Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר טעות. לפי הנתונים שהבאת בשרשור אחר על השכר שלך, אז אני מצטער לבשר לך שהבעיה היא שלך והוא חי על חשבונך. המדינה זה רק הגוף המתווך.

כוונתי היא שהבעיה היא שהמדינה בעצם מבטיחה הכנסה ברמה כלשהי למי שהגיע לרמת עוני מסוימת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי את קצבת הילדים צריך לבטל ולהעביר את הכספים למפעל הזנה בכל מוסדות החינוך שיבטיח שכל ילדת יקבל לפחות ארוחה אחת חמה ומאוזנת בבית הספר.

כל מילה בסלע!

אם (ואני מדגיש אם כי זה לא בטוח) המדינה תומכת בהולדת ילדים ע"י קיצבה, לתת אותה במזומן להורים זה רעיון דפוק.

הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עם הכסף הזה לרווחת הילדים הוא לתת ארוחה חמה במוסדות החינוך, אני מכיר לא משפחה אחת שבזכות הארוחות האלה הילדים אוכלים משהו שהוא יותר מלחם עם שוקולד השחר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אנחנו חיים במדינה פרימיטיבית בעטיפה מודרנית.

דוסים וערבים שלא מכירים את המונח "מיסים", ממשלה שלא עושה כלום בנידון כי היא חסרת ביצים, שיטת ממשל הזויה ודיקטטורית, משטרה שעושה רק את מה שקל לה לעשות ומרגישה שהיא הרבה מעל החוק.

אבל הכי דפוק פה? זה העם שלא מוכן להניף אצבע כי "הכל יהיה בסדר" וחבל לפספס פרק של האח הגדול. אפילו לייק או שייר לא בכבוד שלנו לעשות.

מקס, אני שם לב לתגובות שלך והן תמיד מנופחות בצורה מוגזמת מאוד, כאילו אתה משתדל שהתגובה שלך תצא דופן. איפה יש כאן דיקטטורה? היית פעם בקובה? בצ'ילה? בתימן? אתה יודע מה זו דיקטטורה? היית בימי סטאלין בבריה"מ לשעבר?

אני חושב שאין מקום להתנפלות כל אחד עושה את החישובים שלו. אבל, ישנו צורך דחוף ואמיתי לבצע את החישובים בלי הסתמכות על הקב"ה, כי הוא בעצמו אמר: עזור לעצמך, אני אעזור לך. אם הם לא רוצים לעזור לעצמם גם הקב"ה לא יעזור להם. רוצים ילדים? אין בעיה, אפילו בשמחה! אבל תכלכלו אותם ואל תפילו אותם כנטל על המדינה.

למרות זאת, היום בחברה הדתית קיימות אין ספור עמותות הדואגות למעטוי יכולת ומשפחות מרובות ילדים. למותר לציין כי הן מסייעות גם למי שאינו נכנס תחת ההגדרה "דתי".

עריכה: נייט דרייבר - היום יש את מפעל ההזנה בחלק מבתי"ס. האוכל שמוגש הוא אוכל תעשייתי מגעיל, טבול במנה גדושה של תאוות בצע קשה ומתובל בחוסר רצון של המדינה להמשיך את המפעל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש אנשים במדינה שחוש האחריות האישית שלהם לא קיים..

אלה בדיוק אותם אנשים שיצאו לרחובות בקיץ שעבר עם עגלות תינוקות באלפי שקלים ואייפון נוצץ, ובאותה נשימה מחו על זה שהמדינה לא עוזרת להם מספיק, ויקר פה.

אלה בידיוק אותם אנשים שמביאים לעולם ילדים בלי פרופורציה לרמת ההכנסה שלהם, דנים את אותם ילדים לחיי עוני, ומצפים שאנשים אחרים יקחו אחריות ויעזרו להם.

כואב לי על הילדים האלה, כואב לי שכל מה שהם ידעו זה עוני בגלל שאמא לא לוקחת אחריות על מעשיה.

