Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה מישהו יודעה איך עובד הסוויצ' במפתחות שיש בהם אמובולייזר?

מה שקרה זה שאתמול נסעתי ברכב הנעתי כמה פעמים לנסיעות קצרות.

הרגשתי קצת התנגדות מוזרה בסוויצ', והיום לא הצלחתי להניעה בכלל מה שאני עושה מכניס את המפתח מסובב למצב שכל

המנורות נדלקות מחכה חצי שניה שהכל נכבה מנסה לסובב את המפתח וזה כאילו המפתח נעול ואיאפשר להגיעה למצב של

הנעה.

ברגע שאני לא עוצר בזמן סיבוב המפתח אז המפתח עושה את כל המהלך עד הסוף אבל הרכב לא מניעה.

(הרכב נקנה רק אתמול כך שאני לא יודע איך זה אמור להיות הבעלים הקודמים אומר שלו צריך לחכות אלה ישר להניעה בסיבוב אחת חלק)

חבר טוב שיש לו מולטיפלה הסביר לי שחייבים לעצור לרגע עד שהנורות נכבות ואז להמשיך בסיבוב. ואם לא עוצרים אלה עושים את כל הסיבוב אז בסוויץ לא מגיב.

יכול להיות זה אמבולייזר שחוק במפתח ולכן בסוויץ לא מזהה וננעל?

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

אין קשר לשום אמובלייזר אלא אם המפתח מיסתובב להנעה אבל אין תגובה וזה לא מה שאתה מתאר, אתה מתאר שפשוט אחרי מצב הדלקת הסוויץ' המפתח פשוט ניתקע. לפני ההנעה מומלץ מאוד לחכות כ 3 שניות כדי שמשאבת ההזרקה תיכנס לפעולה ותיבנה לחץ במערכת. גם לי יש פיאט ולא ידוע שהסוויץ' ניתקע. האם מאז שקנית אותו לא הצלחת בכלל להניע או שלפעמים כן מניע?

פורסם

טוב אז בינתיים הרכב הניעה מה שקורה אני עושה חצי סיבוב עד למצב שבו נדלקת התצוגה לאחר שכמנה מהמנורות נכבות אני רוצה להמשיך את התנואה ולא יכול כי זה תקועה.

הפעם באתי ונסיתי לעשות את כל בלי לעצור באמצע והרכב הניעה.

יכול להיות בעיה מכנית בסוויץ עצמו בתחילת השבוע אני אקבל את המפתח השני ואז אבדוק שוב.

אני יודע שעדיף לחכות לפעולה של המשאבה.

מה קורה אם אני לא מחכה זה יכול לעשות נזק?

:roll:

בכל מקרה אפשר לבטל את האימבולייזר?

פורסם

הסוויץ שלך תקול ובקרוב הבעיה תחמיר ולא תוכל להתניע.

ברכב הזה קיימת הגנה שניתן לסובב את המפתח רק פעם אחת למצב של סטרטר כדי למנוע מצב של ניסיון סטרטר בזמן שהמנוע מונע, עד לסגירה ופתיחה מחדש של הסוויץ.

אצלך המנגנון הזה בסוויץ שחוק וגם במצב תקין אתה לא יכול לסובב את המפתח.

פנה בהקדם למנעולן לתיקון הסוויץ, יבוא היום שתיתקע עם הרכב ולא תוכל לסובב את הסוויץ.

פורסם
הסוויץ שלך תקול ובקרוב הבעיה תחמיר ולא תוכל להתניע.

ברכב הזה קיימת הגנה שניתן לסובב את המפתח רק פעם אחת למצב של סטרטר כדי למנוע מצב של ניסיון סטרטר בזמן שהמנוע מונע, עד לסגירה ופתיחה מחדש של הסוויץ.

אצלך המנגנון הזה בסוויץ שחוק וגם במצב תקין אתה לא יכול לסובב את המפתח.

פנה בהקדם למנעולן לתיקון הסוויץ, יבוא היום שתיתקע עם הרכב ולא תוכל לסובב את הסוויץ.

נשמע הגיוני מאוד תודה רבה.

יש אפשרות שמנעולן יתקן את זה או שמחליפים את הסוויץ?

התקלה היא חשמלית או מכנית?

כמה צריך לעלות כזה תיקון?

פורסם

התקלה היא מכאנית, מנועלן טוב יפרק את הסוויץ לגורמים וישפץ אותו.

במקרה הגרוע ביותר ניתן לרכוש סוויץ מפירוקיה והמנעולן יתאים את הסוויץ למפתחות שלך (משום שבמפתח ישנו צ'יפ ששייך לאימובילייזר).

פורסם
התקלה היא מכאנית, מנועלן טוב יפרק את הסוויץ לגורמים וישפץ אותו.

במקרה הגרוע ביותר ניתן לרכוש סוויץ מפירוקיה והמנעולן יתאים את הסוויץ למפתחות שלך (משום שבמפתח ישנו צ'יפ ששייך לאימובילייזר).

תודה על העזרה. מקווה כבר בתחילת השבוע לגשת למנועלן ולפתור את הבעיה.

פורסם

טוב אז זה בסוף לא הסוויץ הבעיה כנירא באמובולייזר אין לי עדיין את המפתח השני.

אני צריך יעןץ איפה אפשר לטפל בבעיה?

ללכת למוסך של פיאט או לפנות לחשמלאי?

שאלה נוספת האם שכפול מפתח יעזור? או לחילופין אפשרי לבטל את האמיבולזר בכלל?

תודה מראש.

• תוכן חדש...