Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמעסיקה אותי לאחרונה. אני רואה רכבים משנתונים 2010-2013 (ראיתי גם 2012 שהוא יד 2 כבר) למכירה , עם ק"מ נמוך . נקח למשל את המקרה הפחות בעייתי רכב משנת 2010 יד 2. אותו קונה שירכוש את הרכב למשל חייב להביא בחשבון שהוא הופך להיות יד 3 לרכב שסה"כ על הכביש 3 שנים. זה יהפוך את המכירה של הרכב לקשה עד בלתי אפשרי במיוחד אם הוא לא מתכנן להחזיק את הרכב יותר מדי זמן. מה קורה לאחד שאותו סיפור אצלו והוא יד 2 בשנתון נגיד 2012? מישהו בכלל חושב לקנות רכב כזה ? לפי הבנתי מי שקונה רכב והופך להיות יד גבוהה מדי נגזר עליו ל"בלות" כמה שנים טובות עם הרכב אם הוא לא רוצה להפסיד יותר מדי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

זה היה נכון בעשור הקודם.

היום יד גבוהה לא משחק תפקיד חשוב.

בעיקר בגלל כל מיני הנחות שאפשר לעשות, אתה הולך למגרש ליסינג, קונה ממנו רכב חדש* (עם 0KM) והוא נותן לך הנחה של כמה אלפים+רושם אותך יד2.

היום הק"מ משחק תפקיד יותר חשוב.

פורסם

אני לא אקנה רכב עם יד גבוהה, כי אני לא יודע איך טיפלו בו לפני, איך שמרו עליו, אם הורידו ק"מ, מי נהג עליו לפני וכו'

אני אישית דיי בררן וקונה רכב רק עם יד נמוכה (יד 1 או 2) ועם ק"מ נמוך ומאנשים מבוגרים בלבד (לא קונה מילדים\צעירים)

וכן זה מקשה קצת על המכירה וזה עוד סיבה להתמקוחת, למשל לאבא שלי יש אוטו בן 8 והוא יד 3 והרבה אנשים ששומעים את היד, מתמקחים על המחיר והיו גם כאלה שאמרו "תודה זה גבוהה"

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

כנראה מי שיקנה רכב כזה מעוניין להחזיק בו הרבה שנים. עבור קונה כזה החסכון משתלם כי עד שהרכב ימכר כבר ליד לא תהיה משמעות גדולה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני יכול להגיד לך שהרכב שלי יד 5 ,שנתון 2006.

הרכב עם קילומטרז של 80 אלף.

היד הגבוהה לא הפחידה אותי,כל עוד יש ספר טיפולים ושהוא יוצא טוב בבדיקה אז לפי דעתי אין בעיה.

הרכב אצלי כבר שנתיים וטפו טפו 0 תקלות!

פורסם

יכול להיות שדווקא יהיו לך הרבה טלפונים במקרה של רכב 2012 ויד 2,אנשים חושבים שיוכלו להוריד אותך במחיר,אישית,אותי זה היה מרתיע שרכב חדש יחסית כבר החליף יד,גם אם לפעמים זה בגלל חוסר התאמה ולא בגלל שיש בעיה עם הרכב,למשל רכבי המיני הידנים שהתבררו כלא מתאימים לכול אחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מספר הידיים שעבר הרכב הוא רק מספר שמופיע ברישיון הרכב, מה שחשוב הוא המצב הפיזי של הרכב. כל עוד לא מדובר ביד 8 לרכב בן שנתיים אין שום סיכוי שמספר היד יעיד על תחזוקת הרכב או על תקלה גדולה שכולם ניסו להעביר מאחד לשני.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תשמע זה מאוד תלוי.

יכול להיות רכב שהוא בעיקרון יד אחת אבל נסע עליו הבן של אותו נהג שרק הוציא רישיון ועשה פוזות על חברים שלו עם הרכב

ויכול להיות שאותו אחד נהג מעולה אבל אישתו לפעמים לוקחת את הרכב ונוסעת עם אמברקס מורם (לא להעליב את הנשים - סתם דוגמא)

בקיצור יד 1 יכול להיות כתוב ברישיון יד 1 אבל תכלס נסעו עליו עוד אנשים ואז זה כבר רכב שעבר 3 ידיים..

פורסם

לפי דעתי זה לא תלוי, זה לא הפרמטר שצריך לחליט לקנות או לא,

תעשה בדיקה יסודית, של המנוע ,הבודי וכמה הרכב נסע, ואם הכל בסדר אז למה לא לקנות? (זה רק יוזיל לך את המחיר בהנחה שמצבו טוב )

אני מדבר מנסיון, כאשר הלכתי לבדוק רכב, ולפתע אני רואה יד גבוהה, אבל אחרי בדיקה הכל היה תקין, והרכב שירת אותנו שנים באמינות, ויש לציין שגם המחיר ירד בהתאם ליד (במחירון משוקלל)

פורסם

אנשים לא קונים פיאט כי לפני 40 שנה "התחממה לי פיאט 127 בדרך פרויד". אני חושב שכן, פסיכולוגיה כן משפיעה...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אנשים לא קונים פיאט כי לפני 40 שנה "התחממה לי פיאט 127 בדרך פרויד". אני חושב שכן, פסיכולוגיה כן משפיעה...

אבא שלי לא מוכן לשמוע על פיאט, בגלל שלפני כמה עשרות שנים הוא שכר אחת (הייתה חדשה), בדרך לחרמון היא התחילה להתפרק לו מבפנים.

פורסם

אם רכב בן שנתיים-שלוש והוא כבר יד 2-3 זה יעלה אצלי חשש כלשהו שמדובר ברכב לימון או משהו כזה.

אבל אני לא אשלול על הסף. "כבדהו וחשדהו".

פורסם

אני לא קונה רכב יד 2 בהגדרה. או יד ראשונה או יד רביעית. זה אצלי עקרון שעד היום הוכיח את עצמו. אפס תקלות. טפו טפו. ידיים 2 ו-3 הן הכי בעיתיות וצריך לדלג על בשלב הזה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...