Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אם נניח שאכן מדובר בקו לבן

צריך שיהיה לפניו קו מקו קו מצטמצם לפי נוסחה מסויימת המופיע בהוראות להצבת תמרורים

לפי הצילום אני לא רואה שיש קו מצטמצם

פורסם

הקנס בלי נקודות? אם כן שלם ושכח.

תחשוב כמה כסף תאבד על יום עבודה בשביל להתייצב בבית המשפט ולך תדע עוד אם תזכה.

אתה מוזמן לראות אשכול שלי שבו קיבלתי עבירה על אי עצירה בתמרור עצור.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

6 נקודות.

אין לי מה לגשת למשפט כי מבחינת החוק היבש זו טעות שלי.

אבדוק ביום ראשון עם ועדת התמרור של העיר את מה שאיל כתב כאן.

פורסם

יגאל - אתה מוזמן לנהוג באירופה, שממנה שואבות תקנות התעבורה הישראליות. שם למצא סימון דומה בכל צומת - והכוונה היא בדיוק כדי למנוע את ה"בלבול" שציין שי. היה בריא מאוד אם גם בארץ היו מאמצים את השיטה, וגם את האכיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מכיר את שי ולא מכיר את החוק באירופה.

בישראל יש לוח תמרורים ויש הוראות להצבת תמרורים

וכתוב במפורש מה משמעות התמרור ואף מצויין בפרוש שאין להציב תמרור כזה כשיש יותר מנתיב אחד בכיוון הנסיעה , כמו כן מצויינת נוסחת הצימצום של הקוים כדי שהנהגים לא ימצאו עצמם בהפתעה מול פס לבן רצוף.

למיטב הבנתי הסימון אינו נכון , ולדעתי גם לא צריך לבדוק ברשות המקומית שום דבר

פשוט לשלוח בקשה לביטול הדוח מהטעמים שציינתי.

פורסם

בישראל יש לוח תמרורים ויש הוראות להצבת תמרורים

וכתוב במפורש מה משמעות התמרור ואף מצויין בפרוש שאין להציב תמרור כזה כשיש יותר מנתיב אחד בכיוון הנסיעה , כמו כן מצויינת נוסחת הצימצום של הקוים כדי שהנהגים לא ימצאו עצמם בהפתעה מול פס לבן רצוף.

האם יש לך סימוכין לטענה זו? אם כן, פותח השרשור וכולנו נשמח לראות.

פורסם
האם יש לך סימוכין לטענה זו? אם כן, פותח השרשור וכולנו נשמח לראות.

אתה צריך סימוכין לכך שלנהוג בצד שמאל של קו לבן רצוף זו עבירה גם אם עברת לשמאל כשהיה עוד קו מקוקו ?

או שאתה צריך שאני אחפש בשבילך את לוח התמרורים והוראות להצבת התמרור ?

פורסם

הסימון שנמצא במקום הוא בכלל 810 ואין שום קשר לקו הפרדה רצוף (803)- שתפקידו להפריד תנועות בכיוונים הפוכים.

(*) קו הפרדה רצוף כפול יהיה בין נתיבים בתנועות הפוכות ולא יהיה בין נתיבים בתנועות לאותו כוון לצורך הדגשה כלשהי.

810: קו עצירה - קו לבן לרוחב הנתיב. מקום עצירת הרכב או בעל החיים, לפני הקו וסמוך לו, כאשר יש חובת עצירה.

810.jpg

ציטוט מתוך הנחיות לסימון, סעיף ט':

"קוי הפרדה רצופים (803) יש לסמן בהתאם רק משמאל לקו העצירה, כאשר הנתיב שמשמאל מיועד לנסיעה בכיוון ההפוך.

אחרת, אין לסמן קוי הפרדה רצופים, כדי שלא לאלץ את הנהגים לנסוע משמאלם, שהוא עבירה על הוראות סימון 803."

במקרה של פותח השרשור והצילום, הנתיב שמשמאל לקו ההפרדה אינו מיועד לנסיעה בכיוון ההפוך, אלא באותו כיוון נסיעה.

מסכים עם יגאל, הסימון לא תקין וכמובן גם הדוח.

פורסם

חברים אני מעלה תמונות עדכניות מהסימון בכביש, הוא אכן שונה מהסימון בתמונה של גוגל.

אני מזכיר שהעבירה שעשיתי היא לחצות את הקו מהנתיב שפונה שמאלה, לנתיב שממשיך ישר.

photo31221445.jpg

וכך זה נראה כמה מטרים לפני הצומת:

photo31221800.jpg

פורסם

השינוי שנעשה בצומת הוא בגלל לוח התמרורים החדש ששם הפכו את מה שהיה קו לבן רצוף (אחד) לקו הפרדה רצוף כפול כמו בתמונה.

למעשה, זה אותו תמרור.

לפי ההוראות ש-ELILI הביא, הרי שאסור לסמן את הסימון הזה כאשר יש נתיב לאותו הכיוון משמאלו של הכיוון ולכן הסימון הזה הוא לא חוקי.

פורסם

עכשיו השרשור הופך יותר מעניין: תמרור 803 מתאר קו הפרדה רצוף כפול. הקו הבודד, השולט בכבישי הארץ, נעלם מלוח התמרורים. האם הקו הבודד אבד את תוקפו?

כמוכן - קיימת בבעיה בהגדרת התמרור, מן הסתם באיזה שלב ייצא תיקון לנוסח של "נהג בצידם הימני של הקוים" עם איזה החרגה של נסיעה בכיוון החץ או משהו דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי שראיתי את התמונות אני עדיין חושב שהדוח חוקי,סמל סעיף 5440 אומר

"נהגת ברכב הנל ועברת/ונהגת משמאל לקו הפרדה רצוף המסומן על פני הכביש כאשר בצידו הימני לא נמצא קו מקוטע".

בדוק בדוק אם רשמו לך בתאור העבירה עברת או נהגת,אם רשמו עברת הדוח תקין לדעתי,אם היו רושמים נהגת,במקרה הנל ולאור הסימון על הכביש הדוח לא תקין.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אחרי שראיתי את התמונות אני עדיין חושב שהדוח חוקי,סמל סעיף 5440 אומר

"נהגת ברכב הנל ועברת/ונהגת משמאל לקו הפרדה רצוף המסומן על פני הכביש כאשר בצידו הימני לא נמצא קו מקוטע".

בדוק בדוק אם רשמו לך בתאור העבירה עברת או נהגת,אם רשמו עברת הדוח תקין לדעתי,אם היו רושמים נהגת,במקרה הנל ולאור הסימון על הכביש הדוח לא תקין.

נניח שלא היתי חוצה את קו ההפרדה , יש דרך לפנות שמאלה מבלי להיות משמאל לקו ההפרדה ?

למעשה כל מי שפונה שמאלה הוא עבריין.

• תוכן חדש...