Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה שמורה מאוד אחרי טיפול גדול וטסט עם 70.000 ק"מ אני מתלבט עם להחליף אותה על הונדה סיוויק היברידי מאותו שנתון גם 2008 גג 2009, בגלל שיקול כספי סיבת ההחלפה הוא לחסוך בדלק המאזדה לא כל כך חסכוני בדלק 1.10 השאלה שלי אם כדאי לי כי הרכב שלי מצוין ושמור מאוד כמובן שאני יחפש הונדה שמורה עם ק"מ נמוך גם ,

עד כמה החסכון בדלק יהיה לי משמעותי כי עוד מעט אני יתחיל לנסוע הרבה על קו אשדוד אשקלון.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
אתה מעונין להחליף את המאזדה בגלל בעיית הגיר ?

לא בעית הגיר תוקנה הרכב נוסע פיקס אפילו בעל המוסך אמר לי שאני לא יחשוב למכור את הרכב הוא נוסע פצצה השאלה שלי אם כדאי לי להחליף משיקול של דלק בלבד

פורסם

יש לחבר שלי הונדה היבריד, אכן רעב חסכוני אם יודעים להכיר אותו

מה שהוא אמר לי האחזקה שלו מאוד יקרה

פורסם
יש לחבר שלי הונדה היבריד, אכן רעב חסכוני אם יודעים להכיר אותו

מה שהוא אמר לי האחזקה שלו מאוד יקרה

לפי מה שאני הבנתי החזקה של הרכב סבירה כמו לכל הונדה סיוויק

פורסם

אחרי תיקון יקר כמו שעשית לא הייתי עושה את ההחלפה.פשוט מיותר,אתה לא יודע למה אתה נכנס,אילו הוצאות צפויות לך (תחזוקת מע' הברידית,ביטוח ? ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי

בעיקרון אני לא הייתי מחליף, במיוחד לא אחרי ההשקעה שעשית, גם אם רכבך שמור (גם שלי עבר אותו מס' קילומרים)

אז תישאר איתו כי אתה לא תרוויח כלום מהמעבר - גם תצטרך כנראה להוסיף כסף על הרכב החדש.

היצרן של הונדה טוען ל-1 ליטר ל-14 ק"מ לדגם הזה, שלי עושה 1 ל-12 בממוצע, ההפרש לא כזה משמעותי,

הכל תלוי בסגנון הנהיגה שלך.

אם באמת חשובים לך שיקולי דלק, אז סוזוקי אלטו ידנית או טויוטה פריוס הן בחירות טובות.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
היי

בעיקרון אני לא הייתי מחליף, במיוחד לא אחרי ההשקעה שעשית, גם אם רכבך שמור (גם שלי עבר אותו מס' קילומרים)

אז תישאר איתו כי אתה לא תרוויח כלום מהמעבר - גם תצטרך כנראה להוסיף כסף על הרכב החדש.

היצרן של הונדה טוען ל-1 ליטר ל-14 ק"מ לדגם הזה, שלי עושה 1 ל-12 בממוצע, ההפרש לא כזה משמעותי,

הכל תלוי בסגנון הנהיגה שלך.

אם באמת חשובים לך שיקולי דלק, אז סוזוקי אלטו ידנית או טויוטה פריוס הן בחירות טובות.

באתר kml רשום בנסיעה משולבת 19.5 היצרן אומר 20 ומשהו בנוגע למערכת היברדית יש אחריות 8 שנים

מבדיקה עם בעלי הרכב הם עושים בממוצע 16-20 ללעטר

פורסם

במקומך לא הייתי מחליף, גם השקעת הרבה כסף כרגע, וגם הספיריט יותר מאובזרת. החיסכון די זניח פה (תלוי כמה ק"מ בחודש אתה עושה).

פורסם
מה זה להחליף ״על״?

הכוונה שלי היא למכור ולקנות להונדה יש לי גם אופציה של ראש בראש והוספה קטנה מצידי

פורסם
במקומך לא הייתי מחליף, גם השקעת הרבה כסף כרגע, וגם הספיריט יותר מאובזרת. החיסכון די זניח פה (תלוי כמה ק"מ בחודש אתה עושה).

אני יתחיל לנסוע בקרוב 25 ק"מ ביום קבוע לעבודה נטו

הספיריט מאובזרת בגלגל 17 וסן רוף הונדה בבקרת שיוט חימום בכסאות ככה שמבחינת אבזור זה זניח

פורסם
באתר kml רשום בנסיעה משולבת 19.5 היצרן אומר 20 ומשהו בנוגע למערכת היברדית יש אחריות 8 שנים

מבדיקה עם בעלי הרכב הם עושים בממוצע 16-20 ללעטר

אתר KML מבוסס על נתונים "מהשטח" שמולאו ע"י בעלי רכב, לא בדיוק חף מאינטרסים.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
אתר KML מבוסס על נתונים "מהשטח" שמולאו ע"י בעלי רכב, לא בדיוק חף מאינטרסים.

כן זה ברור לי בגלל זה צינתי בדיקה עם בעלי הרכב

• תוכן חדש...