Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3

Yos17
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לרכוש בקרוב רכב חדש, אני מחפש לקנות אודי A3 את גירסאת ה- 1.8 טורבו בנזין

-רציתי שתעזרו לי ברכישה האם כדאי לקנות רכב זה ואם הוא אמין ואיזה פרטים חשובים צריך לדעת לגבי רכישת רכב זה.

והבנתי שיש 2 גירסאות של הרכב הזה את ה- 5 דלתות וה- 3 דלתות רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינת התנהגות הרכב על הכביש,אני כרגע מחפש את הגירסא של ה- 3 דלתות.

תודה יוסי,

פורסם

איזה שנתון \ תקציב אתה מחפש ?

ודבר ראשון היות והרכב נחשב יוקרה בקטגוריה שלו תבדוק שאתה יכול לעמוד בהוצאות הביטוח שלו .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

מדובר בדגם חדש לגמרי המבוסס על פלטפורמה חדשה (MQB). דגם החמש דלתות עדיין לא הגיע לארץ.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני מחפש בין שנתון 2001 ככה עד 2003 תקציב עד 30,000

וכמה כבר עולה לעשות ביטוח לאאודי A3 בערך..?

בקשר לדגם ה- 5 דלתות יש כאלה 1.8 טורבו שהם 5 דלתות ויש כאלה שזה קופה 3 דלתות.

ה- 5 דלתות זה 125 כוח סוס אם אני לא טועה וה- 3 דלתות זה 150 כוח סוס תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אל תתפוס אותי במילה אבל אני לא בטוח שיש A3 1.8T 5 דלתות, לפחות מאלו שאני ראיתי, כולן היו 5 דלתות.

לA3 יש שני גרסאות: 150 כ"ס (T כסוף) ו180 כ"ס (T אדום) כאשר גרסת ה180 כ"ס היא מ2001 עד 2003.

תצטרך לשים כסף בצד ליישור קו ותיקונים כי זה לא מסתיים רק בקנייה של רכב מהסוג הזה.

ותשתדל להימנע מהגיר טיפטרוניק כי הוא לא מחזיק מעמד, הידני עדיף.

פורסם

יש גם A-3 ראיתי שזה 125 כוח סוס

זה גם טורבו אבל?

או שרק הגירסא של ה150 כוח סוס ו ה- 180 זה טורבו?

פורסם

האם מישהו יודע מה הצריכת דלק של הרכב?

-בדגם של ה- 150 כוח סוס ובדגם של ה- 180 כוח סוס?

והבנתי שהאחזקה של הרכב מאוד מאוד יקרה ..עד כמה יקרה??

פורסם

זה מאוד מאוד תלוי במצב של הרכב, אני עם לאון טורבו 1.8 טורבו 180 כ"ס במקור וכרגע עם תוכנת סטייג' 1 של APR לדלק 98 אני עושה 1:10 בערך בנסיעה מאוד רגועה.

בנוגע לאחזקה, אם הרכב טופל כראוי אז האחזקה לא כזאת נוראה אבל שוב תלוי מה המצב של הרכב וכמה ק"מ עבר, אל תשכח שהרכבים האלה לרוב לא עוברים חיים קלים.

מחיר החלקים בארץ די יקר, הרבה מזמינים מחו"ל, זה מוריד משמעותית את עלויות האחזקה.

פורסם

אז אתה אומר שיש סיכוי שהרכב הזה עושה 1:10 ?

אני שמעתי על הרכב הזה שהוא עושה 1.7 לא יודע עד כמה זה נכון..

פורסם

זה משתנה מאוד במצב של הרכב והשיפורים שיש עליו וכמובן שבסגנון הנהיגה.

אם חשוב לך החיסכון בדלק אז אתה מחפש את הרכב הלא נכון.

פורסם

אני מחפש רכב איכותי לנסיעה לא להשתולל או משו לא מחפש שיפורים וכאלה אני לא בגיל 17 עברתי את זה

אני מחפש אוטו שהוא מקורי מהחברה ללא שיפורים במנוע ושיהיה במצב טוב

והחיסכון בדלק לא כזה משנה לי כרגע כי זה לא רכב שאני הולך לנסוע איתו כמעט כל יום זה רכב לנסוע איתו יותר בסופ''ש בסבבה וגם מידי פעם באמצע שבוע ואני מחפש שיהיה לו כוח ולא עגלה בגלל זה הטורבו רוצה להרגיש קצת חווית נהיגה עם קצת מהירות .

ואני הולך לנסוע די רגוע ברכב הזה ולא להשתולל

פורסם

הייתי בבלבול כמוך בעבר גם חשבתי לקנות A3 ובסוף הלכתי על גולף.

אל תיתפוס אותי במילה אבל נראה לי שה A3 יותר כבדה מהגולף, (ואני לא מדבר על הגרסת טורבו) ובטוח שיותר קשה למצוא במצב טוב מהגולף כי חיפוש קטן ביד 2 אתה תראה כמה יש גולף וכמה A3. אבל כמובן שיקולים שלך..

וכמו שאמרו לך כאן תחפש גיר ידני.

בהצלחה!!

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

• תוכן חדש...