Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד 2010 מליסינג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אשתי ואני עומדים לפני רכישה של קיה סיד 2010 מליסינג.

הרכב עם 60000 קמ.

יד ראשונה.

בתחילה דרשו מחירון לוי יצחק ואחר ירדו לסביבות 62000 ש״ח .

הרכב יעבור בדיקה ביום ראשון וכמובן שכדאיות הרכישה מותנת בבדיקה תקינה.

שאלתי היא האם המחיר משקף את שווי הרכב.

אני כל הזמן שומע ששוק רכבי יד שניה כבר מזמן לא מתייחס למחירון ורוב העסקאות נסגרות במחירים נמוכים מהמחירון.

מצד שני, אני מגלה שאין מתנות חינם. רכב שמור, גם מליסינג, לא יגרור ירידה גבוהה מהמחירון.

מה אתם אומרים?? מה מחיר מקובל על רכב כזה??

המחירון המשוקלל של הרכב לפי לוי יצחק הוא סביבות 76000 ש״ח.

שוב, הרכב מליסינג ולכן הציעו כבר ירידה במחיר (19%).

פורסם

כשאתה רוכש מליסינג, שווה להתמקח.

מה כוללת ההתמקחות מבחינתך? להיכנס ללוי יצחק, להכניס בפנים שקלול ליסינג שמוריד 20% (נגיד ליסינג מרובה נהגים או משהו בסגנון), להכניס את הק"מ ולהתעקש על המחיר הנ"ל.

בד"כ ינסו למכור לך בחברת הליסינג איזה לוקש שמדובר ברכב של הייטקיסט פנסיונר שגם הייתה לו הכשרה כרופא והרכב נסע רק למכולת ולהסיע את הילדים לגן - ולכן מגיעה לך רק הנחה של 10%. אתה מתעקש על 20%.

בד"כ, אתה תקבל את מבוקשך. אם הרכב נראה לך שמור בצורה קיצונית, אני לא הייתי מתווכח על 1000 ש"ח לפה או לשם.

בזמנו רכש אבא של חברה שלי קיה ריו מחברת בלו סקאי. התעקשנו על 20%, הם על 18%. ההפרש היה 1000 ש"ח בסה"כ.

אחרי סיבוב שערכנו במגרשים אחרים, התרשמנו שהרכב הספציפי שמור ברמה אחרת. ואכן, בבדיקה נתגלתה רק רצועת אביזרים יבשה ומגבים יבשים. סה"כ עם ריג'קטים כאלה לרכב עם 75K, אפשר בהחלט להבין למה שולמו בסוף 1000 ש"ח יותר.

פורסם

תודה על התגובה.

השאלה שלי אם בכלל מחירון לוי יצחק פחות 20% משקף מחיר אמיתי??

שוב,ממה שאני שומע מכל מיני אנשים שאף אחד לא משלם מחירון , גם על רכבים פרטים, זה נכון??

ולגבי עריכת הכותרת- קצת טקט ונימוסים לא יזיקו לעורכי הפורום.

עברתי על הכותרות הערוכות- נשמע שמישהו עצבני היום...

פורסם

מחירון מינוס 20% זה מה שאתה יכול להשיג דרך חברת הליסינג לרכב בוגר ליסינג. מהשכרה לפעמים אפשר להשיג הנחה של 25%, אבל זה בד"כ לרכב בן 3 עם יחסית הרבה ק"מ.

באופן כללי תשאל את עצמך - אם היית מוצא רכב פרטי שעבר 60K והוא במצב טוב, היית מצליח לקנות אותו במחירון מינוס 20%? כנראה שלא.

אז אם חברת הליסינג הולכת לקראתך כאן, נותנת את ההנחה, מוסיפה יישור קו על חשבונה וגם אחריות מנוע גיר לשנה - אז זה סה"כ שווה את זה.

פורסם

אין ספק שאתה צודק לגבי כדאיות הרכישה שלעצמה.

זה בדיוק מה שאני חשבתי.

כל ״מביני העניין״ למיניהם גרמו לי לפקפק בעצמי.

שאלה נוספת,

הבנתי שקיה מעניקה

שלוש שנות אחריות מלאות ועוד ארבע על גיר, מנוע.

הדבר נכון גם לרכבי ליסינג??

פורסם

להבנתי קייה סיד לא הצליח בארץ מבחינה מסחרית והראיה מספר המכוניות שנמכרו ביחס ל I30.

לפיכך לא הייתי רץ לקנות ב 20% פחות ...

תבדוק בשוק הפרטי ורק אז תעשה תחישוב כמה שווה לשלם לרכב מליסינג.

לגבי האחריות שמעתי בעבר שליסינג קיבל רק 3 שנים.

פורסם
להבנתי קייה סיד לא הצליח בארץ מבחינה מסחרית והראיה מספר המכוניות שנמכרו ביחס ל I30.

לפיכך לא הייתי רץ לקנות ב 20% פחות ...

תבדוק בשוק הפרטי ורק אז תעשה תחישוב כמה שווה לשלם לרכב מליסינג.

לגבי האחריות שמעתי בעבר שליסינג קיבל רק 3 שנים.

תבדוק ותראה שהמחירון שלה מראש יותר נמוך מאלה של I30.

