Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק עצמי או מלא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2-לא מכניס דלק עד הסוף אלא עד שהאקדח קופץ.

תוכל לשתף בסכנה הטמונה בהוספת עוד דלק אחרי שהפיה קפצה?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תדלוק עצמי.

א. מחיר.

ב. להמנע מתשאול "שמן/מים".

בעיקר הסיכוי שהעסק יתחיל לגלוש/להשפריץ מפתח התדלוק ; ריחני וג'יפתי. Trustory™

פורסם

אגב אנשים שנמנעים ממתדלקים, לא מעט פעמים יוצא לי לבדוק לאנשים שמן/מים וכשאני מציע להם למלא נוזל קרור לרדיאטור במקום מים הם מסתכלים עליי כאילו אני מרמה אותם.

פורסם
אגב אנשים שנמנעים ממתדלקים, לא מעט פעמים יוצא לי לבדוק לאנשים שמן/מים וכשאני מציע להם למלא נוזל קרור לרדיאטור במקום מים הם מסתכלים עליי כאילו אני מרמה אותם.

השאלה אם המים מותאמים לכל אוטו ואוטו?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

שמן ומים בודקים שהאוטו קר ולא בתחנת דלק.

פורסם
שמן ומים בודקים שהאוטו קר ולא בתחנת דלק.

זה אמנם נכון, אבל כחלק מהשירות שהתחנה מציעה, אתה אמור לבדוק לאנשים שמבקשים/שאתה מציע להם.

פורסם

מעבר לשפיכה פיזית של דלק מהמכל בתחנת הדלק (ראיתי במו עיני), אם המכל מלא מדי עודפים נשפכים החוצה. אני מניח שזה מזיק בעוד פרמטרים.

פורסם

אני תמיד מוסיף עוד אחרי שהמשאבה קופצת.

אף פעם לא נשפך לי מהמיכל שום דבר. אני פשוט עושה את זה לאט ובעדינות.

פורסם

אפשרי למלא במהירות גבוהה (למשוך את ההדק עד הדרגה השלישית, אז באמת התדלוק נעצר מוקדם יותר) ולאחר מכן להשלים במהירות נמוכה עוד ליטר-שניים, למיטב הבנתי לא יותר מזה!

מי שמודד באדיקות את התצרוכת צריך להקפיד על אותה שיטה בכל פעם!

פורסם

אכן כך אני מבצע, מן הסתם המשאבה פועלת במהירות הגבוהה ביותר עד שהיא קופצת, ואז מוסיפים עוד קצת. גם כדי לוודא שהיא לא קפצה סתם.

אני מהמודדים האדוקים, ומתי שהתדלוק הסתיים בקפיצה, אני מציין זאת.

דלק.PNG

פורסם

למה ?, מה הקשר בין מדידת צריכת הדלק לכמות הדלק, המדידה נעשית ק"מ שעברו ביחס לכמות הדלק שהייתה במיכל. או שאני טועה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני חייל משוחרר והתחלתי לעבוד בתחנת דלק לפני כחודש.

נוכחתי לגלות כי יש מתדלקים שמזלזלים ולא אכפת להם, לפעמים נותנים מכה עם המשאבה לפח של הרכב ולעיתים אף נשאר סימן.

באופן אישי מאז שהתחלתי לעבוד אני מתדלק רק בשירות עצמי ולא בגלל הכסף.

רציתי לדעת אם יש לאנשים בפורום דעה בנושא וכיצד הם מתדלקים.

לא יודע איפה אתה עובד, אבל אצלנו המתדלקים ממש ללא מזלזלים בעבודה, לא שורטים ולא נותנים מכות לפח אז אל תכליל את כל המתדלקים. אני מדבר בתור מתדלק ולא כמנהל תחנת דלק.

אם כבר צריך לבוא בטענות ללקוחות שלוקחים את השירות כמובן מעליו, צופרים, צועקים, מעשנים,מדברים בטלפון ולא שמים ז*ן על המתדלקים. ד"א המחיר שהלקוחות מקבלים יותר זול משירות עצמי אצלנו בתחנה אז זה לא שהם משלמים אקסטרה על השירות, הם לא מעריכים את השירות בכלל.

פורסם

איך בדיוק אתה רוצה לדעת בכמה דלק השתמשת?

בהנחה ואת כל הנסועה צברת מאז תדלוק מיכל מלא. אתה ממלא את המיכל עד הסוף ורואה כמה נכנס, וככה אתה יודע כמה התרוקן.

• תוכן חדש...