Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. בעוונתיי הרבים שכחתי מדוחות חניה ישנים של העיריה משנת 2011. כעת הם הגיעו בתוספת קנס מצטבר נאה. אחד מהמקומות שבהם קיבלתי דו"ח על חניה השתנה מקצה לקצה וכבר לא מזכיר במאומה את הסיבה שבה קיבלתי דו"ח בזמנו. 2 שאלות באמתחתי והן : הראשונה - האם אני יוכל לבטל את הדו"ח מהסיבה שהוזכרה ?

השניה - האם יש התיישנות על דוחות חניה ?

רוב תודות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שאלה ראשונה לא ברורה. נא להסביר בצורה שונה / ברורה.

התיישנות - לאחר מתן הדוח המקורי, אם לא שולם, אז העיריה חייבת לשלוח עותק מהדוח המקורי בתוך שנה לכל היותר בדואר רשום.

לאחר מכן, חייבת לשלוח התראה על קיום החוב כל 3 שנים.

במידה והעיריה ביצעה זאת - לא חלה התיישנות על דוחות.

שים לב - העיריה חייבת לשלוח בדואר רשום לכתובת הרשמית של בעל הרכב. היא איננה חייבת להוכיח כי קיבלת את הדואר.

פורסם

אני מחדד לגבי השאלה הראשונה. עד כמה שזכור לי הדו"ח היה על חניה באדום לבן. המדרכה הזאת שהייתה צבועה אדום לבן כבר ממזמן איננה וכל האיזור שינה תוואי. כעת יותר ברור?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כעת זה לא רלוונטי.

לאחר קבלת הדוח, יש לך תקופה של 90 יום בהם ניתן להגיש בקשה להשפט. היית יכול לנסות להשתמש בזה במשפט.

מאחר והדוח חלוט (סופי), אין אפשרות להגיש בקשה להשפט - אז זה כבר לא רלוונטי.

• תוכן חדש...