Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נניח שלא היתי חוצה את קו ההפרדה , יש דרך לפנות שמאלה מבלי להיות משמאל לקו ההפרדה ?

למעשה כל מי שפונה שמאלה הוא עבריין.

לא במקרה של הצומת הנל,מכיוון שהנתיב משמאלך הוא לתנועה בנתיב הנגדי,זאת הסיבה שבסמל הסעיף5440 יש שתי אופציות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לשאלה,אני בבעיה דומה

האם הסימון החדש הכפול מחליף את הסימון הבודד והופך אותו ללא רלוונטי?

פורסם
לא במקרה של הצומת הנל,מכיוון שהנתיב משמאלך הוא לתנועה בנתיב הנגדי,זאת הסיבה שבסמל הסעיף5440 יש שתי אופציות.

אם הרכב האדום פונה שמאלה זו חציה

white.JPG

פורסם
תמרור 803 מתאר קו הפרדה רצוף כפול. הקו הבודד, השולט בכבישי הארץ, נעלם מלוח התמרורים. האם הקו הבודד אבד את תוקפו?

הקו הבודד בתוקף, עפ"י הוראת המעבר. ("תמרור שהוצב, סומן ונקבע על פי ההודעה לפני יום התחילה יראוהו כאילו הוצב, סומן ונקבע לפי הודעה זו ותהיה לו המשמעות שיש לתמרור בעל צורה זהה או הדומה ביותר בלוח התמרורים").

ובהמשך לסימון 803, סעיף ז':

"אין לסמן סימון זה בין שני נתיבים באותו כוון נסיעה, כיוון שעל פי פירושו בטור 3 של לוח התמרורים, על הנהג להיות בצידו הימני בלבד.לצורך הבלטה והפרדה בין נתיבים בתנועות שונות ניתן לסמן סימון 808."

כלומר קטע כביש שלפני הצומת למעשה היה צריך להיראות כך:

808.jpg

פורסם

בדיוק על זה עושים מתנדבי מבשרת דו"חות בשרשרת על גשר הראל. למי שעומד באמצע וממשיך ישר במקום לפנות שמאלה לפי החץ.

פורסם

לדעתי עדיף קודם לפנות ישירות ליחידת התנועה (מרחב דן), דרך המכתב או להגיע לתחנה (פניות נהגים/קצין תנועה) ולבקש ביטול של הדוח עקב סימון לא תקין בכביש, בצירוף התמונות שצילמת.

אם תיענה בשלילה, ניתן לפנות למפנ"א או להישפט.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

זוכרים אותי?

היום התקבלה תשובה ממחלקת פניות נהגים. התשובה שלילית

"מאחר שלא התקיימו עילות הביטול המפורטות בחוק ומדובר בדוח חוקי. גרסתך שונה מגרסת השוטר רושם הדוח. מדובר במחלוקת שדינה יהיה להתברר בבית משפט ככל שתחפוץ להישפט בגין דוח זה."

אציין שבנוסף להסברים שנתתם לי פה מדוע הדוח והסימון על הכביש לא תקין, גם צירפתי למכתב הפנייה אישור מעיריית רמת גן עם מפת הכביש כפי שהיא צריכה להיות + אישור חתום ממשרד התחבורה על כך.

ואם לא זה - גם עיריית רמת גן תיקנה את הסימון והפכה אותו למקווקוו אחרי שפניתי אליהם.

מה אני עושה עכשיו? ניגש למשפט? צריך עו"ד? מה להכין איתי?

תמונה.jpg

פורסם

ניגש למשפט, מציג בפני שופט את הנימוקים שלך+הוכחות (צילומים, מסמכים מגורמים רלוונטיים וכדומה), ומקווה שהשופט יאמין לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

העלה את המסמך שקיבלת מהעירייה. אם נוסחו דומה למה שציינת הרי שהתיקון מוכחי כי העיריה מודה בסימון לא חוקי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתגובת העירייה כמו שהוא רשם אותה אין בכלל התייחסות לסימון, זו הודעה דיי גנרית וסתמית.

זו תוספת שלו שהעירייה שינתה לאחר מכן את הסימון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אלה המסמכים מהערייה אותם צירפתי למפנ"א.

המפה היא המפה העדכנית ביותר של איך שהכביש אמור להיות מסומן + אישור המפקח על התעבורה (אומנם מ2004, אך זה האחרון והכי עדכני).

תמונה 1.jpg

תמונה 2.JPG

• תוכן חדש...