Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך דואגים לילדים בלי לעזור להורים בכסף ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם יורשה לי לצטט את הגברת.

""אנשים ישאלו למה עשינו כל כך הרבה ילדים? התשובה שלי שזה לא היה מתוכנן, אבל יש כאן ילדים שהם מציאות".

מה לא היה מתוכנן ? מה לא ידעת שאם תקיימי סקס לא מוגן יש סיכוי שתיכנסי להריון ?

ועכשיו כשיש ילדים היא דורשת מהמדינה לקחת אחריות על הטעויות שלה. חוצפה ישראלית במיטבה.

קר ואכזר אבל מגיע לה לסבול ואם היא לא תסבול היא לא תוכל להסביר לילדים שלה שלא לחזור על הטעויות שלה. אם נמשיך לממן אוכלוסיות כאלה אנחנו (משלמי המיסים) נקרוס והם לא יבינו שהם עושים משהו שגוי.

אני לא אתפלא בכלל אם הבעל המציא את מחלת הלב בשביל לא ללכת לעבוד כי הרי אנשים מהאוכלוסיות האלה גם ככה מרוויחים בעבודה את מה שהם מקבלים בביטוח הלאומי אז בשביל מה ללכת לעבוד.

אמיר, אתה החלטת שמה שלא היה מתוכנן זה הילדים. עלה בדעתך שהמצב הכלכלי לא היה מתוכנן והוא השתנה קיצונית תוך פרק זמן קצר?

אותה אל תממן אבל את הילדים שלה כן. המימון הזה הוא השקעה היום כדי לחסוך מחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל הבעיה היא שברגע שאין השלכות, והמדינה תומכת באישה הזו, מה בדיוק הילדים לומדים? שהם, בתורם, גם יכולים להביא מליון ילדים בידיעה שמישהו אחר ישלם את החשבון? הרעיון שהוצע פה עדיף: לא לתת לאנשים האלה שקל שחוק אחד, ובמקום זה - לדאוג להם ליום לימודים ארוך, ואוכל בבית הספר. מצידי שילדים ילכו לבית ספר ב8, יחתימו כרטיס ויצאו ב18. שההורים שלהם ילכו קיבינימאט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אמיר, אתה החלטת שמה שלא היה מתוכנן זה הילדים. עלה בדעתך שהמצב הכלכלי לא היה מתוכנן והוא השתנה קיצונית תוך פרק זמן קצר?

אותה אל תממן אבל את הילדים שלה כן. המימון הזה הוא השקעה היום כדי לחסוך מחר.

וכמה מקרים כאלה יש שפתאום ביום בהיר המצב הכלכלי השתנה?

תסכים איתי שאלו מקרים בודדים לעומת אוכלוסיות שלמות שמביאות ילדים ללא אחריות אישית.

את המקרים הבודדים הללו אין שום בעיה לסחוב על הגב של משלמי המיסים - אוכלוסיות שלמות שפועלות כך מתוך בורות או אמונה הן בעיה שלא ניתן להתעלם ממנה וכולנו משלמים את המחיר.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני לא מבין איך זה הגיוני 8 ילדים לא מתוכננים?

ואם נולדו נניח 2 ילדים בטעות אז עדיין היו חמישה שלא היה להם איך לכלכל בכבוד.

היא כל כך ענייה שאין לה כסף לפוסטינור?-באמת שאת זה אני לא מצליח להבין.

אולי פשוט כי אין לי ילדים משלי-מי יודע..

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
רק שלהגדיר רמת חיים עבור ילדים זה נורא נורא מסובך ולהגביל ילודה זה לא דמוקרטי.

אף על פי שזה לטובת הילדים שכן נולדים.

לפני שמדברים על להגביל אפשר לפחות להפסיק לעודד.

ביטול קצבאות הילדים (באופן גורף) עבור ילדים שיוולדו החל מעוד 10 חודשים מהיום למשל.

זה כבר עשוי לעזור ולא יהיה צורך באמצעים לא דמוקרטיים סטייל סין.

אבל אתה מתעלם מזה שהמדינה רוצה לעודד ילודה מסיבות דמוגרפיות.

אני לא חושב שצריך ענישה להורים כי מספיק שלא ירויחו מהילדים. אם הם באמת רוצים ילדים אז הילדים האלה לא יכניסו גרוש (יקבלו ישירות בדברים שווי כסף כמו שכבר נתתי את נושא האוכל ואפילו ניתן לתת גם ציוד וספרי לימוד) אלא יעלו קצת אבל בצורה כזו שאם ההורים לא יכסו את העלות הילדים לא ימותו מרעב.