כואב לי עוד יותר שלפי הסטיסטיקה גם הם, שיגדלו יחזורו על אותם הטעויות ויצפו לקבל עזרה מזרים, כי מגיע להם והם מסכנים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אורב לילה +1000

לחלוטין נכון. מי שמסתובב עם טלפון ב4K, ג'ינס ב800 ש"ח, ואז בוכה שאין לו כסף - אירוניה במיטבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
"אהבה וחמלה" זה לקחת ממנה את הילדים ולחלק אותם בין משפחות אומנות. איזה עתיד יש להם בבית כזה?

אנשים גוזרים על עצמם חיים של עולם שלישי ואז מבקשים עוד כסף. בנתיים, במופע בלהות של דארוויניזם הפוך, אנשים מצליחים לא מביאים ילדים בשביל לא לכרוע תחת הנטל הכלכלי. תריץ 30 שנה קדימה ותחשוב לאן הולכת חברה דמוקרטית בה החלשים ביותר מביאים 8 ילדים והחזקים ביותר מביאים 2..

שוב, אין לי בעיה עם מה שאתה אומר, אני רק מתלונן על זה שב YNET יש כתב מטומטם שמביא דוגמא מטומטמת ל"מה זה עוני" ואתה, שמח ועולז, לוקח את דוגמת האקסטרים הזו ורוכב על הטעות שלו.

כל זה בזמן שלא מעט משפחות עניות הן משפחות ששני בני הזוג יוצאים לעבודה ועם שתי משכורות מינימום, לא מצליחים לפרנס את עצמם, את המשכנתא ואת שני ילדיהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תסביר לי את הסיבות הדמוגרפיות, כי אני לא מבין בעצמי.

המדינה רוצה רוב יהודי ובמצב שבו הילודה בקרב הערבים גדולה בלי קשר לקצבאות יש למדינה אינטרס לעודד ילודה במגזר היהודי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
המדינה רוצה רוב יהודי ובמצב שבו הילודה בקרב הערבים גדולה בלי קשר לקצבאות יש למדינה אינטרס לעודד ילודה במגזר היהודי.

כן, את זה אני יודע, אני פשוט לא מבין איך זה משרת את המטרה כשהיהודים והערבים מקבלים בדיוק את אותן קצבאות, ספציפית יש במגזר הבדואי למשל תופעות של עשרות ילדים מכמה נשים והכל על טהרת הביטוח הלאומי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יש אנשים במדינה שחוש האחריות האישית שלהם לא קיים..

אלה בדיוק אותם אנשים שיצאו לרחובות בקיץ שעבר עם עגלות תינוקות באלפי שקלים ואייפון נוצץ, ובאותה נשימה מחו על זה שהמדינה לא עוזרת להם מספיק, ויקר פה.

אלה בידיוק אותם אנשים שמביאים לעולם ילדים בלי פרופורציה לרמת ההכנסה שלהם, דנים את אותם ילדים לחיי עוני, ומצפים שאנשים אחרים יקחו אחריות ויעזרו להם.

כואב לי על הילדים האלה, כואב לי שכל מה שהם ידעו זה עוני בגלל שאמא לא לוקחת אחריות על מעשיה.

כואב לי עוד יותר שלפי הסטיסטיקה גם הם, שיגדלו יחזורו על אותם הטעויות ויצפו לקבל עזרה מזרים, כי מגיע להם והם מסכנים.

אלה שיצאו להפגנות בקיץ שעבר יצאו למחות על מחירי האספרסו ולא על מחירי הלחם והגבינה 9%.

זה לא אומר שאין בקרב העניים האמיתיים כאלה שיעדיפו את הנייד החדש וטונה זהב על פני אוכל לילדים.

עריכה: רועי, אצל בני המיעוטים הילודה גבוהה בכל מקרה וההגדלה בילודה באוכלוסייה היהודית בגלל הקצבאות יותר גדולה מאשר במגזר וזה מצמצם את הפער.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שוב, אין לי בעיה עם מה שאתה אומר, אני רק מתלונן על זה שב YNET יש כתב מטומטם שמביא דוגמא מטומטמת ל"מה זה עוני" ואתה, שמח ועולז, לוקח את דוגמת האקסטרים הזו ורוכב על הטעות שלו.

