Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו איזה קטע...ראיתי את זה בפייסבוק של עיתון "אוטו" ומיד זיהיתי שזה הרכב של מישהו מהפורום.

אין לי מושג של מי, אבל חשבתי שהוא ישמח לדעת שהוא צולם.

שימו לב גם מה חברי עיתון "אוטו" בחרו לרשום עם התמונה...

ותראו את התגובות...

רכב קארספורום.JPG

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התגובות שם מראות כמה אנטי יש לישראלים על כל מה שאינו mainstream. אתה רשום למגזין של מכוניות וכל מה שמעניין אותך זה מכוניות על שסביר להניח שבחיים לא תראה במציאות ומה תהיה המשפחתית האוטומטית הבאה שתציף פה את הכבישים.

מה הקשר ללאבד את הרישיון?! בגלל הדובי על הגגון?

יש גם אחד שחושב שזה וולוו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדהימה! ועוד יותר במציאות. אין ספק שהייתי רוצה להתנייד באחת (כרכב שני).

לגבי התגובות שם אין טעם אפילו להגיב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפני כמה זמן מישהו העלה תמונה של הרכב והבעלים שלו עם תחפושת של דרדסבא

מישהו יכול להעלות את התמונה?

פורסם

בעל הרכב ציין זאת באחת ההודעות הראשונות לא יודע אם הוא ירצה שירשמו פה את השם שלו, אני אחרי התגובות הראשונות הפסקתי לקרוא כי הרמה הנמוכה של התגובות וההודעות בדף של אוטו מעצבנת

Miata ND2

פורסם

רק שאלה של זמן עד שהעניין הזה יתפשט בישראל, כמו כל דבר שהישראלים מעתיקים מחו"ל בתחום הרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
רק שאלה של זמן עד שהעניין הזה יתפשט בישראל, כמו כל דבר שהישראלים מעתיקים מחו"ל בתחום הרכב.

לדעתי - העניין הזה לא יגיע לארץ / לא יתפוס.

כולם פה, תמיד יעדיפו את האופל ברלינה/מאזדה 3/יונדאי, ע"פ רכב כזה.

...חוץ מהמשוגעים לדבר (אבל לצערי הם מעטים).

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש כבר כמה מכוניות בסגנון rat style בארץ, לא הרבה אבל קיימות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקא אני מאוד אהבתי, נראה ממש שונה ומיוחד. הייתי ממש שמח למכונית כזאת במצב כזה ועיצוב כזה.

בקשר לתגובות שכתבו בדף הפייסבוק - כרגיל מדובר בסתם קנאים שלא מוכנים לראות משהו שונה בכביש. חוץ מזה אנשים תמיד אוהבים לשנוא, במיוחד ישראלים. אין מה לקחת ללב. אני מתערב שכל אחד ישמח ללפחות סיבוב חד פעמי ברכב כזה.

• תוכן חדש...