Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני פונה אל המומחים פה מתוך ייאוש.

רכשתי לפני שלושה חודשים רנו קנגו 2005. (יד שלישית)

מפה לשם הסתבר כי כל הרכב קומבינות וכבר הגיע עם בעיות הזנחה שנפלו על המשמרת שלי.

בכל מקרה הסיפור הוא כזה:

באחת הנסיעות שלי הרכב התחמם וכתוצאה מכך ונשרף בלוק מנוע. (אגב באותה נסיעה המד הראה 90 מעלות כל הזמן )

החלפתי בלוק מנוע (מייבוא) וראש המנוע הסתבר כתקין ועבר חריטה בשביל להתאימו לבלוק.

על הדרך הולחפה משאבת מים, טיימינג וקלאץ'. היום לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן לאחר הטיפול הגדול שנמשך למעלה מ 3 שבועות ואין מילים האוטו נוסע מצוין אבל .. ב 120 קמ"ש מתחמם שוב. החום עובר את ה 100 מעלות והאמת שלא המשכתי הלאה כדי לבדוק לאן זה עלול להגיע. עצרתי בצד והתקשרתי למכונאי. המכונאי אמר לי לבדוק אם יוצא אוויר חם מהמאוורר תוך כדי עמידה בצד עם רכב מותנע - ואכן יצא אוויר חם. הוא מאשים את הרדיאטור בזה שהוא לא עושה את העבודה כראוי אפילו שיוצא אוויר חם.

אשמח לשמוע את דעתכם על המקרה אני כבר לא יודע מאיזה כיוון לגשת לבעיה הזו ... תודה

פורסם

הסיבות לכך יכולות להיות:

1) רדיאטור סתום.

2) תרמוסטט לא נפתח על הסוף (ניפתח חלקית).

3)חוסר בנוזל קירור.

ויש עוד הרבה דברים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

בנסיעה במהירות 120 קמ"ש המנוע מתקרר על ידי האוויר שזורם דרך הרדיאטור ואין למאוורר שום משמעות.

נשמע באמת כמו רדיאטור סתום.

פורסם

המאוורר נושף לכיוון המנוע כמובן .

ז"א שהבעיה כרגע לא יכולה להיות בשום מקור אחר אלא רדיאטור סתום ?

פורסם
המאוורר נושף לכיוון המנוע כמובן .

ז"א שהבעיה כרגע לא יכולה להיות בשום מקור אחר אלא רדיאטור סתום ?

אם לא ידוע לך מה מצבו הפנימי של הרדיאטור הוא כרגע האשם המרכזי בהתאם לסיטואצייה אותה אתה מתאר. במיוחד אם הוא נסע על מיי ברז במהלך חייו.

פורסם

תוכל לבדוק את המצב באופן פשוט.

נסה להשיג רדיאטור במצב טוב מפירוק. היום מרכיבים אותם על הרכב בפירוקיות במחירים זולים. דאג להביא איתך נוזל קירור מתאים ולא מי ברז או כל פטל ירוק אחר. אם הבעיה נפתרה זה הרדיאטור...

לא הייתי ממליץ על חומרי ניקוי לרדיאטור שמוכרים מאחר והחומרים הללו יעכלו גם את מעברי המים.

פורסם

קנה ראדיאטור תחליפי חדש ואל תיגע בכאלה מפירוקיות,

לך תדע מה מצב הרדיאטור (חורים חלודה ואבנית) כתוצאה מישיבה ממושכת במגרש.

שי.

פורסם
אפשר גם לבצע ניקוי לרדיאטור הקיים במידה והוא לא נוזל. ניקוי שכזה יעלה סביב ה 300 שח כך שחבל לזרוק כרגע את הכסף על רדיאטור חדש.

פורסם כאן לפני כחודש ניקוי רדיאטור שביצע liranantebi ברנו קליאו שלו, תוכל לעיין באשכול, סביר שהעקרונות דומים ותוכל לבצע לבדך.

• תוכן חדש...