Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צעיר ממך אבל אבל שנינו יודעים שחוץ ממשפחה, אף אחד לא עושה משהו סתם ככה. כל אחד יצטרך משהו מתישהו. גם stio, ועדיף שיהיה בצד הטוב של המזרן כשהוא יבקש משהו. בכל מקרה למכור סיכומים אין לו סיכוי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לנו יש אחת שלוקחת כסף על סיכומים, באמת זה היה מקצוע שהיא היחידה שהייתה כותבת, היא החליטה למכור לכל אחד את הסיכומים ב 20 ש"ח, מכיון שלא היה לי כח להתחיל לחפש מאיפה להשיג חומר החלטתי לקנות ממנה, בואו נגיד שנראה לי שהיא לא הרוויחה מזה יותר מידי כסף, בכל מקרה הסיכומים שלה איכשהו הגיעו לכל הכיתה בחינם כמה ימים אחרכך :roll:

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אין לי נסיון אקדמאי אבל כל פעם שמישהו שואל "איך להגיד לא"

תמיד עולה לי בראש בקטע הבא:

lITBGjNEp08 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתם מוזמנים לשלוח לינק במקום להגיד "לא" בפעם הבאה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אחות של חבר כשסיימה תיכון מכרה את כל המחברות שלה ב150-300 ש"ח למקצוע ובזמנו לפני 8-10 שנים זה נחשב לכסף טוב.

בתואר אני שומע מהרבה אנשים שמוכרים צילומים של מחברות/סיכומים/שיעורי בית/ עבודות הגשה, יש אפילו אתרים שקונים ממך סריקות של המחברות שלך ומוכרים אותם הלאה.

שים את עצמך בנעליים של סטודנט שחייב להשלים חומר, לא תשלם?

פורסם

תודה על התשובות.

ירדתי מעניין הכסף, במילא אני לא צריך את הכסף של מכירת הצילומים, זה היה יכול לעזור בעיקר לאגו - לדעת שלפחות משהו יצא לי מזה.

יש סטודנטים נצלנים וזה פשוט מעצבן אותי. כל השנה לא מדברים איתך (חוץ מ"שלום" בקושי), ובסוף השנה מתחילים להתקרב לקראת צילומי החומרים לתקופת המבחנים.

יש את החוצפנים יותר, משיגים את המס' טלפון ופשוט משגעים אותי בטלפון. היום אחה"צ מישהי התקשרה אחרי שלא התקשרה שנה שלמה ולא עניתי (בדיוק ירדתי להביא משהו מהרכב. אבל לא חזרתי אליה אח"כ). למה לדעתכם היא התקשרה? כי מתחילה התקופת מבחנים והיא רוצה לצלם חומרים/עזרה טלפונית.

למה נראה לאנשים שהם יכולים לשגע אנשים בטלפון 3-4 פעמים ביום (כל שיחה 30 דק') על תרגילים בסטטיסטיקה/כלכלה? פשוט איבדו את הבושה? זה הולך ככה:

שעה 12:00: "היי גיא, אני צריכה עזרה בשאלה 1"

אני: "מה הבעיה בדיוק"?

היא: "לא הבנתי כלום. תוכל להסביר לי איך עושים?"

(זאת שיחה ממוצעת של חצי שעה, אחרי שאני חוזר על עצמי 200 פעם. אם היתה מקשיבה בהרצאה היא היתה מבינה. אבל למה להקשיב כשאפשר לגלוש בפייסבוק מהטלפון בזמן השיעור?)

אחרי 40 דקות:

היא: "מה קורה? נתקעתי עכשיו בשאלה 2. לא הבנתי כלום"

(שיחה של 20 דקות)

וככה זה נמשך כפול 4 שאלות. יש מקרים בהם כמה סטודנטים מחכים בממתינה כדי לקבל עזרה, כשאני רואה את זה על צג הטלפון החום מתחיל לעלות. להתחיל לסנן? מצד אחד אם אני לא עונה ולא חוזר אח"כ או סוגר את הטלפון, יהיה לי שקט - אך מצד שני אני אהיה "סנוב" שמצליח במבחנים ולא עוזר לאחרים. מצד שני, אם אעזור לא יהיה לי זמן ללמוד.

