Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יתחיל לנסוע בקרוב 25 ק"מ ביום קבוע לעבודה נטו

הספיריט מאובזרת בגלגל 17 וסן רוף הונדה בבקרת שיוט חימום בכסאות ככה שמבחינת אבזור זה זניח

אני אתן לך נתון אמיתי מהשטח -

כיום אני נוסע כ-30 ק"מ ביום, סה"כ 60 ק"מ הלוך-חזור רק לעבודה, יוצא לי כ-1000 ש"ח דלק בחודש,

עם כל הנסיעות גם מסביב.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
אני אתן לך נתון אמיתי מהשטח -

כיום אני נוסע כ-30 ק"מ ביום, סה"כ 60 ק"מ הלוך-חזור רק לעבודה, יוצא לי כ-1000 ש"ח דלק בחודש,

עם כל הנסיעות גם מסביב.

אז אתה נוסע 60 ק"מ ביום, 30 הלוך-30 חזור?

בינעירוני?

פורסם
אז אתה נוסע 60 ק"מ ביום, 30 הלוך-30 חזור?

בינעירוני?

נכון, זה רק לעבודה וחזרה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

לדעתי אין טעם להחליף

רק הטרטורים במכירה של הרכב וחיפוש אחר רכב שמור אחר(שסביר להניח שיהיה לך קשה למצוא משהו שישתווה לרכב שטיפלת בו ואתה מכיר אותו הכי טוב)לא שווים את זה.

בנוסף יש עוד השקעה על בדיקה ולפעמים גם יישור קו קטן -ומה שחסכת בדלק לא שווה את זה אם אתה נוסע כמות קילומטרים ממוצעת פחות או יותר.

אם אתה נוסע המון עם הרכב ומתכנן להחזיק אותו לכמה שנים טובות זה כבר שיקול אחר...

פורסם
לדעתי אין טעם להחליף

רק הטרטורים במכירה של הרכב וחיפוש אחר רכב שמור אחר(שסביר להניח שיהיה לך קשה למצוא משהו שישתווה לרכב שטיפלת בו ואתה מכיר אותו הכי טוב)לא שווים את זה.

בנוסף יש עוד השקעה על בדיקה ולפעמים גם יישור קו קטן -ומה שחסכת בדלק לא שווה את זה אם אתה נוסע כמות קילומטרים ממוצעת פחות או יותר.

אם אתה נוסע המון עם הרכב ומתכנן להחזיק אותו לכמה שנים טובות זה כבר שיקול אחר...

כן נראה מצאתי איזה משהו שמור שהוא רוצה החלפה ראש בראש אבל הוא רוצה שאני יוסיף לו אני לא רואה מקום להוסיף יותר מדיי כי הדגם של הרכב שלי ובטח במצב שלו נמכר מחירון והונדה השוק שלה על הפנים אני מוכן ככה להרגשה הטובה להוסיף 2000 ש"ח עם הבדיקה יוצאת טובה של הרכב האמת שהוא נראה טוב ושמור עם 80 ק"מ נראה אני עדיין חושב על זה פשוט האישה מאוהבת במאזדה חח :)

פורסם
כן נראה מצאתי איזה משהו שמור שהוא רוצה החלפה ראש בראש אבל הוא רוצה שאני יוסיף לו אני לא רואה מקום להוסיף יותר מדיי כי הדגם של הרכב שלי ובטח במצב שלו נמכר מחירון והונדה השוק שלה על הפנים אני מוכן ככה להרגשה הטובה להוסיף 2000 ש"ח עם הבדיקה יוצאת טובה של הרכב האמת שהוא נראה טוב ושמור עם 80 ק"מ נראה אני עדיין חושב על זה פשוט האישה מאוהבת במאזדה חח :)

תעשה את החישוב שלך אם ההחלפה משתלמת לך מבחינה כלכלית פחות או יותר -פרסם את הרכב שלך ביד 2 ותראה כמה אנשים מוכנים לשלם לך עליו ותראה כמה הונדות עם הנתונים שאתה רוצה ותראה מה המחיר שאתה יכול להשיג אחת שמורה.

מנגד,קח בחשבון שאתה חוסך לך בעסקה זו לחפש קונה למאזדה ולחפש הונדה מחליפה(וסביר להניח שתהיה תקופה קצרה ללא רכב).

אם תחליט שהעסקה משתלמת לך,תנסו להגיע לפשרה שתרצה את שניכם ואז, גם אם תפסיד אלף-אלפיים אבל תחסוך לעצמך זמן והרבה כאב ראש-לדעתי זה שווה את זה.

במידה ותחליט בסוף ללכת על ההחלפה או תחליט לרכוש אחת ללא החלפה-שיהיה המון בהצלחה.:)

• תוכן חדש...