Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4380326,00.html

היום אני מרגיש אשם שאני לא משלם מספיק מיסים בשביל להאכיל את הילד התשיעי והעשירי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנחנו חיים במדינה פרימיטיבית בעטיפה מודרנית.

דוסים וערבים שלא מכירים את המונח "מיסים", ממשלה שלא עושה כלום בנידון כי היא חסרת ביצים, שיטת ממשל הזויה ודיקטטורית, משטרה שעושה רק את מה שקל לה לעשות ומרגישה שהיא הרבה מעל החוק.

אבל הכי דפוק פה? זה העם שלא מוכן להניף אצבע כי "הכל יהיה בסדר" וחבל לפספס פרק של האח הגדול. אפילו לייק או שייר לא בכבוד שלנו לעשות.

פורסם

למרות שאני מבין בדיוק מה כוונתך עם ההערה הזו, עוני ורעב הם דברים שצריכים להיות מטופלים באהבה ובחמלה, לא בציניות מנוכרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איפה לעזאזל האחריות שלה???-לפרנס 10 אנשים מסכום כולל של כ 7000 ש"ח בחודש זה בלתי אפשרי.

ולתת דוגמה כזו לעוני זה טיפה קיצוני.

אם חצי מהמדינה הייתה חיה בתנאים כאלה אז אפשר לקבל את הדוגמה אבל כשמדובר במקרה אחד וקיצוני ולהגיד שעל המקרה הזה מבוסס הדוח כביכול זו שטות.

YNET זה מגזין אינטרנטי זול מאוד כנראה אם מה שהוא עושה זה להסית כנגד הממשלה עם כתבות פופוליסטיות זולות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה שבטוח שלא דנה ולא ילדיה צריכים לשלם את המחיר. מי שצריך לשלם את המחיר זה מי שלא מסוגל לדאוג לחינוך שיגרום להפחתה של התופעות האלה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הבעיה היא שאין צורך ברשיון להיות הורה ולהוליד ילדים בלי הכרה.

אני לא מרחם על האישה, אני מרחם על הילדים שלה.

הם רעבים כי לא חשבו ולא תכננו את הילודה לפי האפשרויות הכלכליות.

אני מתאר לעצמי שמדובר במשפחה דתית.

אלו, בדרך כלל, אומרים בעזרת השם.

אז זהו, מסתבר שעזרת השם זה לא דבר אוטומטי.(לדעתי, אין דבר כזה בכלל).

ועכשיו, כיוון שאין שום סיכוי שהם יוכלו לפרנס את משפחתם הגדולה בעצמם,

במישרין או בעקיפין הם התקיימו ממסים שמשלמים אחרים/גמ"ח/עזרת השם- כולם ביחד ו/או כל אחד לחוד.

סלע

פורסם

ממש כמו זה:

http://www.youtube.com/watch?v=73CVOZiaqKc

מה שהיא אומרת ב2:15 מדגים את המנטליות

כאילו לה אין שום אחריות למצב

אנחנו עם שתי בנות ולפני משכנתא וחושבים רבות על מתי להביא את השלישי

מי שלא עושה את החשבון שלא יבוא בטענות

:wink:
פורסם

עם כל הכבוד, הילדים הם לא חלק מהמאבק.

עזוב שכאן מדובר באדם נכה עם אישה שעובדת כפי יכולתה (ואני לא יודע מתי הוא חלה, כמה ילדים היו אז ומה היה מצבם הכלכלי כשהיה בריא. אנחנו גם לא יודעים בני כמה הילדים ומי מהם כבר בגיר מספיק כדי ללכת לעוד ולכלכל את עצמו כך שהדמגוגיה כאן יכולה לעבוד לשני הכיוונים). אבל גם במקרים של מובטלים מבחירה לא הילדים צריכים להיפגע.

לדעתי את קצבת הילדים צריך לבטל ולהעביר את הכספים למפעל הזנה בכל מוסדות החינוך שיבטיח שכל ילדת יקבל לפחות ארוחה אחת חמה ומאוזנת בבית הספר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
למרות שאני מבין בדיוק מה כוונתך עם ההערה הזו, עוני ורעב הם דברים שצריכים להיות מטופלים באהבה ובחמלה, לא בציניות מנוכרת.

"אהבה וחמלה" זה לקחת ממנה את הילדים ולחלק אותם בין משפחות אומנות. איזה עתיד יש להם בבית כזה?

אנשים גוזרים על עצמם חיים של עולם שלישי ואז מבקשים עוד כסף. בנתיים, במופע בלהות של דארוויניזם הפוך, אנשים מצליחים לא מביאים ילדים בשביל לא לכרוע תחת הנטל הכלכלי. תריץ 30 שנה קדימה ותחשוב לאן הולכת חברה דמוקרטית בה החלשים ביותר מביאים 8 ילדים והחזקים ביותר מביאים 2.

עם כל הכבוד, הילדים הם לא חלק מהמאבק.

עזוב שכאן מדובר באדם נכה עם אישה שעובדת כפי יכולתה (ואני לא יודע מתי הוא חלה, כמה ילדים היו אז ומה היה מצבם הכלכלי כשהיה בריא. אנחנו גם לא יודעים בני כמה הילדים ומי מהם כבר בגיר מספיק כדי ללכת לעוד ולכלכל את עצמו כך שהדמגוגיה כאן יכולה לעבוד לשני הכיוונים). אבל גם במקרים של מובטלים מבחירה לא הילדים צריכים להיפגע.

