Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול לקחתי את הרכב החדש שלי מהסוכנות (סוזוקי סוויפט ידני) ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתקשר לצעוק על הסוכנות:

1. ביקשתי התקנה של חלונות חשמליים מאחור - הבעיה: חוץ מהפקקים המכוערים ששמו לי במקום הידיות, הכפתורים היחידים ששמו לפתיחת החלונות האחוריים הם ליד ההנד ברייק, מה שאומר שמי שיושב מאחורה לא יכול לפתוח את החלונות!

זה מקובל שמתקינים את הכפתורים בצורה הזו או שהיו צריכים לשים גם כפתורים בדלתות האחוריות?

2. הכפתורים של הפעלת החלונות האחוריים הותקנו הפוך. כפתור עליון מוריד את החלון, כפתור תחתון מעלה.

3. מרים השמשות עובד רק בלחיצה השלישית על הכפתור נעילה.

השאלות שלי זה האים הדברים האלה מקובלים? האים אני צריך לבקש שיתקנו את ההתקנות? שיהפכו את הכפתורים ויתקינו כפתורים נוספים בדלתות?

מסקנה שלי מכל הסיפור הזה - אל תתקינו שום דבר בסוכנות! שילמתי 340 ש"ח (לפני מע"מ) על מנורת מפה. רצו להתקין לי פא$% פנס שעולה לא יותר מ20 ש"ח באיביי. שילמתי איזה 400 ש"ח על משענת יד קיבלתי קופסאת פלסטיק זולה. עוד איזה 300 ומשהו ש"ח עלו לי 4 פלסטיקים מחו$$% שהם קרוא להם "ניקל לידיות"

תודה לעוזרים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תפתח את התקנון ותקרא מה הם אומרים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מצער לשמוע.תנסה לצעוק אין מה להפסיד,זאת בדיוק הסיבה שאני תמיד מייעץ לא להתפתות ל"צ'ופרים" שסיכן המכירות נותן,עדיף תמיד הנחה במחיר הקנייה והתקנות,רק אצל בעלי מקצוע מומלצים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
תפתח את התקנון ותקרא מה הם אומרים.

אני לא מכיר שיש פרק שמתייחס להתקנות התוספות... האחריות שראיתי מתייחסת רק לרכב עצמו.

מישהו מכיר אולי מה אמור להיות או מה מקובל?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז קצת צעקתי עליהם, ובסוכנות טוענים שזה מה שיש, ויעלה לי עוד 500 ש"ח לשים כפתורים נוספים בדלתות.

שלחתי מייל עם מכתב תלונה ליבואן בשבוע שעבר (שישי) אבל עדין לא קיבלתי תשובה. מה הסיכוי שיתייחסו אלי בכלל?

פורסם

אחח הטימטום במיקום הכפתורים :shock: ,לפחות אין בעיה להפוך אותם.

בהתחלה לא הוצע לך לשים את הכפתורים בדלתות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא. הסעיף נקרא "חלונות אחוריים חשמליים", ואני אפילו לא העלתי על דעתי שהכפתורים יותקנו רק מקדימה.

פורסם
לא. הסעיף נקרא "חלונות אחוריים חשמליים", ואני אפילו לא העלתי על דעתי שהכפתורים יותקנו רק מקדימה.

אתה צודק. אף בר דעת לא היה חושב שונה ממך. לדעתי לכל הפחות.

אין לי צל של ספק שאם הזמנת התקנה שתהפוך את החלונות האחוריים לחשמלים, לא התכוונת לכך שהיושבים אחורנית לא יוכלו להגיע אל מתגי ההפעלה של החלונות האחורים ובכך בעצם נמנעת מהם האפשרות להשתמש בחלונות, מה גם שהדבר עלול להתברר במצבים מסויימים כמסוכן ולא בטיחותי ליושבים מאחור, כל אחד בצד של החלון שלו.

לדעתי, אין מקום להתקנה אשר אינה מאפשרת ליושבים מאחור להשתמש בחלונות החשמל באופן סביר, וכרגע זה ממש לא קורה.

ויותר מכך, כאחד שעסק בהתקנות כ 20 שנים, מעולם לא התקנתי התקנה שכזו שאינה מאפשרת ליושבים מאחור להפעיל את חלונות החשמל בעצמם .

ועוד, אם לטענת המתקינים (או אלה שקיבלו ממך את ההזמנה לביצוע העבודה) לא ניתן להתקין מפסקים מאחור (מה שבספק) היה עליהם (לעניות דעתי) להודיע לך על הדבר מראש וליתן לך אפשרות להחליט אם אתה רוצה שיתקינו לך את ההתקנה הנ,ל באופן שהתקינו, או לרדת מהרעיון של ההתקנה אצלם, ולחילופין, לבדוק אופציות אחרות ו/או מתקינים מורשים (משרד התחבורה) אחרים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בזיון כזה לא ראיתי אף פעם, פשוט אין גבול לטמטום.

תפנה לYNET ולכל מי שרק אפשר בשביל לפרסם את הבדיחה הזאת.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

תשמע, אין ספק שהתרשלו כאן בעבודה.

זאת בדיחה וביזיון לכל הדעות.

אני הייתי מבקש את כספי בחזרה או שיעשו את העבודה כמו שצריך.

הייתי שמח גם אם היית מפרסם את שם הסוכנות ממנה קנית ואת המתקין שהם עובדים איתו.

• תוכן חדש...