בד"כ תמיד יותר כדאי לנסות לרכוש את הרכב המקביל של קיה ולא את היונדאי, מכיוון שהן פחות מבוקשות וניתן להשיג באותו כסף רכב שמור בהרבה.

פורסם
אין ספק שאתה צודק לגבי כדאיות הרכישה שלעצמה.

זה בדיוק מה שאני חשבתי.

כל ״מביני העניין״ למיניהם גרמו לי לפקפק בעצמי.

הדבר נכון גם לרכבי ליסינג??

לדעתי אם מצאת רכב, בדקת אותו והוא מוצא חן בעינך מכל הבחינות, וגם אתה מקבל הנחה של 20% אז אתה צריך לקנות.

ממילא (אני משער) שאתה תחזיק אותו כמה שנים טובות ועד שתרצה למכור הוא יהיה שווה פחות מחצי ולכן ההנחה במכירה תתבטא אולי באחוז יותר גבוה אך בסכום הרבה יותר נמוך.

כן, כן, בוודאי ששבוע אחרי שקנית יבוא איזה שכן וישבע לך שאח של בנדוד של חבר של אשתו קנה אחת כזאת בדיוק מליסינג, עם סאנרוף, חישוקי מגנזיום, 45 אלף ק"מ ובאלפיים שקל פחות. כן, כן..:lol: כשאני מוצא משהו טוב שמוצא חן בעניי אני קונה.

בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ממש תודה על התשובות.

אין ספק שזה אחד הפורומים היעילים ברשת..

צדק מי שאמר שהמחירון של קיה מלכתחילה נמוך משל הi30.

ובנוסף, בגלל הפופולריות של היונדאי, חברות הליסינג שביקרתי בהם לא הביעו נכונות להורדה במחיר מלבד אחוזים בודדים מהמחירון. טוענים כי בגלל שמדובר ברכבים אטרקטיביים ועם קילומטרז נמוך יחסית( ביחס לליסינג) יהיה מי שייקח אותם גם במחיר גבוה.

לגבי הקיה, אמנם לא מיד הציעו הנחה, אבל התעקשות שלי עזרה לקבל את ההנחה.

טוב, נמתין למחר לאחר הבדיקה.

אעדכן מה נסגר.

ואשתדל להתעלם מאותם ״חבר של שכן״ שמצאו את רכב חלומותיהם במחיר בדיחה...

שוב תודה לעונים

שבוע טוב

פורסם

שבוע טוב,

אז ככה, קיבלתי היום במייל את תוצאות הבדיקה שנעשתה לרכב ורציתי להתייעץ-

צירפתי את תוצאות הבדיקה.

הגעתי למגרש לראות שוב את הרכב ולהבין מה מצאו.

מה שנראה לעין זה-

המעיכות בגג זה לא בדיוק מעיכות אלא לכלוכים שנשארו בשל גגון שהיה מותקן בגג.

נזק בתא מטען- מתחת לקרש שמכסה את הגלגל הרזרבי יש מעין קריעה קטנה מאוד.

לרכב יש וו גרירה מאחור. לי נראה כי הרכב קיבל מכה מאחור והוו גרירה ״נכנסה״ לתוך הרכב, ושניסו לישר את המכה נוצרה הקריעה.

אשתי אומרת שהיא דיברה עם המנהל בחברת הליסינג מזכירים את הטיפול הזה אך היא לא בטוחה. זה משהו שאני חייב לברר מולם.

בכל מקרה הרכב נכנס עכשיו לתיקונים של חברת הליסינג. לנו יש יומיים שלושה לחשוב על זה.

מה אתם אומרים?? שווה להכניס ראש בריא למיטה חולה??

הם כמובן טוענים שזה לא נזק גדול כי אין פגיעה בשילדה.

לנו זה מפריע בשל החשש שהרכב יהיה פגום ושבנוסף יהיה קשה למכור אותו בעתיד.

ומפריע לי הקריעה שיש בתא מטען. מין הסתם מעידה על פגיעה לא פשוטה מאחור. ובנוסף תוקנה דלת תא מטען. לא משהו קטן..

אשמח לשמוע מה אתם חושבים..

image.jpg

פורסם

הבדיקה שלהם לא אומרת הרבה, בכל מקרה כדאי לקחת לבדיקה נפרדת משלך במכון שאותו אתה תבחר.

לפי הבדיקה שמצורפת יש נזק מתאונה מאחור, האם באמבטיה של הגלגל החלופי יש סימנים של התיקון שבוצע?

פורסם

הייתי מעדיף רכב ללא נזקי תאונה כזו. תעזוב אותך.

השוק מלא בקיה סיד כאלה, באמת המון. הייתי מעדיף אחת שעשתה 80 אלף ק"מ או אחת מהשכרה, רק שלא תהייה עם תאונה.

פורסם

Mr.sela

ממש קרוב לבית שלי (אני גר בבאר-שבע) מישהו מוכר את קיה סיד EX.

אותו שמור, ראיתי אותו לא פעם אחד.

להלן הפרטים :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=40&SubModelID=1429&FromYear=2010&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&ImgOnly=1&Order=year&Desc=

הודעה מ- 20.6.2013

בהצלחה !

נ.ב. גם לי יש את קיה סיד ואני מאד מרוצה מהרכב

• תוכן חדש...