Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מדובר בבדיחה וליצנות של מכשירי תנועה. מה זה צריך להיות? אני הייתי שוקל לא לוקח את הרכב מהסוכנות כלל.

לחלונות חשמל אחוריים צריכים להיות מתגים במקום נגיש, כדי שהנוסעים מאחור יוכלו לפתוח ולסגור את החלונות. בנוסף, עוד שני כפתורים צריכים להיות מלפנים כדי שלנהג תהיה שליטה על הנעשה מאחור. במכוניות בהן העסק מגיע מקורי יש גם כפתור נעילת חלונות אחוריים.

הייתי משאיר את הכפתורים שהותקנו מלפנים ודורש במקביל התקנת כפתורים אחוריים בנוסף ללא עלות - אחרת הייתי נפגש איתם בכל אמצעי תקשורת אפשרי.

פורסם
איך סוגרים את החורים של המתגים מקדימה ? במקרה ויעבירו אותם לאחור.

לא מעבירים אותם לאחור. גם לנהג חייב שיהיה שליטה על תפעול החלונות האחוריים. יש להוסיף שני מתגים מאחור, אחד לכל חלון, באופן שהיושבים מאחור, יכולים לתפעל את החלונות מבלי להפריע לנהג ומבלי להזדקק לאילו פעולות אקרובטיקה על מנת להגיע אל המתגים ולתפעלם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דבר ראשון, תודה על התגובות.

הסוכנות שקניתי ממנה את הרכב זו סוכנות של סוזוקי בלב המפרץ, ולא ממש הבנתי מי המתקין שהם עובדים איתו, אבל מבחינתי זה לא רלוונטי כי אני נתתי את הכסך שלי לסוכנות.

כאמור, הכוונה לא שהם יעבירו את המתגים הקיימים אחורה אלא שישימו מתגים נוספים בדלתות.

זה לא שאי אפשר לשים מתגים מאחורה, זה פשוט דורש עוד עבודה ועוד "חומרים" (כמה חוטים ועוד שני מתגים. 50 ש"ח ביחד?)

בסוכנות לא שאלו אותי ולא אמרו לי שזה מה שהם מתקינים. בוודאי שלא הייתי מסכים לכזה דבר.

אבל הבנתי שזה לא רק הם: בררתי במוסך חשמל בטבריה (מוסך "פיוז", בד"כ הם יודעים מה הם עושים כשזה מגיע לחשמל ברכב) כמה תעלה לי התקנה אצלהם אמרו לי 500~600 ש"ח, שזה יותר ממה שבסוכנות הסכימו לתת לי, הבעיה שאני לא רוצה לשלם עוד כסף לסוכנות. בנוסף הבחור שם אמר לי שזה לא פעם ראשונה שהוא רואה כזה דבר, ויש עוד סוכנויות שמתקינות חלונות בכזו צורה, אבל הסכים איתי שזה מטומטם.

עדין לא קיבלתי תשובה ממכשירי תנועה. אני רוצה לתת להם עוד שבוע לפני שאני ממשיך הלאה- למי כדאי לפנות עם זה לדעתכם? יש איזה מייל ישיר של מנהל השרות שלהם או מישהו אחר בהנהלה? אני לא רוצה לשרוף על זה יותר מידי זמן בטלפונים וחיפושים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון למען הסדר הטוב:

אחרי כמה פעמים שדיברתי עם הסוכנות, הם שיכנעו את המתקינים (רדיו ליין או משהו כזה) שיעשו לי את ההתקנה של המתגים לחלונות בדלתות האחוריות במחיר "עלות" של 300 ש"ח. התוספת שהייתי צריך לשלם אם הייתי מבקש את הכפתורים במעמד הקניה (ביחד עם ההתקנה הראשונה) הייתה צריכה להיות כנראה 250 ש"ח.

היום עשו לי את ההתקנה, לקח שעה לשתי הדלתות ועשו עבודה סבירה לפי דעתי (בחור ממוצא רוסי, יחסית מבוגר, עובד זריז ובצורה נקיה. התרשמתי לטובה)

פורסם

אפשר תמונות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

של ההתקנה החדשה,

מה הם עושים עם הכפתורים הקודמים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא היו כפתורים קודמים. הם הורידו את הידיות של המנגנון הידני ושמו מעין פקקים. עכשו הם הורידו את הפקקים ושמו קופסא (בגודל של קופסאת גפרורים) עם כפתור פתיחה\ סגירה

• תוכן חדש...