Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטעייה בטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום היה לי טסט לרכב ידני.

הלך די נחמד, ואז כשדברתי מאוחר יותר עם המורה, הסתבר שהיא הכשילה אותי על "משמעת נתיבים".

הייתי בכביש עוקף קריות, והטסטרית אמרה לי :"פנה ימינה ואז שמאלה".

אני נכנס לנתיב שמיועד לפניה ימינה, נוסע כ-200 מטרים, ובסוף כשאני בא לבצע את הפנייה ימינה, היא שואלת אותי "מה אתה עושה?". עולה מכך, שכשאמרה לי "פנה ימינה ואז שמאלה", התכוונה "עבור לנתיב הימני, ובצומת פנה שמאלה".

לי אישית זה נראה כמו הטעייה. יש לציין שהנתיב שהיה מיועד לימינה, אפילו לא התעקל הצידה, אלא היה יחסית ישר עד לצומת.

פורסם
זה לא נראה כמו הטעייה?

לפי מה שכתבת אכן נשמע כאילו הטעתה אותך. בכל מקרה אין לך מה לעשות בנושא.

תשכח מהטסט הזה ובהצלחה בטסט הבא.

פורסם
זה לא נראה כמו הטעייה?

זה נשמע כמו הטעייה אבל מה זה יעזור עכשיו?

טסטרים הם כמו אלוהים, הם עושים מה שהם רוצים לא יעזור לך עכשיו להתעסק עם זה.

אתה יכול לערער אבל לא יצא מזה כלום חוץ מבזבוז זמן, ואולי תקבל החזר על האגרה של הטסט.

פורסם

זה הטסט השני שלי, ועד שניגשתי עליו עבר כחודש וחצי מאז הראשון.

לדעתכם יש דרך לזרז את התהליך ?

פורסם

שמע המורה שלך מקבל X טסטים ויש לו Y תלמידים שניגשים לטסט, השאלה היא איפה אתה ברשימה.

חודש וחצי זה לא כזה נורא, אבל אני מקווה בשבילך שתעבור לפני ה1.7 למקרה שהחוק יכנס.

פורסם

עושה רושם שהיא התכוונה לומר לו לפנות שמאלה, אבל להקפיד לעשות זאת מהנתיב הימני (בטח יש שם שני נתיבים שפונים שמאלה).

הטעייה, אבל אין עם מי לדבר...:cry:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הסיכוי לערער על טסט הוא קלוש ביותר, וגם אם תצליח תקבל זיכוי על האגרה ו...קדימה לטסט הבא.

בטסט הבא תתרכז יותר, ואם אתה לא בטוח תבקש הבהרות מהטסטר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מהניסוח שציינת זה אכן נשמע כמו הטעיה.

אבל ? מה חיפשת בנתיב השמאלי שהבוחנת הייתה צריכה להעיר לך לעבור לימין.

אני גם התרשמתי לפי מה שהוא סיפר שהוא שהה בנתיב השמאלי

בקיצור לדעתי כניראה היא לא העבירה אותך כי באותו סיטואציה הייתה בנתיב השמאלי שלא לצורך

כמו שאמרתה שהסקתה מדבריה ש"לעבור לנתיב ימני ואז לפנות שמאלה"

ברגע שבוחן/בוחנת העירה לך לעבור לנתיב ימני, יש סיכוי כי זה אשמתך שלא עברתה לשם וזה סיבה להכשיל כך שגם אם לא הייתה פונה ימינה אבל חוזר לנתיב הימני , יש סיכוי לדעתי שהיא הייתה מכשילה אותה

אישית נכשלתי בטסט (שלישי) על זה שהתנחלתי בשמאלי לצערי אבל זה אשמתי.

בטסט שעברתי (רביעי) זה שהיה לפני עבר לנתיב השמאלי ופיספס את הפניה שמאלה או שקיבל מאוחר מידי הוראה לפנות שמאלה בכביש בין עירוני (כבר לא זוכר) והוא הוא אמר לו שמאלה בצומת הבאה אבל בינתיים תחזור לימני (זה מקרה שבאשמת הבוחן כי נוצר כאן אי הבנה) והוא עבר.

מה שהיא רשמה "משמעת נתיבים" אולי היא היתרשמה שאתה לא מתמצא בעקבות מקרה זה.

אבל מילה שלך כנגד מילה של הבוחנת

ומה שקרה לא משקף נהיגה מציאותית וזה לא אומר שום דבר עליך

מסרב לחתום:evil:

• תוכן חדש...