לגבי הסיכומים רובכם טוענים שעדיף לתת לצלם לכולם ולא רק לחברים הקרובים. עדיין צורם לי לתת חבילה של 40 דפים שהשקעתי בהם סמסטר שלם כדי שמישהו יצלם תוך 30 שניות את הכל... אבל כנראה שאין הרבה ברירות. לחברים הקרובים אני נותן בכל מקרה בלי שום בעיות כי אני יודע שאם אצטרך הם גם יתנו לי.

פורסם

לפי דעתי, כמו כל דבר בחיים, הכל צריך להיות מידתי.

מתקשר אלייך מישהו שאין לך כמעט שום קשר אליו ומבקש עזרה יומיים לפני המבחן? שילך לחפש, עם כל הכבוד, למה מה קרה?

מתקשר אלייך מישהו שאתה בקשר חברי איתו? תעזור לו, חברים זה חברים.

אני בן אדם שבלימודים נחשב מאוד עוזר וסובלני ועשיתי שיעורים פרטיים לאנשים בחינם והצלתי אותם מקורסים חוזרים, אבל אם הייתי נופל על אנשים חוצפנים שכמו שאתה נפלת, הייתי מנפנף אותם.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

עניין הסיכומים זה משהו אחד וזה שמציקים לך זה עניין אחר, מדהים כמה אנשים יכולים להיות אינטרסנטים ולהתקשר רק שהם צריכים משהו, אני מבין שהמילה לא!! היא מילה קשה אך אין מה לעשות צריך להשתמש בה לפעמים, או שהכי טוב שתגיד שגם אתה לא מבין את החומר וזהו!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

דעתי,

סיכומים תתן, כבר התחלת אתה לא יכול להחליט פתאום בלי שזה יגרור השלכות שיכולות להרע לך בעתיד.

לגבי טלפונים , יש לך סמארטפון לא?

תוריד Black List caller, ותתחיל לסנן בנעימים.

אתה לא מתרגל ולא ז*** של אף אחד שאתה יכול לענות ככה חופשי באמצע היום לאנשים.

ובא לציון גואל!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
יש את החוצפנים יותר, משיגים את המס' טלפון ופשוט משגעים אותי בטלפון.

למה לדעתכם היא התקשרה? כי מתחילה התקופת מבחנים והיא רוצה לצלם חומרים/עזרה טלפונית.

המשך עלילותיי כסטודנט :-D

בשנה ב' היו לנו קורסים משותפים עם כיתה אורגנית אחרת. היה שם אחד, טיפוס מהסרטים, מאלה שכותבים "אפצ'י" כשהמרצה מתעטש, אממה- לא מבין חצי מהחומר. כשהוא היה שואל את אחד המרצים או את אחד הסטודנטים משהו שהוא לא מבין, תוך כדי התשובה שהיה מקבל הוא היה מנסה לשכנע אותך שאתה טועה, במקום לנסות לפתוח את השכל ולהבין איפה הוא טעה ומה הוא לא הבין.

אותו אחד היה מתקשר אליי ולשני חבריי כדי לנג'ס בטלפון.

יומיים אחרי זה הוא נכנס לרשימת אנשי הקשר שלי בשם "הנודניק"

שלושה ימים אחר כך הוא התקשר מטלפון אחר, וזכה לכינוי "הנודניק 2"

רוצה לומר- טלפונים זה הדבר הכי קל והכי פשוט לסנן, קל וחומר בתום הסמסטר.

עדיין מסתקרן- מה אתה לומד, איפה וכמה זמן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גם לי זה קורה כל הזמן,ואני הנדסאי ולא עושה תואר,

אני מסכם וכותב ומשקיע כל הסמסטר ואז כל החכמולוגים האלה שכל הסמסטר שיחקו בטלפון נזכרים לבוא לבקש ממני לצלם,

רובנו בכיתה חברים,לאלה שמשקיעים כל השנה אני כן נותן חופשי,אם מישהו פספס הרצאה וכאלה אז בכיף,כי אני יודע שאם אני אצטרך פעם אחת אז יהיה לי ממי לבקש,אבל לאלה שלא עושים כלום כל הסמסטר אין מצב-אני מורח להם תחיים,רק אחרי חודש שלם של הצקות אני משחרר להם כמה דפים...

תעשה מה שנוח לך,

לדעתי,לחברים תתן,לאנשים שמשקיעים וחסר להם איזה נושא אחד או שתיים כי היה להם משהו חשוב באותו יום תתן בכיף,לכאלה שמשחקים בפייסבוק בלפטופ בזמן כל ההרצאות אל תתן מילה אפילו.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אשחזר את הדברים שכבר נאמרו כאן ואציין שגם לי אין בעיה לספק לאחרים חומר שכבר עמלתי עליו ואחרים מוצאים בו תועלת. אבל מכאן עד ללהפוך ל"מורה פרטי" הדרך ארוכה (אלא אם כן אתה כזה) ולבזבז שעות בהסברים בטלפונים לאחרים הדרך ארוכה.

