Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשתית אינטרנט של הוט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברווז יקר, נדמה כי החטיפה שחווית ע"י הלוקומוטיב הותירה בך צלקות בדמות תסמונת סטוקהולם. אחרת אינני מבין.

הכרתי בעבר אווזה נאה משם, אקה היה שמה.

אכן, כמדומני עידן צודק בדבריו אך יש אנשים או גופים שימצאו כל סעיף או תתסעיף להיתלות בו. כשאתה מצפה לבעייה מכיוון אחד, היא תבוא מכיוון אחר[שלושה, ליתר דיוק]

אני מצפה ל-4 כיווני אוויר לפחות. אבל, כיוון אחד היה גלוי...

כמדומני בר שאל כאן השנה על חיבור לחברה מסוימת, הוזהר, התחבר וברח.

נדמה לי שהיו לו בעיות טכניות אך בתפיסתי כאשר מתחברים לשרות עולה גם הסוגייה של דרך טיפול.הן אנושית הן טכנית.

הן ידע, הן יושר, הן רצון טוב. יש מקומות בהם הן עולות בקנה אחד שלא הייתי שותה מימנו.

נכון, היום כביכול אין מחויבות וקל לברוח. מי שרע באמת ימצא דרך להקשות עליך טכנית, אנושית ובכל דרך אחרת.

שמעתי על חברה שהיתה ממענת דואר ללקוח בערך כך" לכבוד שלמה ההומו". לא עזרו פניות רבות.זה רע?

יש חברות בהן העובדים לא רוצים לקוח, יש חברות בהן ההנהלה לא רוצה, יש כאלו בהן ההנהלה פוגעת בעובדים ולהיפך, על חשבון הלקוח. האם אתה מנחש איך קוראים לחבילה שמשלבת בין שלושת אלה?

כמובן, כל דבריי תאורטיים לחלוטין ובכ"ז לא הייתי רוצה לראות כיצד מגלגלים אותך בזפת ונוצות.

בראשית, היה נזק. ויראה כי רע.

זה לא שהיו ניתוקים- זה שלא היה מה שיתנתק. 3 שבועות ללא מירשתת כלל, עד שאני בכבודי ובעצמי, במו ידי הענוגות, תיקנתי חצי מהבעייה, לאחר מספר ביקורי טכנאי שרק יצרו עוד עיזים. בד"כ הטכנאי של נזק בא, קילקל והלך.

פניותיי ל"שירות" שלהם נענו בתשובה, ש"אם תמתין זמן לא ידוע, אני לא אמורה להגיד לך את זה אבל זה כנראה רק עוד (רצתה לומר: בקרוב, ולכן אמרה רק עוד) חצי שנה עד שישימו תשתית של

באיזור שלך ותוכל להתחבר אלינו".

ניסיונותיי לומר לה שאני אמור להיות מחובר לתשתית שיש להם עכשיו הבהירו לי חד משמעית את אשר ידעתי: אמור, פוטית, סלמון, אבו-נפחא ושמוקדני "שירות" לקוחות, כולם דגים. גם כשאמרתי שבעבר הכל עבד (צלע, אבל עבד), לא האמינו לי. "זה לא יכול להיות", אמרה לי. אין תשתית.

אז כששאלתי על מה בדיוק אני משלם על מרשתת כשאין מרשתת, ענתה "יהיה! לא יותר מחצי שנה מעכשיו! מה, סבלנות אין לך?!".

לא. אין לי.

לא עבורכם בכל מקרה.

אז אני בהוט כבר שנתיים פלוס, ולמעשה מרוצה. בעיות גדולות אין לי (ניתוק פעם בחודש-חודשיים, למספר שעות שבהן אינני גולש בכל מקרה), וזה עדיין הרע במיעוטו. הכל עובד כמו שצריך, הגלישה מהירה יחסית (רוצה לשדרג, לכן השירשור נפתח...), ואין לי תלונות עד עכשיו. לעומת נזק שאליהם לא אחזור גם אם הם ישלמו לי.

"אפשר להציע לך את השירותים שלנו?" עשוייה לשאול השמוקדנית של נזק.

"כן! אני באמת חייב להשתין!" אני אענה. :twisted:

יש את הפתגם הידוע באנגלית, the lesser of 2 evils. אז זה זה.

ואף כמות בלתי נדלית של תוכים עם קול של ערס המענטזים ורוכבים על טאבלט קסמים בקופסת השוטים לא תוכל לשנות את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היה לי 20 מגה בבזק ועברתי לטריפל של הוט עם 30 מגה.

אותו ספק - נזק בינלאומי.

למרות שעליתי במהירות - אני מרגיש שהאינטרנט איטי יותר.

באתרי כמו SPEED TEST התוצאות מראות 30 מגה.

אבל שאני פותח אתרים כמו YNET ושות' - הכל עולה לאט יותר.

צריך לעשות מדי פעם ריסטרט (פעם ביום בערך) שהכל ירוץ בצורה חלקה יותר.

SKYPE - ניתוקים כל הזמן.

שוקל ברצינות לחזור לבזק, למרות המחיר.

פורסם

מתי לאחרונה עשית ניקוי היסטוריית גלישה? או השתמשת ב-CCLEANER?

הכרום מאט טיפה מדי יום, אם אני לא טורח להשתמש ב-CCLEANER. כל התמונות שאתה רואה באתרים כמו YNET נשמרות משום מה על המחשב (לפחות בתור THUMBNAIL ככל הידוע לי), והזבל הזה ממש מאיט את כל העסק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...