לדעתי את קצבת הילדים צריך לבטל ולהעביר את הכספים למפעל הזנה בכל מוסדות החינוך שיבטיח שכל ילדת יקבל לפחות ארוחה אחת חמה ומאוזנת בבית הספר.

ידידי, בשביל להביא 8 ילדים, לפי הקריטריונים שלי הזוג הזה צריך היה הכנסה נטו של משהו כמו 40 אלף שקל בחודש. אז אולי באמת הם הרוויחו סכומים כאלו לפני שבעלה חלה, ואז אני לוקח את כל דבריי בחזרה. אני נוטה לחשוב שלא.

אני מסכים שהמדינה אכן צריכה לקחת אחריות על הילדים האלו, או שיגדלו 8 פושעים (או לפחות יביאו עוד 8 עניים כל אחד), אבל חייבת לפעול ענישה כלפי ההורים. כצעד ראשון, הייתי רוצה לראות ששר האוצר מכריז ש10 חודשים מעכשיו, קצבת הילדים מעל הילד השלישי נפסקת לחלוטין. מעל ילד חמישי, היה צריך לשלול קצבה גם מהשלושה הראשונים.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

רק שלהגדיר רמת חיים עבור ילדים זה נורא נורא מסובך ולהגביל ילודה זה לא דמוקרטי.

אף על פי שזה לטובת הילדים שכן נולדים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אז זהו, מסתבר שעזרת השם זה לא דבר אוטומטי.(לדעתי, אין דבר כזה בכלל).

זה לא שייך רק לדתיים. אני מכיר אדם שהילדים שלו חיים בחרפת רעב (כלשונה, לא כביטוי. ילדים שבחיים לא היו בהצגה ולמרות שחיים בעיר חוף לא היו מעולם בים בגלל שאין כסף לאוטובוס) והוא המשיך להביא עוד ילדים (סה"כ 7) כדי לקבל דירת 4 חדרים מעמיגור ולקבל עזרה נרחבת מהרווחה. היום הוא חי טוב (על חשבוננו כמובן) אבל הילדים שלו במשך שנים הלכו רעבים.

פורסם

ידידי, בשביל להביא 8 ילדים, לפי הקריטריונים שלי הזוג הזה צריך היה הכנסה נטו של משהו כמו 40 אלף שקל בחודש. אז אולי באמת הם הרוויחו סכומים כאלו לפני שבעלה חלה, ואז אני לוקח את כל דבריי בחזרה. אני נוטה לחשוב שלא.

אני מסכים שהמדינה אכן צריכה לקחת אחריות על הילדים האלו, או שיגדלו 8 פושעים (או לפחות יביאו עוד 8 עניים כל אחד), אבל חייבת לפעול ענישה כלפי ההורים. כצעד ראשון, הייתי רוצה לראות ששר האוצר מכריז ש10 חודשים מעכשיו, קצבת הילדים מעל הילד השלישי נפסקת לחלוטין. מעל ילד חמישי, היה צריך לשלול קצבה גם מהשלושה הראשונים.

אבל אתה מתעלם מזה שהמדינה רוצה לעודד ילודה מסיבות דמוגרפיות.

אני לא חושב שצריך ענישה להורים כי מספיק שלא ירויחו מהילדים. אם הם באמת רוצים ילדים אז הילדים האלה לא יכניסו גרוש (יקבלו ישירות בדברים שווי כסף כמו שכבר נתתי את נושא האוכל ואפילו ניתן לתת גם ציוד וספרי לימוד) אלא יעלו קצת אבל בצורה כזו שאם ההורים לא יכסו את העלות הילדים לא ימותו מרעב.

פורסם
אבל אתה מתעלם מזה שהמדינה רוצה לעודד ילודה מסיבות דמוגרפיות.

אני לא חושב שצריך ענישה להורים כי מספיק שלא ירויחו מהילדים. אם הם באמת רוצים ילדים אז הילדים האלה לא יכניסו גרוש (יקבלו ישירות בדברים שווי כסף כמו שכבר נתתי את נושא האוכל ואפילו ניתן לתת גם ציוד וספרי לימוד) אלא יעלו קצת אבל בצורה כזו שאם ההורים לא יכסו את העלות הילדים לא ימותו מרעב.

תסביר לי את הסיבות הדמוגרפיות, כי אני לא מבין בעצמי.

פורסם
זה לא שייך רק לדתיים. אני מכיר אדם שהילדים שלו חיים בחרפת רעב (כלשונה, לא כביטוי. ילדים שבחיים לא היו בהצגה ולמרות שחיים בעיר חוף לא היו מעולם בים בגלל שאין כסף לאוטובוס) והוא המשיך להביא עוד ילדים (סה"כ 7) כדי לקבל דירת 4 חדרים מעמיגור ולקבל עזרה נרחבת מהרווחה. היום הוא חי טוב (על חשבוננו כמובן) אבל הילדים שלו במשך שנים הלכו רעבים.

זה בעייה קשה של המדינה שבסופו של דבר הוא חיי על חשבונה.

פורסם
זה בעייה קשה של המדינה שבסופו של דבר הוא חיי על חשבונה.

כבר טעות. לפי הנתונים שהבאת בשרשור אחר על השכר שלך, אז אני מצטער לבשר לך שהבעיה היא שלך והוא חי על חשבונך. המדינה זה רק הגוף המתווך.

• תוכן חדש...