Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בין 25-30 אלף שנת 2005+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט:

טוב אז ככה רצוי שיהיה רכב די אמין חשוב מאוד שיהיה יחסית חסכוני יש אפשרות לידני בשנה די מתקדמת 2005+ אני אתן לכם כמה דוגמאות שיש לי: רנו מגאן 2008 מאה אלף ק״מ 26000₪ ,פיגו 206 ידנית 2008 27000₪ ,דייהטסו yrv 2005 23000₪

פורסם

מהחלופות שרשמת הייתי הולך על ה206, גם חסכונית בגיר הידני ואתה גם מקבל רכב כיפי ונוח לנהיגה.

דרך אגב, המחיר שרשמת לרכב נמוך ולא נשמע ממש ריאלי, אם תוכל לפרט עליו, ק"מ ומצב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אתה צודק היא אוכלת כצת הרבה משהו כמו ליטר ל 10 בעיר ו12 בינעירוני אבל אתה חוסך עם האוטו הזה על תיקונים אז זה יוצה משתלם... גם עשו סקרים והמיצובישי הזה דגמים 2005-2008 עומד במקום ראשון כרכב הכי עמין והמוסכניכים שונעים אותם בגלל זה.

<Ford Focus MK2 1600 Trend-X>

פורסם

ReadySteady: אם תוכל לפרט לנו בבקשה את ההוצאות השוטפות על הלנסר שלך אני אודה לך מאוד. או אפילו לא לפרט, סתם להגיד "במשך הX שנים שהיא אצלי הוצאתי עלייה Y שקלים"

*אני כמובן מתחייס לעלויות של תיקונים, ודלק, שהרי הם הפרמטרים שמבקש פותח השרשור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...