נכבד בפעילויות היות והשבת נכנסת מאוחר.

לגבי מס' מפגשים במקומות שונים, יש בסיס בדבריך בנושא זה! אבל! מידי פעם צריך לערוך מפגש משותף לכולם!

פורסם
לא!!!!!!!!!!!!!!!

המפגש לא מבוטל פרטים בהמשך...

אם זכרוני אינו מטעה אותי לא יכלת להגיע למפגש הקודם ביקום בגלל המרחק...

לי לא נוח בימי שיש כי אני עובד עד שעה 14:00 ויש לי עוד כמה סידורים כך שביום שישי אני מגיע הביתה בסביבות 18:00. ומסיבות דומות גם חברים אחרים שדיברתי איתם.

שני המועדונים יפעלו בשיתוף פעולה מלא וללא תחרות ומה שיוצר זה יותר מפגשים. ההבדל היחידי הוא בימי המפגשים. (דרך אגב אני לא רואה סיבה להיתחשב בשומרי המצוות בימי החורף. שכן שעת המפגש סמוכה מאוד לכניסת השבת... בימי הקיץ אני בעד השתתפות שומרי המצוות ועריכת המפגשים ליפני מועד כניסת השבת).

משה.

נכון משה, אין לי עוד נסיון בדרכים. לא רציתי להסתבך, אז העדפתי לא לנסות להגיע.

ימי שבת בבוקר הם הכי טובים ואני מוכן אפילו לחזור יותר מוקדם מהיציאה בשישי בשביל להגיע :razz: .

לייד שער 3 אם אינני טועה מול הבאולינג. איפו שמתקימים בימי שישי המפגשים הרגילים של הרכבים המעניינים.

רק אלה (הרכבים) שיותר מעניינים יש להם מועד משלהם.

משה אני חושב שהוא התכוון לכיוון הרבה יותר גדול ממש מעיר לעיר, כבישים, ועד האצטדיון עצמו, בגלל שהבנתי שהוא גר דיי רחוק מר"ג. (כמו שאם היית מבקשר הנחיות לירושלים והיית מקבל אותם).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מי שלא מכיר את האיזור והמיקום שיצור איתי קשר ב: 050-736-00-67

משה.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...