Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשתית אינטרנט של הוט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם.

אני שוקל לשדרג את מהירות הגלישה שלי מ-5 ל-12.

עכשיו, כשהתעניינתי לפני כמה זמן לגבי אינטרנט וטלפון (ברור אחר...), נתקלתי בדבר מעניין:

בתוך כל הממל של מה אתה מקבל הופיע במפורש המשפט "הגבלה של עד 50 ג'יגה".

WTF?!

מה הפירוש? הגבלת נפח תעבורה?

ומה קורה אם אני עובר את המיכסה?!

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

באמצע 2012 הפכתי ללקוח של הוט לכמה חודשים וגם אני נתקלתי בזה. מבירור שערכתי הוט טענו בזמנו כי אין מדובר על הגבלה אמיתית אלא כסת"ח למקרה ואכן ירצו להכניס הגבלה כזו. לא יודע האם כיום השתנה משהו בעניין זה, אך בזמנו סבלתי מבעיות טכניות עם השירות של הוט, כך שאני לא יודע להגיד אם בפועל הייתה הגבלה שכזו.

ממליץ להתקשר ולברר (ולהקליט את השיחה).

נ.ב. לא ממש ממליץ על הוט, בלי קשר לעניין הנ"ל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לדעתי אתה מתבלבל בין ספק לתשתית , אין הגבלת תעבורה באף תשתית קוית בזק או הוט. יש הגבלת הורדה חודשית אצל הספקיות (לא אצל כולן) , חלקן כותבות את זה בגלוי וחלקן לא - בהוט-נט יש הגבלה והם כתבו את זה באתר שלהם עד לא מזמן , כנראה הורידו מסיבות ברורות.

עריכה- מצאתי את התקנון , פעם היה יותר גלוי :

http://www.hotnet.net.il/docs/Codex.pdf

יש לי כמה חברים שהתחברו להוט-נט ולא נתקלתי עד היום במישהו שהתלונן על סנקציות כשעבר את המכסה. אך כן התלוננו באופן כללי על פינגים גבוהים לחול במשחקי רשת ועל זה שלא קיבלו אפילו 70% מהמהירות שהם משלמים עליה (בחבילות של מעל 50MB).

פורסם

פעם היו מוסיפים את הסעיף הזה עם מחשבה על שינוי מודל הצריכה (תשלום לפי נפח גלישה בפועל, כמו הסלולרי), כיום הסעיף הזה נשאר אבל אין אפשרות לאכוף אותו גם אם הם היו ממש ממש רוצים.

פורסם

מטרת סעיף זה להגן על החברות מפני משתמשים עסקיים.

אין מטרה להגביל לקוחות פרטיים.

כאשר החברה מזהה לקוח שעושה שמוש מסחרי במנוי הפרטי שלו (נפח תעבורה מאוד גבוה מהרגיל),

היא מציע לו לעבור להיות לקוח עסקי (בתעריף עסקי) או לחילופין לנתק את המנוי בהתבסס על סעיף זה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבנתי.

מן הסתם אדבר גם איתם לשמוע מה יש להם להגיד להגנתם.

תודה על התשובות, עזרתם לי!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כיום אין כמעט הבדל בין לקוח פרטי ומסחרי, תחשוב כמה אתה מוריד בחודש רק ב-VOD של יס (לדוגמה) או קווי טלפון VOIP של 012 ודומיהם.

פורסם

ברווז יקר, נדמה כי החטיפה שחווית ע"י הלוקומוטיב הותירה בך צלקות בדמות תסמונת סטוקהולם. אחרת אינני מבין.

אכן, כמדומני עידן צודק בדבריו אך יש אנשים או גופים שימצאו כל סעיף או תתסעיף להיתלות בו. כשאתה מצפה לבעייה מכיוון אחד, היא תבוא מכיוון אחר[שלושה, ליתר דיוק]

כמדומני בר שאל כאן השנה על חיבור לחברה מסוימת, הוזהר, התחבר וברח.

נדמה לי שהיו לו בעיות טכניות אך בתפיסתי כאשר מתחברים לשרות עולה גם הסוגייה של דרך טיפול.הן אנושית הן טכנית.

הן ידע, הן יושר, הן רצון טוב. יש מקומות בהם הן עולות בקנה אחד שלא הייתי שותה מימנו.

נכון, היום כביכול אין מחויבות וקל לברוח. מי שרע באמת ימצא דרך להקשות עליך טכנית, אנושית ובכל דרך אחרת.

שמעתי על חברה שהיתה ממענת דואר ללקוח בערך כך" לכבוד שלמה ההומו". לא עזרו פניות רבות.זה רע?

יש חברות בהן העובדים לא רוצים לקוח, יש חברות בהן ההנהלה לא רוצה, יש כאלו בהן ההנהלה פוגעת בעובדים ולהיפך, על חשבון הלקוח. האם אתה מנחש איך קוראים לחבילה שמשלבת בין שלושת אלה?

כמובן, כל דבריי תאורטיים לחלוטין ובכ"ז לא הייתי רוצה לראות כיצד מגלגלים אותך בזפת ונוצות.

פורסם

אני כבר כמה שנים עם תשתית של הוט. הייתה לי בעיה של ניתוקים לאחרונה, שלקח להם מעט זמן להודות שזו אכן אשמתם, אבל בסוף באו ותיקנו. האינטרנט עצמו בסדר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
פעם היו מוסיפים את הסעיף הזה עם מחשבה על שינוי מודל הצריכה (תשלום לפי נפח גלישה בפועל, כמו הסלולרי), כיום הסעיף הזה נשאר אבל אין אפשרות לאכוף אותו גם אם הם היו ממש ממש רוצים.

יש אפשרות. הם יודעים בדיוק כמה גלשת והם יודעים מה המהירות ועוד כל מיני עובדות.

הממוצע החודשי שלי בערך פי 4 מזה, כבר כמה שנים טובות. אין מה לדאוג.

אתה אומר שאתה מוריד כל חודש 200GB?!?!

איפה אתה מאחסן את הכל?

פורסם

בעיקרון לא ממליץ בכלל על התשתית של הוט, מאז שעשיתי את הטריפל שלהם יש לי המון (!!) ניתוקים במהלך היום, גם בשעתיים שאני יושב על המחשב כל ערב, גם בגלל עבודה ולימודים וגם בשעות הפנאי, אני מוצא את עצמי לפחות פעמיים בשבוע מתחבר לאינטרנט באייפון בכדי לסגור פינות (כמו למשל לשלוח עבודה לאוניברסיטה ב11 וחצי בלילה ביום האחרון להגשה והאינטרנט בשלו! "ללא גישה").

להתחיל לכתוב כמה זה סיוט לנהל שיחה בסקייפ שכל דקה מתנתקת? אני חושב שהבנתם את הרעיון.

הכל היה בסדר גמור כשהיה לי את המודם הישן שלהם שהיה מחובר למחשב הנייח, ברגע שהתחברתי לWIFI,

30 מגה, אז התחילו הצרות, וכן למי ששואל גם העלתי את הספק ל30. באמת שאין לי כבר אנרגיות להתעסק איתם.

ככה זה כשמעדיפים ללמוד בדרך הקשה לבחור עם מי לעבוד ולא להקשיב לאזהרות של כל מי ששמע שאני מתכוון לעבור אליהם.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...