אני מספק לך חומר, תתמודד. אם גם עם זה יש לך בעיה, שקול מורה פרטי שמראש מפנה זמן בחיים שלו למטרה להעשיר את הידע של האחר.

מי שהטבע שלו הוא רק לקחת/להעתיק מבלי להעניק דבר בתמורה (או לקצת להתאמץ), בסופו של דבר ידרוך במקום.

פורסם

לא קראתי הכל

אבל אני תמיד הייתי בצד שמצלם

בכל אופן אם הייתי בצד שלך הייתי מכין עותק אחד ( משאיר לעצמי מצולם\מקורי מה שאתה מעדיף )

ונותן לכל השאר להעביר בינהם שיצלמו ,

מצד אחד עזרת לאנשים , מצד שני שלא ישגעו אותך

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

קודם תפריד בין שני המקרים. באמת קשה לי להבין למה הקמצנות הזו.? כבר כתבת מה כואב לך לתת למישהו. למה אתם צריכים לשפוט בנאדם שלא כתב כל הסמסטר. אל תציע לאף אחד אבל מי שמבקש תתן לו אם כל כך כואב לך. אף פעם אתה לא יכול לדעת מתי תזדקק למישהו בעתיד ואני ממליץ לך לא לסגור שום דלת. אולי ההוא יחצ"ן במועדון נחשב ואולי ההוא יש לו לאבא שלו קשרים עם איזה חברה ואולי ואולי. סה"כ סיכומים קצת פרופורציה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

^

כן, אבל מי אמר שאותו יחצ״ן או בן של מקושר ירצה לעזור לו בעתיד? מנסיוני אנשים טובים מאד בלקחת אבל לעתים קרובות שוכחים לתת בתמורה כאשר תנאי העסקה לא נסגרים מראש ובאופן ברור. לכן הצעתי לעגן כל עסקה כזאת בהסכם מיידי ולא לחכות לכך שאולי יום אחד תזדקק למשהו ואולי מישהו מאלה יעזור לך (או שלא).

כרגע הבחור נמצא בעמדת כח, כדאי שינצל זאת. לבקש עזרה כשאתה בעמדת הנזקק יכול לעבוד רק מול אנשים טובים, ולך תדע מול איזה אנשים הוא עובד שם. ובכלל, לך תזכיר להם בעוד שנה שפעם עשית להם טובה...

פורסם

אומנם אני עוד לא סטודנט אבל הייתי בשני הצדדים, אני כתבתי בבית ספר עם לפטופ ויצא שחלק שבחלק מהשיעורים הייתי כותב ובחלק פחות, בקיצור היו כאלה שביקשו סיכומים, אז בהתחלה כמו שאתה אומר הייתי נותן אבל שהתחלתי לראות מי הם, כמו שאתה מתאר, כאלה שמתעסקים בפייסבוק ובפלאפון והתחלתי להתבאס לתת, כי אתה יושב, כותב ואז מישהו שלא עשה כלום לוקח את זה ולומד מזה.

מצד שני הייתי מבקש בחלק מהשיעורים, הייתה איתי מישהי בכיתה שלא הייתה נותנת, לא שולחת, שולחת בפורמט לא מתאים, שולחת חצאי דברים.

בקיצור דילמה, אתה לא רוצה לתת כי אתה עובד על זה ולומד ואלה שלא עושים כלום פשוט מצלמים ובום יש להם הכול, אבל מצד שני הייתי בצד השני, ראיתי כמה זה מעצבן, אני הייתי נותן.

מה שכן, לגברת שמתקשרת הייתי מסביר, אחרי 10 דק' בערך מתחיל לאותת לה שמספיק (שמעי אני צריך ללמוד גם, אני באמצע משהו) זה באמת מעצבן מה שאתה מספר.

הדבר היחיד שאני יכול אולי לנחם אותך איתו זה שרוב הפעמים (לפחות אצלי) שאני כתבתי וסיכמתי, ידעתי את החומר הרבה יותר טוב מאשר את זה היה סיכום שלקחתי ממישהו ורק קראתי אותו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...