Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שני יש לי מבחנים (אדם מילוא) לעתודה ניהולית בבנה"פ, ותהיתי אם מישהו מכיר או עבר את המסלול הזה ויכול לתת פרטים - מה המסלול, עניין בתפקיד, שכר, תנאים, סיכויי קידום, וכל מידע אחר שיעזור לי להבין אם העתודה הניהולית היא בשבילי או לא.

הלבטים שלי גדולים גם כיון שאני מניח שאני אהיה חריג בגילי במסלול כזה (חציתי לפני חודשיים את רף ה 40...), ואני מגיע מתחום ההייטק (בתפקידי האחרון הייתי מנהל מכירות אפריקה באיזשהו סטארטאפ עד שהוא נסגר), אולם כיון שהמצב בשוק כרגע לא משהו כך נראה, והם כבר התקשרו, אז מסקרן אותי לשמור על ראש פתוח ואולי ללכת לתחום חדש עבורי.

פורסם

אתה מתחיל כתור טלר או כתור מנהל?

אני מניח שטלר, ואם כן אז תוך כמה זמן הם מתחייבים לקידום לניהול?

אני רומז לך לבדוק את העניין כי כיום להתקדם בבנק זה לא דבר פשוט כמו בעבר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין לי מושג, לא אמרו לי כלום לגבי המסלול... מעתודות ניהוליות במקומות אחרים, אני יודע שעושים ב"נוהל מזורז" את כל קשת התפקידים הבסיסיים בארגון ואז משתלבים באיזושהי משרת ניהול זוטרה - אבל אין לי מושג איך זה עובד בבנקים בכלל ובבנה"פ בפרט.

אשמח אם תוכלו לפרט.

:-)

פורסם

עצתי? רד מזה ידידי, תמשיך הלאה.

יקח לך לפחות 5 שנים עד שתתחיל את המסלול של ה"ניהול" ולבחור בגילך זה לא כזו אופציה רלוונטית.

פורסם

עוד דבר שאני ממליץ לבדוק: לפחות בשלבים הזוטרים ועד לקבלת הקביעות, אינך עובד של בנה"פ אלא עובד קבלן.

כך זה היה בתקופה שבה אני הייתי במערכת הזאת, לא יודע איך זה היום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה אתה מעוניין לשנות כיוון ועוד מתחום ההייטק, איפה שיש לך כבר ניסיון ואתה מכיר את העבודה.

רוב הסיכויים שתמצא משרה שתתאים לך בתחום שלך ובשכר שאתה רגיל אליו.

מבלי לזלזל חלילה באותם טלרים, למה לך לרדת לרמת השכר שלהם ועוד להיות עובד קבלן?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כמו שאמרתי, כמות המשרות בתחום שלי נמוכה, ויתכן בהחלט שיקח לי לא מעט חודשים למצוא את התפקיד הבא. לא חשבתי על הבנק, זה ממש לא היה ברדאר שלי, אבל לפני כמה שנים שלחתי להם קורות חיים לעתודה, ומסתבר שמשאבי האנוש שלהם עובדים ממש לאט.

אין לי עניין, מן הסתם, להיות טלר - אבל משרות בתחום הבנקאי הבינלאומי בהחלט נראה לי כמו משהו שיהיה מאתגר מאוד.

פורסם
למה אתה מעוניין לשנות כיוון ועוד מתחום ההייטק, איפה שיש לך כבר ניסיון ואתה מכיר את העבודה.

בוא אני אסביר לך את זה בצורה לא יפה, בתחום שלו הוא נחשב היום "סוס מת".

הוא כבר עבר את השנים ה"יעילות" שלו, הציפיות שכר שלו היום לא כמו שהיו לפני עשור ומעלה, ויש חבר'ה צעירים שיסכימו לעשות את העבודה שלו בחצי מחיר.

עם כל היתרונות שיש לתחום ההייטק, עכשיו לצערנו הוא חווה את הפן הפחות יפה של התחום הזה.

לכן אני מבין את הכיוון שהוא הולך אליו, זה כיוון שיתן לו שקט נפשי עד הפנסיה (יציבות). כמה בנקים בארץ קרסו בשנים האחרונות? תשווה את זה למספר חברות ההייטק שקרסו.

כל חברה כזו שקורסת זה אומר עשרות אם לא מאות אנשים שצריכים להתחיל לחפש עבודה, להוכיח את עצמם מחדש במקום עבודה החדש ולהתחיל להתקדם מחדש בסולם הדרגות.

אז זה נחמד מאוד כשאתה בתחילת הדרך אבל כשאתה "מבוגר" ועולה לחברה לא מעט כסף אז זה פחות נחמד.

פורסם

Fazer

אתה עדיין מחפש בתחום ההיי טק? השבוע אני יכול לנסות לברר לך כמה אופציות, אם אתה רוצה שאני יבדוק תשלח לי ה"פ.

redroze

לא בכל החברות היי טק לא יודעים להעריך אנשים עם נסיון...

שכרו למעשה כמעט צוות שלם מקביל אליי ( ר"צ פלוס 3), כולם היו צפונה לגיל 30, רובם מעל 35, מחציתם עברו את ה40.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בוא אני אסביר לך את זה בצורה לא יפה, בתחום שלו הוא נחשב היום "סוס מת".

הוא כבר עבר את השנים ה"יעילות" שלו, הציפיות שכר שלו היום לא כמו שהיו לפני עשור ומעלה, ויש חבר'ה צעירים שיסכימו לעשות את העבודה שלו בחצי מחיר.

עם כל היתרונות שיש לתחום ההייטק, עכשיו לצערנו הוא חווה את הפן הפחות יפה של התחום הזה.

לכן אני מבין את הכיוון שהוא הולך אליו, זה כיוון שיתן לו שקט נפשי עד הפנסיה (יציבות). כמה בנקים בארץ קרסו בשנים האחרונות? תשווה את זה למספר חברות ההייטק שקרסו.

כל חברה כזו שקורסת זה אומר עשרות אם לא מאות אנשים שצריכים להתחיל לחפש עבודה, להוכיח את עצמם מחדש במקום עבודה החדש ולהתחיל להתקדם מחדש בסולם הדרגות.

אז זה נחמד מאוד כשאתה בתחילת הדרך אבל כשאתה "מבוגר" ועולה לחברה לא מעט כסף אז זה פחות נחמד.

אוקיי, תודה. לא חשבתי לכיוון הזה, הבנתי קצת יותר עכשיו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בדקתי עם המקורות שלי בבנק.

אתה לא תהיה חריג. בבנק יש טרנד לגייס אנשים למה שנקראה "קריירה שניה". בדר"כ הם עוברים מסלול מזורז ובסוף מגיעים למחלקות עיסקיות בסינוף. זה לא הולך להיות עבודה קלה, אבל תתן לך בטחון.

עתודה ניהולית של בנה"פ זה מאין קורס טייס של הבנק. מי שעבר את כל המסלול לא נשאר פקיד זוטר. אבל אחרי העתודה יש עוד מלא קורסים כדי להגיע רחוק. זה כבר לא תלוי בך אם תצא לכל הקורסים האלה ואם יהיה לך כוח לזה. בכל זאת. אתה לא בן 25 אחרי אוניברסיטה.

• תוכן חדש...