Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זו המפה מ-2004 ואין יותר עדכנית הרי שהעבריין היא העיריה שסימנה סימון שלא לפי אישור ועדת התמרורים, ולא אתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי היום את ההזמנה למשפט (בסוף ינואר), במכתב הזמנה יש חלק אותו ניתן לגזור ולשלוח לבית המשפט,

החלק נקרא "טיעון לעונש", בו אני:

1. מודה בעובדות הכתובת באישום

2. מבקש מביה"ש להקל בעונש מהסיבות אותן אני אמור לפרט

האם אני חייב לשלוח חלק זה?

במידה ולא, האם רצוי?

פורסם

החלק הזה משמש אך ורק אם אתה לא מעוניין לכפור באשמה ולא רוצה להגיע לבית המשפט לטעון את טענותיך.

אתה פשוט מודה בכך שעברת את העבירה ומבקש מבית המשפט לגזור את דינך בהעדרך.

אם אתה לא מודה ורוצה לנהל הוכחות, אתה צריך להופיע בבית המשפט.

פורסם

אל תקל על בית המשפט ותוותר על זכותך להיות נוכח במשפט , יש לזה השפעה מאוד מכרעת על החלטת השופט/ת .

לכל מקרה לפני כניסה למשפט אתה נכנס לשיחה עם התביעה , אל תיתן להם להשפיע עליך.

מהקריאה של הפוסטים האחרונים שלך באשכול הנ"ל , עושה רשום שאתה מספיק נבון ועושה עבודה טובה , חבל על הכסף לעורך דין .

בכל מקרה , יש זמן עד ינואר , מה שחשוב שתתעד את כל מה שאתה יודע ותעשה גיבוי לדברים , שלא תגיע "קר" למשפט .

בהצלחה.

פורסם
יש הרבה מקרים בכבישים מהירים שיש 2 נתיבים לאותו כיוון - נתיב אחד נתיב השתלבות לכביש המהיר (עלייה ממחלף) ונתיב השמאלי יותר נתיב התנועה העיקרי. בניהם מפריד קו לבן. אין זה אומר שמי שנוסע משמאל לקו הלבן הוא עבריין.

שלום לך

אתה טועה ומטעה,קו לבן רצוף כמו שהצגת בתמונה זו עבירה,קנס 500 ו-6 נקודות

• תוכן חדש...