Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב קטן ומהנה בתקציב מאוד נמוך של עד 6000 עם אפשרות חריגה של אלף נוספים

חשוב לי שיהיה ידני מנוע יחסית זריז

שיהיה מהנה לנהיגה ולא ירגיש כמו פחון עם מנוע(שאם תשאלו אותי אז גם קורולה 2010 מרגישה ככה)

אני בנאדם שמאוד אוהב לנהוג וחשוב לי שהאוטו יגרום לי לחייך:lol:

וכמו כל ישראלי אז העדיפות זה גם למשהו אמין(או בישראלית ממוצעת:יפנית ) אבל מוכן להתפשר בקטע הזה

אין לי בעיה עם זה שהאוטו יהיה ישן

מחכה מאוד לתשובתכם והמלצותיכם ועם אפשר אז גם נימוקים למה דווקא הרכב שאתם ממליצים עליו

תודה מראש

הראל

פורסם

אין לי נסיון עם ספורטיביות,אבל חבר שלי קנה איביזה fr עם סטייג 1 הספק של 200 כס הרכב מאוד זריז,אבל קשיח,מה שטוב בו שהוא 5 דלתות לכן הוא גם פרקטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ובטוח שב 6K הוא קונה איביזה FR עם סטייג 1.

חשבתי שידובר על 60k:?:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...