Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשנים האחרונות יש לי באוטו רעש חלש ברגע שלוחצים על הקלאץ, מעין זמזום. במוסך מורשה אמרו לי שזה מיסב ולא נורא.

היום הנעתי, והרעש מאוד התגבר, מלווה בחריקה. לאחר נסיעה של 2 ק"מ היה גם ריח של שרוף בתא המנוע.

מצרף שרטונים להדגמה.

האם יכול להיות שהקלאץ הלך? הייתי במוסך לא מזמן, והמכונאי אמר לי שהקלאץ נראה חדש.

מה יכולה להיות הבעיה, ולאיזה סכום תיקון לצפות?

האם בטוח לנסוע ככה עד המוסך, או שעדיף להזמין גרר?

תודה וערב נעים.

פורסם

מישהו?

מחיפוש וקריאה בפורום הבנתי שזה יכול להיות מיסב הלחץ. הבנתי גם שעדיף להחליף קלאץ ברגע שמחליפים מיסב לחץ.

במידה וכן, האם מחליפים קלאץ גם אם הוא במצב טוב? והאם באותה הזדמנות חובה לנקז שמן גיר, או שזה לא קשור להחלפת המיסב\קלאץ?

תודה

פורסם

אכן נישמע כמו מייסב הלחץ. אם רפידת הקלאצ' וטס הלחץ שלו תקין זה כבר שיקול שלך אם להחליף רק קח בחשבון שצריכים להוריד גיר אז אולי יהיה עדיף להחליף כבר את כל הסט בשביל ראש שקט לעוד הרבה שנים טובות. שמן גיר בהחלט צריך לנקז. ברגע שייפרקו את הציריות ממנו הוא יינזל אחוצה.

פורסם

עוד שאלה.

האם בקלאץ כדאי מקורי? תחליפי? חברות מומלצות?

ואודה אם תענו על השאלה האם אפשר וכדאי לנסוע ככה למוסך. מחר אני רוצה לקחת את האוטו למוסך.

תודה רבה,

אולג

פורסם
האם הריח השרוף ממשיך שהרכב עובד ואתה משחק עם הקלאצ'?

אני לא יודע, לא בדקתי. איך זה משפיע?

היום פתחתי את האוטו, והריח עדיין קיים בתא הנוסעים למרות שהרכב עומד כבר יום.

פורסם
כניראה שהריח השרוף לא מגיע משם.

אז זה צרוף מקרים שהריח נהיה בדיוק כנהייתה התקלה?

בכל מקרה, אם לא להתייחס לריח, האם בטוח לנסוע 15 ק"מ למוסך עם מיסב תקול או שכדאי להזמין גרר?

פורסם

הייתי היום במוסך, החליפו את המיסב לחץ, ועל הדרך החלפתי גם את המצמד.

המצמד תוצרת MECARM (אולי אני טועה, אבל זה מה שהיה רשום על הקופסא). יש הבדל משמעותי לטובה בפעולת המצמד, למרות שהוא נורא רך. העניין שדוושת המצמד כרגע נורא גבוהה. המכונאי אמר שבאוטו הזה הכבל מתכוונן אוטומטית, והדוושה אמורה לרדת תוך שבוע-שבועיים, ואם לא, יש צורך להחליף את הכבל קלאץ.

האם כך הדבר אמור להיות?

תודה

• תוכן חדש...