Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה , אחרי זמן רב בפורום והתלהבתי מכל הרכבים שאתם מעלים , החלטתי שאני גם רוצה לעשות לרכב שלי.

אז ככה הזמנתי BL ו אוטם צבע 109 ושני פדים צהובים 6 מגבות מאייבי (על הפנים) וOptimum No Rinse Car Wash

בקיצר

שמתי 30 מל ל7 וחצי ליטר מים התלחתי עם הכפפה ולא הרגשתי ואו עם הסבון הזה האמת .. צפתי ליותר

בכל מקרה כל חלק באוטו שסיימתי עם הכפפה לקחתי מטלית ונגבתי משום מה זה השאיר סימנים של מים על האוטו והתאכזבתי ורציתי לבטל את זה עד שיהיה לי מטלית טובה ..

אבל החלטתי שאני ממשיך לעשות את האוטו , סיימתי קרוב לשעה וחצי שעתיים לקח לי די הרבה זמן כי היה שמש וחם והתעצבנתי !!!

בכל מקרה סיימתי ורציתי לנסות את הBL והאוטם צבע לא היה לי זמן על כל האוטו אז החלטתי לנסות על המכסה מנוע ..

מרחתי את הBL חכתי רבע שעה והורדתי עם מטלית נקייה , נדהמתי מהמוצר הזה :shock: :shock: איזה פלאים זה עושה

הוריד לי קצת סרלווים וסימנים של היונים ..

אחר כך מרחתי את האוטם , חכתי רבע שעה והורדתי ..

(הלכו לי הידיים)

הינה תמונות :

לפני הניקוי

ycJkD.jpg

StMaR.jpg

אחרי הניקוי + BL + אוטם

6I2HN.jpg

FoRb.jpg

LeT6z.jpg

שחכתי להגיד לכם , יש סימנים בצד של דלתות שאנשים פותחים על האוטו שלי !!:evil: :evil: :evil: איך אני מעלים אותם את הסימנים ??

פורסם

יפה מאוד, טוב שלקחת את ה 109 ולא את ה V7.

אני עובד עם הONR כמובן בצל, מנגב עם Water Magnet, של ,Meguiars ומבריק עם מיקרופייבר של Carplan.

משה מאוטוסטור המליץ לי על Carplan, ובאמת שהיא מעולה!

תוך 20 דקות אני מסיים את כל הרכב בסבבה, בלי למהר.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

נראה יפה! כל הכבוד

טיפ קטן וחשוב: לא לעבוד בשמש. ולא לעבוד בחום

כשהצבע חם/יש שמש ישירה על האוטו - המים מתייבשים עוד לפני שהספקת לייבש אותם, דבר שגורם להימצאות סימני מים (נראים כמו נקודות לבנות של אבק)

אחד הדברים שהכי חשובים בשטיפה הם לייבש את כל המים מהאוטו, אחרת ישארו כאלו סימנים.

כמו כן, גם כשאתה עובד עם שאר החומרים חשוב להקפיד על תנאי העבודה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
אתה יכול לתת לי קישור לקניה של המגבת והמהבריק שאתה משתמש ?

בבקשה.

מיקרופייבר של Carplan:http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A8%D7%AA-Carplan.html

Water Magnet:http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9-Meguiar-s.html

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

תוצאה יפה מאוד.

ולגבי המחיר, אין מה לעשות אם אתה רוצה ניגוב טוב של הרכב כמו שצריך (וחווית על בשרך את המטליות הלא טובות) צריך לשלם.

לאורך זמן המחיר לא נורא, היא גם תחזיק מעמד יותר מהפשוטות.

פורסם
ניראה טוב, בתמונה האחרונה העמעום הלבן זה חלק מהאוטם שלא תהייבש או השתקפות של משהו מהסביבה?

תודה רבה לכולם !!

זה השתקפות של העננים חחח:lol:

פורסם

הפולו הכי יפה בשכונה :-D

נראה לי גם הצרפתייה הזקנה שחונה מאחוריך צריכה טיפול כזה :wink:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

הלוואי שהיה לי הסבלנות להתעסק עם זה, תמיד אני אומר לעצמי עכשיו אני יקנה את כל הדברים לניקוי רציני, אבל בסוף מסתכל על הרכב מתייאש והולך לחבר לשטוף עם צינור גינה וקצת לשאוב בפנים וזהו :?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תוכן חדש...