אתה יכול לתת לינק שמראה שקיימת היום (2013, לא 1948 ) מדיניות מכוונת של עידוד ילודה במדינת ישראל?

אלה שיצאו להפגנות בקיץ שעבר יצאו למחות על מחירי האספרסו ולא על מחירי הלחם והגבינה 9%.

זה לא אומר שאין בקרב העניים האמיתיים כאלה שיעדיפו את הנייד החדש וטונה זהב על פני אוכל לילדים.

עריכה: רועי, אצל בני המיעוטים הילודה גבוהה בכל מקרה וההגדלה בילודה באוכלוסייה היהודית בגלל הקצבאות יותר גדולה מאשר במגזר וזה מצמצם את הפער.

זה ממש לא נכון.

הילודה במגזר הערבי במגמת ירידה מתמדת ואם רוצים להאיץ את הירידה הזו אז הדרך הכי יעילה היא להשקיע כספים במערכת החינוך במגזר ובעיקר בהשכלה של הבנות.

בחורה ערביה שלומדת תואר אקדמי לא תעשה 5 ילדים.

שני המגזרים עם הילודה הכי גבוהה במדינת ישראל הם הבדואים והחרדים. שני מגזרים שלא ממש מייצרים משהו.

אם מישהו יסביר איך יכול להיות שהמדינה מעודדת ילודה במגזרים האלו אני מאוד אשמח. מבחינתי זו תעלומה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מה שבטוח שלא דנה ולא ילדיה צריכים לשלם את המחיר. מי שצריך לשלם את המחיר זה מי שלא מסוגל לדאוג לחינוך שיגרום להפחתה של התופעות האלה.

דנה לא משלמת את המחיר, אתה ועוד רבים טובים משלמים את המחיר ובעקיפין מממנים את ילדיה.

״מי שישאל למה כל כך הרבה ילדים התשובה תיהיה שזה לא היה מתוכנן״.

חתיכת מפגרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
דנה לא משלמת את המחיר, אתה ועוד רבים טובים משלמים את המחיר ובעקיפין מממנים את ילדיה.

״מי שישאל למה כל כך הרבה ילדים התשובה תיהיה שזה לא היה מתוכנן״.

חתיכת מפגרת.

תמיד יהיו שכבות יותר חלשות באוכלוסיה ותמיד נצטרך לדאוג להן(אנחנו=אלה שעובדים ומרוויחים) אחרת המצב פה יהיה קטסטרופה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כל עוד האוכלסיות חלשות בגלל שהן חלשות זו פחות בעיה. הבעיה מתחילה מזה שהן חלשות בעידוד המדיניות/ממשלה/ש"ס שדואגת שיישארו לה מצביעים.

fiat x1/9

פורסם
כל עוד האוכלסיות חלשות בגלל שהן חלשות זו פחות בעיה. הבעיה מתחילה מזה שהן חלשות בעידוד המדיניות/ממשלה/ש"ס שדואגת שיישארו לה מצביעים.

זה מפלגות שמתפרנסות על זה-וגם ה"עבודה" באותה הסירה.

*חייב לחזור לעבודה!! :(

פורסם

זה כל הנבלות שלא סיימו בית ספר, גדלו בשכונת מצוקה, נכנסו להריון מאיזה מניאק שברח, עשו עוד ילד עם מניאק נוסף שברח וגרות אצל האמא.

תהיה בטוח שלילדים שלה אין מה לאכול או שהם לא יצאו לטיול שנתי אבל תראה אותה במספרת בבר אוחיון או BO בשביל הסטייל ואצל רויטל נייל RN עם ציפורניים שלדרמן וייב נראה אומלל לידם.

העיקר כולם צוחקים על איך הם עקצו את ביטוח לאומי, תהיה בטוח שהילדים שלה יכולים להיות חיות בספארי במקסימום, צריך לקחת את האנשים האלה ולסגור להם את חשבונות הבנק, למסור את הילדים לאומנה, ולהחיל חוק על מבדקי אבחנה להורות. יש הורים חולי נפש, שבכל זאת מגדלים את ילדיהם ואז אתה שומע על משפחה שלמה נטבחת או כל מיני סיפורי זוועה אחרים.

