Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000853120&nl=829&utm_source=2&utm_medium=email&utm_campaign=globesAlerts, וכן במהדורת החדשות (קול ישראל).

אתם מבינים ? אין ז"א לא הוכח קשר סיבתי בין מחלותיהם של התובעים. רק מקרה זה שכולם כנראה צללו בקישון וכולם (לא עלינו) גם חלו.

בכתבה מגלובס, צויי כי אין "עודף תחלואה" אצל התובעים שבאו במגע עם מימי הקישון העדינים, בהשוואה לאוכלוסיה הכללית.

מקומם הייתי אומר.

alfa 156 2.5.

פורסם

המעניין הוא, שהציבור נוטה להאשים את בתי המשפט בהיותו "יפה נפש" ושופט מבלי שטובת המדינה מובאת בחשבון, בעוד שהתוצאות בשטח מוכיחות שוב ושוב שבית המשפט הינו בהמון מקרים רק חותמת גומי להחלטות מפוקפקות של המדינה, מוסדותיה ונציגיה.

פורסם

במקרה זה - אכן חותמת גומי. לא יותר.

הייתי רוצה שהשופט ירשה לילדיו, קבל עם ועדה - להכנס לג'יפה הזו שנקראת קישון. אדרבה - שידחוף אותם למים האילו. נראה אותו.

כולם גיבורים על גבם של אחרים, גם על גב של אלה שחולים במחלות קשות (לעיתים סופניות).

alfa 156 2.5.

פורסם

זה לא מקרה. למרות הדיעה (המוטעית) בציבור, מערכת המשפט נוטה כמעט אוטומטית לפסוק לטובת המדינה.

צריך סיבה ממש טובה בכדי לגרום לשופט להעדיף את טובת האזרח/תושב.

פורסם

אני מזמן איבדתי כל זיקה לתת שירות למדינה הזו, כולל הילדים שלי בע"ה, שלא יהיו לוחמים בשום אופן, אין למה לתת את המדינה כשיש לך זבל כזה שיושב בדרג העליון.

יכלו טוב מאוד לתת שקט נפשי עוד איכשהו לתביעה שלהם.

Opel Adam S 2017

פורסם
זה לא מקרה. למרות הדיעה (המוטעית) בציבור, מערכת המשפט נוטה כמעט אוטומטית לפסוק לטובת המדינה.

צריך סיבה ממש טובה בכדי לגרום לשופט להעדיף את טובת האזרח/תושב.

תגובה פופוליסטית תלושה מהמציאות.

המדינה לא נתבעה כלל בתביעה הנ"ל.

המדינה (כלומר קצין התגמולים) דווקא הכירה ברוב החיילים למרות ש"על הנייר" לא הוכח קשר בין מחלתם לשירות הצבאי.

בתי המשפט באופן שיטתי דווקא מעדיפים את האזרח על פני המדינה.

מערכת המשפט פוסקת על פי החוקים שהאזרחים חוקקו.

לאף שופט אין זכות לחלק את כספי האזרחים למי שלא הוכיח שיש לו זכות לקבלם.

אין שום הבדל בין חיפה כימיקלים, בתי הזיקוק וכיו"ב ולבין מי מחברי הפורום כאן בין אם כאנשים פרטיים ובין אם כבעלי עסקים וחברות. אני מניח שאף אחד כאן לא היה רוצה שיחייבו אותו בסכומי עתק (או אפילו בשקל אחד) אם לא הוכח שהוא הוא זה שגרם לנזק.

אינני מכיר את הנסיבות והעובדות אבל אני בטוח שהשופט פסק ביושר ובהגינות על פי מה שהצדדים והמומחים השונים הציגו והוכיחו בפניו, אולי הוא טעה, אולי לא, אבל להגיד שהוא מעדיף את המדינה (או כל צד אחר במשפט) על פני ה"אזרח" זה לא הגון, זה לא נכון וזה לא במקום.

מקוממת לא פחות היא תגובתו של ליאב ש"בעזרת השם" החליט שהוא מחנך את ילדיו שלא לשרת ולתרום למדינה .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

העירייה ואיגודי הערים הם גוף השייך לשלטון המקומי, בפעם האחרונה שבדקתי השלטון המקומי הוא חלק מהגופים במדינה.

בלי קשר - אני עדיין עומד מאחורי הקביעה שבתי המשפט לרוב יעדיפו את האינטרס של המדינה ושלוחיה על פני האינטרס של האזרח הקטן (לא תמיד, קרא שוב את מה שכתבתי).

אם זה ממש חשוב לך, אביא דוגמאות.

פורסם

האינטרס הוא להתעלם מהבעיה, חשבו על איזה לחץ מופעל על השופט אם וכאשר יאשר תמלוגים לאותם 70, עשרות או מאות נוספים ידפקו על דלתות משרד הביטחון והמשחק כבר מכור מראש.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עצם זה שכתוב בסוך הכתבה בynet שהמשיכו לשלוח לשם חיילים אחרי שכבר נקבע שזה מסוכן, זה מספיק מבחינתי כדי לטעון שיש אנשים שצריכים היום לשבת בכלא והם לא שם, לצערי.

פשוט ביזיון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תחשבו באיזה לחץ יכולים לחיות נפגעי אותו נחל קישון ארור.

איך אפשר לחיות כשייתכן שימי חייך קצובים במשורה?

הלחץ על השופט לעומתם - בטל בשישים.

כל מה שתגידו (לחץ שהשופט נתון בו, חיסכון בכסף, העדפת טובת המדינה) נכון או לא - תרשו לי במחילה מכבודכם - ססעאמו על הכל.

alfa 156 2.5.

פורסם

בית משפט לא יכול לשפוט לפי מה שהוא מאמין אלא רק לפי עובדות מוכחות. אני לא יודע איזה מחקרים הביאו בבית המשפט אבל אח לצורך הדיון יש תחלואה של 5% בקרב הצוללים לעומת 4.9% באוכלוסייה הכללית אז זה לא מספיק שיש שם חומרים מסרטנים.

היו לי במשפחה 2 שצללו שם וכבר לא איתנו ויש לי עוד חברים קרובים שצללו שם ולמזלם עדיין בריאים כך שאני בהחלט מבין את המצוקה ואת הרצון לסייע להם (ואני מאמין שההחלטה נובעת מהבדלי עורכי דין ולא בגלל שלא מגיע להם) אבל בית המשפט עדיין צריל להחליט על סמך מה שמביאים לפניו וזה שקבוצה נחשפת לחמרים מסרטנים וחלקם חלו בסרטן זה לא מספיק כדי לקבוע שיש קשר בין הדברים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הניסיון שלי עם מערכת המשפט הוא שהכל שאלה עו"ד של איזה צד שחקן ושקרן יותר טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...