Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח מהמזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה החלפתי פילטר מזגן

אין נזילות הכל תקין מקרר מצויין וניסיתי את כל סוגי המוצרים

נגד ריחות מזגן וזרקתי את הכסף לפח לא עוזר כלום

בהדלקה של המזגן בדקה הראשונה ריח בלתי נסבל ממש

אחרי דקה עובר הריח לגמרי מה ניתן לעשות מיואש כבר

פורסם

אני תמיד אבל תמיד מפעיל חימום אחרי המזגן ל2 דקות ליבש את הלחות

ואני אף פעם לא מפעיל סירקולציה פנימית מה נותר לעשות?

פורסם

ניקוי מאייד

ריח נוצר מעובש שנוצר מלחות ולכלוך, כל זה נתקע במאייד שיושב אחרי הפן ולפני פתח המיזוג.

הכי טוב זה ניקוי מקצועי, פירוק של המאייד (שכולל ריקון גז) מהרכב, ניקוי יסודי בחוץ עם לחץ מים וחומרי חיטוי וחיבור מחדש (אשר כולל ואקום + מילוי גז), כל זה בדר"כ נורא יקר.

הפתרון היותר זול (אם כי פחות אפקטיבי) זה לקנות ספריי דגריזר מיוחד למיזוג (נהפך לקצף ואמור לפרק לכלוך), לפרק את הפן ודרכו להשפריץ לתוך המאייד ולקוות שזה יצליח לעשות משהו.

לאחר השימוש בספריי כדאי לשטוף במים (ספריי מים) ולשים על חימום במהירות גבוהה ל-15-20 דקות כדי שהכל יתיייבש.

פורסם

ניסיתי מה שאמרת את האפשרות השניה הראשונה

לא מוצא מישהו באזור נהריה והאזור שיש לו ציוד לזה

ומה המחיר של זה והאם יש תכשיר אולי שלא ניסיתי שנחשב ליותר מועיל תמליצו

שווה אולי לא מכיר

פורסם

איזה ציוד צריך לזה?

מברגים בוקסות וציוד וואקום שלכל מזגניסט צריך להיות ?

הבעיה היא שבדר"כ הפירוק מצריך פירוק של כל הדשבורד, ומנסיון, זה לוקח הרבה זמן גם לפרק וגם להרכיב.

לשם ההשוואה על התזת דגריזר רצו ממני 350 שקל, שלא לדבר על פירוק יסודי שהוא מאות שקלים.

אם יש לך חוש טכני אתה יכול ל "חסוך" את עלויות ההתעסקות עם הדשבורד ולפרק לבד.

פורסם

בשלב ראשון השג את החומר הנ"ל, אל תפרק דבר, וודא שמתג סירקולציה במצב OFF ואוויר "טרי" נכנס מבחוץ, התז מבחוץ דרך מקום כניסת האוויר החיצוני כאשר ה FAN מופעל על מקסימום.

חזור על הפעולה כמה פעמים.

אף כמה ימים.

ברוב המקרים הדבר מסתדר.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לי יש אותה בעיה בדיוק. אתמול בדקתי במוסך שלי ופירוק הדשבורד והניקוי יעלו לי בהשבתת הרכב ליומיים ותשלום של 1,500 ש''ח.

למעשה, בחו''ל יש שירות לבעיה הזו וללא פירוק עם מוצר של ליקווי מולי, גרמניה.

מצרף קישור הדגמה.

יש למישהו מושג אם יש כאן שירות שכזה או אפשרות בכלל לקנות את המוצרים ולעשות את הטיפול לבד (להערכתי משתמשים כאן, כנראה, בקומפרסור).

פורסם

הייתי אצל 2 מזגניסטים אמרו אין מה לעשות

ולא רוצים לפרק הקטע שזה רק דקה ראשונה הריח

וניסיתי כל תכשיר אפשרי האם יש תכשיר פלא שידוע לכם?

פורסם

זוהר הלינק שנתת לא עובד, זה הלינק המתוקן:

אין מנוס מלפרק את כל היחידה הפנימית של המזגן ולנקות כמו שצריך, לפעמים אפילו בתוך הבית פלסטיק עצמו עם הזמן מתאספים כל הנבגים לפני צינור ניקוז ואליהן כמעט ואי אפשר להגיע חוץ מפירוק.

אתה בדקת את ניקוז מים של היחידה הפנימית? יכול להיות שהניקוז סתום ולא מאפשר לנקז את כל הנוזלים שיוצאים מהיחידה הפנימית כמו שצריך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש ספריי שראיתי בחנות חלקי חילוף,שמנטרל בקטריות והוא מבושם ונותן ריח טוב,לי היה ריח קצת לא נעים מהמזגן לא משהו רציני בכלל וזה עזר,שווה לנסות.

הוא עולה משהו כמו 10 ש"ח אני יעלה תמונה יותר מאוחר של המוצר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ניקוז יש כי אין רטיבות בשטיח וגם יש מים מתחת לרכב

אם פתוח לחלוטין אני לא יודע אבל המזגן מקרר יופי רק הבעיה הריח בדקה ראשונה

פורסם
זוהר הלינק שנתת לא עובד, זה הלינק המתוקן:

אין מנוס מלפרק את כל היחידה הפנימית של המזגן ולנקות כמו שצריך, לפעמים אפילו בתוך הבית פלסטיק עצמו עם הזמן מתאספים כל הנבגים לפני צינור ניקוז ואליהן כמעט ואי אפשר להגיע חוץ מפירוק.

אתה בדקת את ניקוז מים של היחידה הפנימית? יכול להיות שהניקוז סתום ולא מאפשר לנקז את כל הנוזלים שיוצאים מהיחידה הפנימית כמו שצריך.

היי

בנושא זה יש כמה מוצרים כמו שכתבו כאן גם לנו יש את הספריי קצף ועוד.

אבל הכי יעיל זה חומר שמוזרק עי מכשיר שעובד כ 20 דק'

ובדרך כלל פותר את הבעיה.

יש לנו הרבה לקוחות שעובדים עם זה.

בדרך כלל מוסכים מורשים. שפותרים בעיות.

אפ תרצה שאפנה אותך לאחד מהם נשמח מאוד.

בברכה.

• תוכן חדש...