כל זה בזמן שלא מעט משפחות עניות הן משפחות ששני בני הזוג יוצאים לעבודה ועם שתי משכורות מינימום, לא מצליחים לפרנס את עצמם, את המשכנתא ואת שני ילדיהם.

למה אתה חושב שזו דוגמת אקסטרים? אני מוכן להתערב איתך שרוב הילדים העניים נמצאים במשפחות של יותר מ3 ילדים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
למה אתה חושב שזו דוגמת אקסטרים? אני מוכן להתערב איתך שרוב הילדים העניים נמצאים במשפחות של יותר מ3 ילדים.

דוגמת אקסטרים כי 700 שקל לחודש לבן אדם זה מקרה קיצוני ביותר.

זה בתחשיב פשוט 23 שקל ליום-אי אפשר לחיות מזה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

* דופק את הראש בשולחן

* מנסה להבין מהיכן החוצפה

* דופק את הראש בשולחן עוד קצת

צריך לחוקק חוק, שחוליות מיוחדות ממשרד החינוך יגיעו לכל האנשים האלה, ויעיפו להם סטירה מצלצלת - עם הצד המעליב. מטריף אותי שיש אנשים ש"זורמים" עם החיים שלהם, מתוך נקודה שהאחריות על החיים שלהם מוטלת על מישהו אחר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם יורשה לי לצטט את הגברת.

""אנשים ישאלו למה עשינו כל כך הרבה ילדים? התשובה שלי שזה לא היה מתוכנן, אבל יש כאן ילדים שהם מציאות".

מה לא היה מתוכנן ? מה לא ידעת שאם תקיימי סקס לא מוגן יש סיכוי שתיכנסי להריון ?

ועכשיו כשיש ילדים היא דורשת מהמדינה לקחת אחריות על הטעויות שלה. חוצפה ישראלית במיטבה.

קר ואכזר אבל מגיע לה לסבול ואם היא לא תסבול היא לא תוכל להסביר לילדים שלה שלא לחזור על הטעויות שלה. אם נמשיך לממן אוכלוסיות כאלה אנחנו (משלמי המיסים) נקרוס והם לא יבינו שהם עושים משהו שגוי.

אני לא אתפלא בכלל אם הבעל המציא את מחלת הלב בשביל לא ללכת לעבוד כי הרי אנשים מהאוכלוסיות האלה גם ככה מרוויחים בעבודה את מה שהם מקבלים בביטוח הלאומי אז בשביל מה ללכת לעבוד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

צודק. למרבה הצער, אם זה לא יכאב - אנשים לא ילמדו. אני לא בעד לזרוק אף אחד לכלבים, אבל מה שהיא אומרת זו חוצפה שגובלת בטמטום. מה, אחרי השלושה ילדים הראשונים לא הבנת איך סקס והריון קשורים אחד לשני? :| אז כן, היא תסבול והילדים שלה יסבלו, אבל לפחות הם יבינו מה ההשלכות של להביא ילדים בלי חשבון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אמיר/ קייזר

הבעיה היחידה עם יצר הנקמנות שלכם היא שעוד 15 שנה תפגושו את כל שמונת ילדיה (ועוד 800 אלף ילדי השכונה) כשהם בורים, עילגים, לא פרודוקטיבים, סביר להניח אלימים ועבריינים וממשיכים להנציח את העוני והבורות.

וכבר היום בוכים על "מה קרה לחברה הישראלית".

אם אתה רוצה שילדיך יגורו (כמו בארה"ב) בשכונות מוגנות עם שמירה חמושה שלזרים אסור להכנס אליה, אנחנו בדרך הנכונה.

אם אתה רוצה עתיד יותר ורוד, בצורה כזו או אחרת, צריך לטפל בילדים האלה ולא להגיד "שיזדיינו!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...