Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין, אבל אחרי פעם הראשונה שהוא עשה לי את זה, הייתי מתרחק ממנו למרחק כזה שהוא יאבד עיניין בכל הטריקים שלו.

אם הוא עומד, גם אתה תעצור במרחק גדול (הזדמנות מעולה לדווח למשטרה על נהג שמתפרע בכביש).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היית פוגע בו היו גם רואים את זה בסרטון ושומעים , הנהג מונית נסע בצורה מסוכנת ופראית ולא מפתיע שהוא יצא מהרכב והתחיל לדבר ככה .

אני די משוכנע שהוא רצה לסחוט ממך כסף .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

עכשיו כל שנותר הוא להגיש תלונה רשמית אצל החוקר בתחנה,

ולראות מה יהיה בהמשך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עכשיו כל שנותר הוא להגיש תלונה רשמית אצל החוקר בתחנה,

ולראות מה יהיה בהמשך.

ל'

הוגשה תלונה, אבל במשטרת כפר סבא ולא פתח תקווה כפי שמישהו כתב בפייסבוק.

פורסם
הטלפון לא במצב הסרטה בדרך כלל, אחרת הסרט היה הרבה יותר ארוך עם עוד כל מני פעלולים שהוא ניסה לעשות. אחרי הפעם השלישית שהוא ניסה לגרום לי להתנגש בו ואפילו נסה רוורס לעברי התחלתי להסריט.

למי ששאל למה האצתי ולא נתתי לו לעבור, זו בדיוק הסיבה, אחרי הפעם השלישית שהוא עשה זאת והצלחתי לעקוף אותו, לא רציתי לתת לו הזדמנות לעשות בדיוק מה שרואים אותו עושה.

לצערי אני כרגע בשדה תעופה, חוזר רק עוד שבועיים ולכן יהיה לי זמן לטיפול רציני יותר רק אחר כך. מי שרוצה להפיץ מוזמן. אם צריך ליצור איתי קשר מגורם רשמי כלשהו אשמח להעביר את הנייד שלי בהודעה פרטית.

במקומך הייתי מקליט את כל השיחות בתקופה הקרובות, לא מן הנמנע שהוא (או מישהו מטעמו) ייצרו איתך קשר עד המשפט (אם יהיה)

פורסם

אני חושבת שזה לא משנה העיר או מקום בה התלונה נפתחה,

אם יהיה צורך יעבירו את התיק לתחנה הנוגעת.

(העיקר שהוגשה תלונה).

*דרך אגב מישהו מכאן הצליח לזהות את "הכוכב" שמככב בסרטון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא משנה מה, אני כבר לא אזמין מונית מהתחנה הזאת.

זה שיש להם נהג מונית כזה, זה לא משקף את כל התחנה.

אולי המונית בכלל היא שלו והוא משלם כל חודש לתחנה?

ואם הוא יעבור תחנה בתקופה הקרובה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש דבר כזה? אשמח לפרטים

כעיקרון אני בעל חברה לשירותי הקלטה ותמלול וכמו כן אנו נותנים חוות דעת לגבי הקלטות מכל סוג הכוללים וידיאו ועושים פעינוח ומגישים חוות דעת לגביהם. וכל הקשור לקול כלומר זיהוי קול ובדיקות אותנטיות של ההקלטות גם של וידיאו לבתי המשפט ולמשטרה. למקרה הקשור לשרשור אין מה להוסיף ורואים הכול ברור ובמקרה שאותו נהג יחשוב לתבוע על נזק הראיה היחידה לכך שהנהג מונית אשם היא ההקלטה. אני גם נוסע על מכשיר כמעט 99% למזלי עוד לא יצא לי להשתמש בהקלטה להוכחות אבל יש לי מלא סרטונים שאשם ישמור איך נוהגים כאן על הכבישים.

החיים הם כמו....

פורסם

הוא רשם שהוא השתמש בפלאפון שלו, בלי קשר מומלץ מאד להתקין מצלמת תיעוד לרכב. (תעשה חיפוש מדובר בעיקר בדגמי ה DCR-27 / 037).

פורסם

אני משתמש ב-dvr-037 עושה את עבודתה טוב. שוה היום קצת לבדוק באי-ביי יש דגמים חדשים. מה שכן ה-927 וה-037 הוכיחו את עצמם והם ביחס למחיר עסקה טובה. אנינכבר שוקל לקנות מצלמה שיש גם מצלמה לאחור ואז היא מקליטה גם קדימה ואחורה והיא לא יקרה.

החיים הם כמו....

פורסם

אני הייתי "משתף פעולה" ומבקש את פרטי הביטוח של הבחור, היה עושה את העבודה על התלונה במשטרה הרבה יותר קלה.

חברים זאת ההזדמנות שלנו לנצל פה את הכח שלנו כפורום על מנת להביא את החלאה הזאת לצדק. פות"ש אנחנו מאחורייך, אל תדאג לא ייסגרו את התיק מ"חוסר עניין לציבור", נעשו פניות לטלויזיה ולעיתונות (וצריך לפנות עוד!) כדי לעשות מזה רעש וכדי להעניש את החלאה הזאת.

פורסם

הבית של ההורים שלי ממש קרוב לתחנה הזו, אני מזהה את כל הכבישים ואני אפילו חושב שמזהה את המונית.

הוד השרון עיר קטנטנה מאוד, אין הרבה מוניות באזור.

מדובר בתחנת מוניות קטנה מאוד (15-20 מוניות סה"כ), אני אשתדל להעיף מבט באזור, אני מסתובב שם די הרבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...