אין לה כסף לאוכל אבל בעלה יכול לנסוע על מאזדה 3 עם ניקלים וחלונות מושחרים, זאת תרבות כזאת ויש יותר מדי כאלה. הוא רץ ומשחק כדורגל אבל יש לו תעודת נכה כי הווא הצליח לעקוץ את ביטוח לאומי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אמיר/ קייזר

הבעיה היחידה עם יצר הנקמנות שלכם היא שעוד 15 שנה תפגושו את כל שמונת ילדיה (ועוד 800 אלף ילדי השכונה) כשהם בורים, עילגים, לא פרודוקטיבים, סביר להניח אלימים ועבריינים וממשיכים להנציח את העוני והבורות.

וכבר היום בוכים על "מה קרה לחברה הישראלית".

אם אתה רוצה שילדיך יגורו (כמו בארה"ב) בשכונות מוגנות עם שמירה חמושה שלזרים אסור להכנס אליה, אנחנו בדרך הנכונה.

אם אתה רוצה עתיד יותר ורוד, בצורה כזו או אחרת, צריך לטפל בילדים האלה ולא להגיד "שיזדיינו!"

סתם שאלה, מה לדעתך צריך לעשות בשביל לא להגיע שאותם 8 לא יהיו בורים ולא פרודוקטיבים, אבל מצד שני לא לחנך אנשים שזה בסדר להביא 8 ילדים כשהם בקושי יכולים לפרנס את עצמם?

פורסם
זה כל הנבלות שלא סיימו בית ספר, גדלו בשכונת מצוקה, נכנסו להריון מאיזה מניאק שברח, עשו עוד ילד עם מניאק נוסף שברח וגרות אצל האמא.

תהיה בטוח שלילדים שלה אין מה לאכול או שהם לא יצאו לטיול שנתי אבל תראה אותה במספרת בבר אוחיון או BO בשביל הסטייל ואצל רויטל נייל RN עם ציפורניים שלדרמן וייב נראה אומלל לידם.

העיקר כולם צוחקים על איך הם עקצו את ביטוח לאומי, תהיה בטוח שהילדים שלה יכולים להיות חיות בספארי במקסימום, צריך לקחת את האנשים האלה ולסגור להם את חשבונות הבנק, למסור את הילדים לאומנה, ולהחיל חוק על מבדקי אבחנה להורות. יש הורים חולי נפש, שבכל זאת מגדלים את ילדיהם ואז אתה שומע על משפחה שלמה נטבחת או כל מיני סיפורי זוועה אחרים.

אין לה כסף לאוכל אבל בעלה יכול לנסוע על מאזדה 3 עם ניקלים וחלונות מושחרים, זאת תרבות כזאת ויש יותר מדי כאלה. הוא רץ ומשחק כדורגל אבל יש לו תעודת נכה כי הווא הצליח לעקוץ את ביטוח לאומי.

קצת קשה לי להאמין שהם נוסעים על מאזדה חדשה-כי מ700 שקל לחודש לאדם עוד לקנות מאזדה-טיפה קשה...

אבל כשאני נכנס לבית ספר של אחיין שלי לאסוף אותו ורואה את כל המורות עם בגדים יקרים ותסרוקות חדשות כל יום אני בהחלט מבין על מה אתה מדבר.

פורסם

בכל אוכלוסיה על פני כדור הארץ השיטה הבדוקה להפחתת ילודה היא השכלה ועליה ברמת החיים, במיוחד של הנשים.

במדינות הכי מתקדמות סובלים מהבעיה ההפוכה - בגלל רמת החיים הגבוהה זוגות כבר לא ממש רוצים להביא הרבה ילדים ומגיעים למספרים של ~1.4 ילדים בממוצע לאישה (באיטליה למשל) --> הזדקנות האוכלוסיה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
וכמה מקרים כאלה יש שפתאום ביום בהיר המצב הכלכלי השתנה?

תסכים איתי שאלו מקרים בודדים לעומת אוכלוסיות שלמות שמביאות ילדים ללא אחריות אישית.

את המקרים הבודדים הללו אין שום בעיה לסחוב על הגב של משלמי המיסים - אוכלוסיות שלמות שפועלות כך מתוך בורות או אמונה הן בעיה שלא ניתן להתעלם ממנה וכולנו משלמים את המחיר.

זהו שאני לא מסכים.

בעברי הייתי מאוד פעיל בכמה גופים שעזרו לנזקקים (גם היום אבל היום אני פשוט יכול הרבה פחות) וחלק לא מבוטל מהם אלה אנשים שהסתבכו כלכלית. נכון שרובם לא היו אמידים גם קודם אבל החזיקו את הראש מעל למים עד האסון הראשון (פציעה/ מחלה ממושכת/ תאונה/ חתימת ערבות לא חכמה וכו') שגרם לחור בלתי ניתן לסגירה ומשם כדור השלג המשיך להתגלגל ללא מעצור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...