Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונסולה בעלת פונקציות שלא נראו בקונסולות אחרות, המשחקים שלה בחינם,היא זולה ויכולה להתחבר לכל מסך. מה צריך יותר מזה?

אני אישית זכיתי לשמוע על הקונסולה עוד לפני כשבועיים, כבר אז ראיתי אותה כקונסולה מאוד מסקרנת וחקרתי עליה קצת, כאשר גיליתי שהמודעות שלה אינה כל כך גדולה, במיוחד בישראל.

תכירו, OUYA. זוהי קונסולה, שאותה תוכלו לחבר לכל מסך (מחשב, טלויזיה וכו’), המשחקים שיהיו בקונסולה כולם בחינם, ורק אם תרצו תוכלו לתרום כסף. המשחקים שיצאו הם סוג של משחקי אינדי (שהיוצרים שלהם הם אנשים רגילים ולא חברות גדולות), וכמות המשחקים כמובן גדלה כל פעם. תוכלו למצוא שם הרבה משחקים נוסטלגיים, חידושים, משחקים חדשים שצריך קונסולות מיוחדות כדי לשחק בהן ועוד.

http://pcgalaxy.co.il/ouya/

עוד פרטים, תמונות, סרטונים וכמובן מחיר ואיך מזמינים.. באתר

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

קשקוש כזה לא ראיתי המון זמן.

פרוייקט קיקסטרטר מנופח שסחף אחריו הרבה יותר מדי , יומרות שלדעתי לא יתממשו וקונסולה ששוות ערך לאפל טיוי עם שלט (מינוס התמיכה של חברות גדולות אם אפל היו מחליטים ללכת על זה)

בסוף היום אין קשר בינה אפילו לדור הקודם של הקונסולות הביתיות. אחלה מכונת אימולטורים, לא יותר.

אני צופה שיהיה אחד הפלופים הגדולים (שלא לדבר שבקושי שלחו יחידות והם כבר מאחרים את המועדי אספקה הראשונים)

קונסולה להיפסטרים שבכם :)

איזה יכולת יש לה שאין לקונסולות אחרות?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בזה אתה צודק

באמת קונסולה שבאה מעולם הקיקסטרטר אבל עדיין, באה לייצג את משחקי האינדי, ובשביל משחקים מסוג זה. לדעתי היא מעולה, זולה ונשמעת טוב!

בנוגע לשאר הדברים, היא לא באה לחדש, כי היא יודעת שמול סוני ומיקרוסופט יהיה לה קשה מאוד לעמוד, כמובן שהיא לא ממקדת לדבר שכזה בכלל.. היא בסוג אחר של "קונסולות"

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

שטות גמורה....

צר לי על כל האנשים שזרקו את הכסף שלהם על זה..

אתה רוצה לעזור למפתח קטן ? תן לו את הכסף שיפרסם את עצמו בSTEAM.

"קונסולה" כזו היא צחוק מהעבודה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני ממליץ לך להפסיק לקרוא חדשות משחקים באתר שרק לפני שבועיים שמע על ה-OUYA.

בלי קשר לא מדובר בקונסולה שאמורה להתחרות לא בדור הנוכחי של הקונסולות (או שזה כבר דור קודם עכשיו?). מדובר במכשיר שמריץ אנדרויד ובהשוואה לטלפונים ניידים הוא מאוד חזק אבל לא קרוב למספיק בשביל להיות קונסולה לשחקני hardcore. הקונסולה הזאת מיועדת לשחקני casual ואנשים שמחפשים תחליף ל-HTPC.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

tegra3 זה מה שיש לי במכשיר הסלולרי - הביצועים נחמדים אבל התוספת אפקטים שיש למשחקים שרצים במיוחד על המנוע הזה מגניבים לגמרי (DEAD TRIGGER לדוגמא). בכל אופן זו קונסולה נחמדה ואם תהיה זולה צפויה לה הצלחה לא רעה לדעתי.

להתחרות בסוני/XBOX ממש לא.

Opel Adam S 2017

פורסם
כמובן שהיא לא ממקדת לדבר שכזה בכלל.. היא בסוג אחר של "קונסולות"

בקטע אירוני ומודע לעצמו? היפסטרים...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...